VW ключодържатели
- batsasho1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dpop написа:batsasho1 написа:попитах веднъж, ще попитам пак... с наложен платеж ще ми пратите ли 2 ключодържателя до Ямбол?
Готов съм да оставя необходимия брой за изпращане на колеги по този начин, стига някой да се заеме с това.
Аз нямам възможност съжалявам, опитвам се и да работя по служебната си задача, която е с краен срок който наближава.
В момента има 6-7 бройки.
Другото, което правя по организацията с ключодържателите го знаете.
Благодаря за отговора, ако някой реши да се наеме с изпращането да ме има впредвид

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Преди минути платих и получих новата пратка - 70 бр. от Станислава.
Ще очаквам до края на работната седмица, колегите от списъка, които имат възможност и са платили да се свържат с мен и да си вземат ключодържателите, а също и с другите да оправим плащането и получаването.
От 18.11. до 27.11. няма да съм в София, за да проведа едно лечение, така че вероятно няма да отговарям на повечето от позвъняванията на телефона си.
Ако има човек който се наема в това време да движи работата, да даде знак, за да му предам нещата.

Ще очаквам до края на работната седмица, колегите от списъка, които имат възможност и са платили да се свържат с мен и да си вземат ключодържателите, а също и с другите да оправим плащането и получаването.
От 18.11. до 27.11. няма да съм в София, за да проведа едно лечение, така че вероятно няма да отговарям на повечето от позвъняванията на телефона си.
Ако има човек който се наема в това време да движи работата, да даде знак, за да му предам нещата.
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа: От 18.11. до 27.11. няма да съм в София, за да проведа едно лечение, така че вероятно няма да отговарям на повечето от позвъняванията на телефона си.
Само да отбележа, че този човек ще съм аз. Допълнително ще кажем от кой момент топката се прехвърля при мен.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG