подканвам  г-жа Pencheva жена ми по точно,да спре  вече защото форума се обърна на ветиринарен 
 )а за нещо по важно.Никои не казва нищо например за Калояново,маи само аз ще ходя или ще има и други даите да се организирваме по от рано.
 подканвам  г-жа Pencheva жена ми по точно,да спре  вече защото форума се обърна на ветиринарен 
 )а за нещо по важно.Никои не казва нищо например за Калояново,маи само аз ще ходя или ще има и други даите да се организирваме по от рано.P.Solberg написа:Аве тука има някви 2- бързи пасата ''А 4447 .. " и " А 4004 .. " много мутреят много вървят само на гонки се появяват а на свирки не трябва да ги ............. посъветваме нали "Silver_Golf" К' е мислиш ти
<Ro_ja> написа:Колеги хаиде да не обръщаме форума на ветиринарен и да спрем да приказваме за котки(подканвам г-жа Pencheva жена ми по точно,да спре вече защото форума се обърна на ветиринарен
)а за нещо по важно.Никои не казва нищо например за Калояново,маи само аз ще ходя или ще има и други даите да се организирваме по от рано.

щеше ми се да го видя 
съгласен съм батка стана хубав събор неска че и стартове си направихме след капаните ама не разбрах защо на капаните пак си отидохме обичаините абе ние хора не ядем събора продължава и на маса със мн смях и сълзи на корем нали P.Solberg ти знаеш наи добре хахахаххахаP.Solberg написа:Аве тука има някви 2- бързи пасата ''А 4447 .. " и " А 4004 .. " много мутреят много вървят само на гонки се появяват а на свирки не трябва да ги ............. посъветваме нали "Silver_Golf" К' е мислиш ти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта