Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
От известно време на едната задна гума забелязах много страннен ефект. Грайферите на гумата през един са с различно износване,и това само от вътрешната страна в разстояние от около 20-30см. Днес като монтирах зимните гуми установих и причината. Джантата вдлъбната,около 10мм по друби преценки. Мисля че е съм прелетял някоя дупка обаче по дъното и. Та затова утре обикалям да търся да я изправят.
- pezo-TDI
- Автомобил:
- Двигател:
ако нешо решиш ,ето работното време http://www.diana-ltd.com/Contacts.html
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
devil_vas написа:знам аз, най-добрите са. който има за монтаж големи джанти (17-ки и нагоре) да ходи там. досега не са ми одраскали джанта.
Това с драскането да съгласен съм но трябва да ги предупредиш.Мойте задните като ги полирах ги качвах там,но най доволен до сега съм оставал от Милен във Формулата пича е от форума.Предните ми ги качва той и просто не мога да опиша какво старание и труд вложи в тях.Водил съм му и други клиенти виждал съм как работи и с тях.Мога да кажа само едно върши си работата както трябва без да претупва.
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
00P
абе хубаво вие с тия ббс-и ам аз като съм с лак и зе да пада много от едната джанта ко да правя! тоя пи4 прави ли такива дйанти като моите или тря да търся някой бояджия!
аа и да не забравя даблагодаря много на колегата пламен032 който ми подари нещо така кът за много от 3-ките в града:мига4ите и блендите!
днес ги подложих на боядисване и монтиране застопорил съм ги надявам се така 4е да не бъдат крадени пове4е.някой 4етвъртък като дойда ще ме видите ве4е ги няма противните дупки в бронята!
аа и да не забравя даблагодаря много на колегата пламен032 който ми подари нещо така кът за много от 3-ките в града:мига4ите и блендите!
днес ги подложих на боядисване и монтиране застопорил съм ги надявам се така 4е да не бъдат крадени пове4е.някой 4етвъртък като дойда ще ме видите ве4е ги няма противните дупки в бронята!
- chefo_
- Двигател:
Re: 00P
nero написа:chefo_ написа:абе хубаво вие с тия ббс-и ам аз като съм с лак и зе да пада много от едната джанта ко да правя! тоя пи4 прави ли такива дйанти като моите или тря да търся някой бояджия!
ае чИстИтУ, ши тряя черпиш ся
а 4ерпя аз а 4ерпя ако пренущувам в ново село или стамболииски и не ми ги вдигнат пак!

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
оле оправих си бензиновата помпа
. Днес реших да я отвора и почистя и какво да гледам оплатнението в кошницата паднало в резервоара
.А аз си мислих, че е боклук и затова няма хубаво налягане... А то сичкия бензин, който се качвал в кошницата изтичал обратно в резервоара
...
П.С. Вече скачам и на АБФи

П.С. Вече скачам и на АБФи

- chefo_
- Двигател:
00P
ставам известен!
аде бе що млъкнахте си4ките
я кажете каде да си намеря крик за голфа?!

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nero написа:[
под кората
Къде скиташ ве? Що не си седиш на работното място? Днес реших да мина да те вида и колега та ти ми вика ,че си си тръгнал, щот си имаш работа...
- chefo_
- Двигател:
00P
под коя кора и в 4ии багажник
кажете само каде и си взимам
трябва ми и резервна гума с джанта с 5 болта 

кажете само каде и си взимам

- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
chefo_ написа:под коя кора и в 4ии багажник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажете само каде и си взимамтрябва ми и резервна гума с джанта с 5 болта
От моргите на пещерско, там има сякви крикове и резервни гуми.