Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Първо да кажа че в момента не съм под влиянието на никакви упойващи вещества.
А сега по същество-Момчета искам да ви благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!След всяка среща аз се чувствам страхотно!!!!!!!!Радвам се че всяка Неделя се събираме и си веселиме!!!!На срещите си прекарвам много яко!!!!Много се кефя на факта че се събираме по толкова много хора!!!Дано посетителите на срещите се увеличават!!!! 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Lachko написа:Екстра беше срещата.И аз се радвам,че се събираме доста хорица.Днес с Данчо нападнахме Kinder изделията И ТЕ ТАКА.Дашо какви са тия скандални клипове,които снимаш?Коментара,който правите с Даскала е уникален баце и накрая изречението : "Я глей как гърди" изби рибата баце.
Даскала прави такива скандални коментари,аз само засилвам емоцията по време на снимките

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
da6o_amvr написа:Lachko написа:Екстра беше срещата.И аз се радвам,че се събираме доста хорица.Днес с Данчо нападнахме Kinder изделията И ТЕ ТАКА.Дашо какви са тия скандални клипове,които снимаш?Коментара,който правите с Даскала е уникален баце и накрая изречението : "Я глей как гърди" изби рибата баце.
Даскала прави такива скандални коментари,аз само засилвам емоцията по време на снимките
Къде ги гледате тия клипчета?...искам и аз да гЪ вида

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
.:Stef4o:. написа:da6o_amvr написа:Lachko написа:Екстра беше срещата.И аз се радвам,че се събираме доста хорица.Днес с Данчо нападнахме Kinder изделията И ТЕ ТАКА.Дашо какви са тия скандални клипове,които снимаш?Коментара,който правите с Даскала е уникален баце и накрая изречението : "Я глей как гърди" изби рибата баце.
Къде ги гледате тия клипчета?...искам и аз да гЪ вида![]()
В дъното има 2-гледай с удоволствие

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=40790&start=15
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
da6o_amvr написа:.:Stef4o:. написа:da6o_amvr написа:Lachko написа:Екстра беше срещата.И аз се радвам,че се събираме доста хорица.Днес с Данчо нападнахме Kinder изделията И ТЕ ТАКА.Дашо какви са тия скандални клипове,които снимаш?Коментара,който правите с Даскала е уникален баце и накрая изречението : "Я глей как гърди" изби рибата баце.
Къде ги гледате тия клипчета?...искам и аз да гЪ вида![]()
В дъното има 2-гледай с удоволствие![]()
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=40790&start=15
Аха видях....екстра са клипчетата и снимките.Браво !

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:vladote написа:Понеже на последната среща Дашо спомена нещо, да попитам ще има ли ново място на сбирките или пак ще сме си на същото?
Да и аз бих попитал същото!Защо не се качваме до оная кръчма на Метал.Там място за паркиране бол,а и сме в заведение
![]()
![]()
Ако се събираме там, трябва без автомобили да ходиме