По-добри в един по-различен ден ІV - Русе - 02-03.Май 2009г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Re: По-добри в един по-различен ден ІV - Русе - 02-03.Май 2009г.

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 03 май 2009 15:41

И аз съм доволен от всичко, добре се получи.
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО УВАЖИХА МЕРОПРИЯТИЕТО
С блокирането на улиците и на мен ми хареса и аз мн се изкефих, но просто нямаше как да стане без блокиране.Хареса ми.

Айде няма ли да се качват снимки? Искам да видя снимки на колоната и затварянето на кръстовищата :drinking:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 03 май 2009 16:23

Евала на всички за инициятивата :bowdown
Аз пропуснах да дойда ама ко да се прави :bowdown

П.П. Иво, Алекс, като гледам снимките много ви тичкат дечицата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 03 май 2009 20:25

Акцията и всичко свързано с нея беше на топ ниво !!!
Специални благодарности и поздравления за Dobrin , Znainainai и kokobraiz. :bowdown
Не искам да пропусна целият русенски тиим,както и всички,независимо от къде и как помогнали това добро дело да мине като по ноти !!!
За пореден път се доказа че ФОРУМЪТ Е СИЛА !!!!
ПС :
Малииииии,какви клубове и жени има в Русе.... :kissy:
А темата за пиенето и кареокето няма да я започвам... mhihi

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 03 май 2009 20:54

Dead man написа:Акцията и всичко свързано с нея беше на топ ниво !!!
Специални благодарности и поздравления за Dobrin , Znainainai и kokobraiz. :bowdown
Не искам да пропусна целият русенски тиим,както и всички,независимо от къде и как помогнали това добро дело да мине като по ноти !!!
За пореден път се доказа че ФОРУМЪТ Е СИЛА !!!!
ПС :
Малииииии,какви клубове и жени има в Русе.... :kissy:
А темата за пиенето и кареокето няма да я започвам... mhihi

Аз пях...ама вас ви нямаше :(...сигурно сте били отишли до Гаража :Mr Green Fun

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 03 май 2009 21:56

Благодаря на всички, които дойдоха в Русе. Усещането да водиш колона от 50+ автомобила беше невероятно.
Събра се добра сума, по-голяма от очакваното от мен.

1 500 лева от клуба
745 лева - пари от Младост, от предишната акция във Варна, Овча купел, Крушуна, ОС и др., предадени ми от ISralien.
246 лева от бензиностанции ЕКО в София
200 лева от дарения в мен
365,50 лева от дарения по банковата сметка на клуба, включително суми от Плевен и Пловдив
1128,42 лева от кутията в Русе, в която се включва 450лв от Русе Тийм и 80лв от Силистра, от Плевен 338,50 лева, 200 лева от Хоби кар;
199,96 лева от Варна, предадени ми от GodLike /въпреки, че твърдеше, че ми дава 118,83лв/, или общо

4 384,88 лева.

:applause: :applause: :applause:

До момента са платени от тези пари:
1 533,60 лева за ваната
65 лева за торта
57 лева за плодове
17 лева за соленки
51 лева за сокове
513,20 лева за теракот, фаянс, лепило и фугираща смес
1 000 лева за дограмата /сумата включва материали, изработване и монтаж, като трудът е без пари дарение от фирмата, която ще поставя дограмата./
Общо изхарчени до момента - 3 236,80 лева
За всички посочени разходи има документи - фактури и касови бележки, които като ми остане време ще сканирам и ще публикувам тук, във форума.
Сумите за къртене в помещението, поставяне на водопровод, ел. инсталация, канал, плочки и довършване на ремонт по стени и таван ще бъдат около 700 лева - 560 лева за труд и около 140 лева за допълнителни материали и резерв за непредвидени разходи.
Налична сума в момента 1 148,08 лева., от които 300 лева са в мен и 848,08 лева са в znainainai, като човек, който ще се занимава с плащането на място и организацията.
П.П: Видеото, което колегата СпасовГ снима, е на моята камера :roll: Приемам предложения.

Калоян Крумов
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 03 май 2009 22:23

АЙДЕ МОЛЯ ВИ КАЧЕТЕ МАЛКО СНИМКИ, ТОЛКОВА МН АПАРАТИ ИМАШЕ

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Нед 03 май 2009 22:28

kokobraiz написа:АЙДЕ МОЛЯ ВИ КАЧЕТЕ МАЛКО СНИМКИ, ТОЛКОВА МН АПАРАТИ ИМАШЕ

Коко то има тема ама... не са качени много снимки :(

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 04 май 2009 8:42

Най-сетне и аз се добрах до компютъра!
Като начало искам да кажа, нещо за самия град Русе- супер топло, много готини хора (макар че трудно им разбирах mhihi ) и самият град е красив.
А за организаторите (няма да ги споменавам поименно да не пропусна някого), могат да се изкажат само суперлативи!!! Организацията беше на много високо ниво и продължавам да затвърждавам в себе си мнението, че с всяко изминало мероприятие, организацията се променя към по-добро.
Както повечето хора видяха, с мен пристигнаха, хора нямащи нищо общо с клуба и форума, но след посещението в детския дом, абсолютно всички които бяха с мен бяха силно впечатлени, от дейността на нашия клуб и особено от точната организация! За мен от дома ми останаха само хубави спомени!
На площада всичко беше ОК, а след приключване на мероприятието там, ми направи впечатлиние, че за нула време мястото заето от нас, беше опразнено, изчистено и нямаше помен от боклуци и тем подобни. Съжалявам само, че вечмертта не можах да остана по-продължително време с вас, но нямаше как - бях притиснат :)

Поздравявам ви всички и се надявам такива събирания да се множат!!!
:beer

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 05 май 2009 13:11

Аз чак сега се добирам до интернет за повече от 5 минути и качвам снимките...
Беше перфектно! Подобна организация не съм очаквал. Подобно посрещане...
Колегите от Русе определено се бяха постарали... Посрещнаха ни с Алекс (Night_elf) в петък като важни особи mhihi После на сбирка да ги видим какви образи са. Откараха ни до дома, после до хотела, до ресторанта.. Постоянно ни развозваха из града като японски туристи mhihi
В Събота всичко беше перфектно, останах страшно приятно изненадан от колоната. Правих се и на кат-аджия малко mhihi да ме попсуват малко русенци, че ги спирам. Един от нашите обаче ми наруши дисциплината и спря, въпреки че му махах да мине и трябваше да пусна другата колона, та се разкъсахме малко. Изпуснах колоната в другата посока, защото трябваше да останем в дома, шефката ни обясняваше разни работи, ама нищо.
На центъра привлякохме малко вниманието на русенци, нагледах се на хубави коли, седнах в новото сироко :bowdown
После се върнахме пак в дома, поиграхме си с мъниците, заболя ни всичко от носене на конче и трябваше да си тръгваме mhihi
Равносметката:
Гориво - 100 лв
Хотел - 60 лв
Паркинг - 20 лв
Ядене & пиене (грубо) 100 лв

Да предизвикаш такава усмивка:
Изображение
БЕЗЦЕННО!!!

БЛАГОДАРЯ на:
Добрин
znainainai
kokobraiz
mamaligar
1z
golfer
VW_Fenka
glove
всички колеги от Русе, на които не разбрах имената/никовете :oops:
всички колеги дошли от различни краища на България само за акцията
Големи сте всички!!! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 05 май 2009 14:59

Аз мисля да започна с предложенията към Добри за видеото mhihi ... ъ ?
Искам също да благодаря на колегите от Русе ,за вниманието което ни отделиха ... Големи сте момчета ... Благодаря ви ,за това ,че ни накарахте да се почувстваме част от Русе Тийм mhihi
:bowdown за Петко и цялата организираност
:bowdown за Добри и това ,че ни заведе да се нахраним като бяхме умряли от глад mhihi И ти стискам ръката като цяло за всичко което направи !
:bowdown на Иво (ISRalien) или Катаджията .. може би си си сбъркал професията :Обичам те
Благодаря на всички колеги ,от всички градове за това нещо което постигнахме заедно !
Радвам се изключително много и се гордея ,че познавам хора като вас и съм част от това голямо семейство !
И не на последно място .. искам да поднеса извинения на Golfer-а за това ,че за норматив успях да му направя колата в паяци с разни растения mhihi :kissy: И мерси как ме насади да раздавам наградите :061:
Коко , Петко ,Мамалигарчето и 1z :bowdown Бирата с вас в петък вечер има ужасно приятен вкус :drunk
Благодаря и на всеки един който дари пари ,за да стане всичко това факт !!!
:042:

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Вто 05 май 2009 15:40

Night_elf написа:Аз мисля да започна с предложенията към Добри за видеото mhihi ... ъ ?
Искам също да благодаря на колегите от Русе ,за вниманието което ни отделиха ... Големи сте момчета ... Благодаря ви ,за това ,че ни накарахте да се почувстваме част от Русе Тийм mhihi
:bowdown за Петко и цялата организираност
:bowdown за Добри и това ,че ни заведе да се нахраним като бяхме умряли от глад mhihi И ти стискам ръката като цяло за всичко което направи !
:bowdown на Иво (ISRalien) или Катаджията .. може би си си сбъркал професията :Обичам те
Благодаря на всички колеги ,от всички градове за това нещо което постигнахме заедно !
Радвам се изключително много и се гордея ,че познавам хора като вас и съм част от това голямо семейство !
И не на последно място .. искам да поднеса извинения на Golfer-а за това ,че за норматив успях да му направя колата в паяци с разни растения mhihi :kissy: И мерси как ме насади да раздавам наградите :061:
Коко , Петко ,Мамалигарчето и 1z :bowdown Бирата с вас в петък вечер има ужасно приятен вкус :drunk
Благодаря и на всеки един който дари пари ,за да стане всичко това факт !!!
:042:

И на нас ни беше много приятно,Винаги сте добре дошли :beer
п.с като за първи път се държахме сдържено :oops: ,страх ни беше да не разберете ,,колко масло бутаме'' че нямаше да искате да дойдете пак :wink:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 05 май 2009 16:05

1z написа:И на нас ни беше много приятно,Винаги сте добре дошли :beer
п.с като за първи път се държахме сдържено :oops: ,страх ни беше да не разберете ,,колко масло бутаме'' че нямаше да искате да дойдете пак :wink:

Що издаваш производствени тайни бре :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Както е казал Красьо(1z) ВИНАГИ сте добре дошли и само да разбера че сте минали през Русе и не сте се обадили и в гаража да се скриете пак ще ви барна :P Беше ми изключително приятно че ни дойдохте на гости пак заповядайте :D

Потребителски аватар
Милата
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Милата » Сря 06 май 2009 9:32

Много се радвам, че бях част от това прекрасно изживяване и благодаря на всички ви за глобалната организация и персоналната грижа и отношение. Пожелавам си това мероприятие да се превърне в традиция и нека оттук нататък продължаваме само напред и нагоре във всичко!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 07 май 2009 8:46

А някой освен нас ползва ли платения паркинг за нощувка?
Щото в темата пишеше, че е договорен за 5 лв, Добри също потвърди, ама като стана време да се дават парите тая на рецепцията каза, че не знае такова нещо. Същото каза и оня на паркинга... И си ни ощавиха 20 кинта за 2 нощувки mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 07 май 2009 8:54

Бих искал да благодаря на:
golfer - за помощта с организацията, покупките, рекламните материали, сглобяването на шатрите и обособяването на зоната за провеждане на мероприятието в центъра /с помощта на GodLike и другите колеги/, сортирането и приготвянето на наградите и т.н. :bowdown
znainainai и kokobraiz за ентусиазма и организирането на колоната и придвижването й през града от дома до центъра, както и на всички пилотни автомобили - няма да изброявам имена, за да не пропусна никой. Перфектна работа, без каквито и да е произшествия, никой не загубихме :bowdown
Искам да благодаря и на дамите, които се заеха с продажбата на рекламните материали.
Благодаря и за охраната на кутията с даренията.
Благодаря на всички, които по какъвто и да е начин помогнаха това мероприятие да се случи.
Благодаря на всички, които отделиха от времето и средствата си, за да присъстват.
:обичам ви

Върни се в “Организационен”