За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Желани промени по форума

Мнениеот Ludia » Пет 16 яну 2009 11:58

не позволява да се пусне мнение с 5 цитата в него... не може ли автоматично да го редактира, или поне забраната да е само за снимки ? :roll:

едит ISRalien: не.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 16 яну 2009 12:03

Пред 'заглавие' на всеки пост в темата, да го има листчето което показва дали даденото мнение е старо/ново.

едит ISRalien: готово.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 16 яну 2009 12:38

Ако може да се възсатнови свойството като посочиш някоя тема с мишката, да покзва първото изречение от първия пост - мног удобно при разглеждане.

едит ISRalien: готово.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пет 16 яну 2009 14:49

- служебните надписи най-горе (въпроси/отговори и т.н. дето сега са в червено) дали няма да е сполучливо да са 2пункта по-голям шрифт? Просто пробвайте и преценете, малко ми се губят в момента
Също и никовете в темата. Предварително се извинявам ако повредата е при мене, щото съм с вин7, ама и в ИЕ8б2 и в Опера все еднакво изглеждат :D

- в момента дефолтния шрифт в писане на нови мнение е някакъв куриер, тахома/лусида/ариЕл може би ще е по-четимо?

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пет 16 яну 2009 15:05

Възможно ли е да се направи като преди, като отвориш профила на някой потребител да показва и рождената му дата(дата,месец,година), а не само годините на които е?

Потребителски аватар
toschomacher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toschomacher » Пет 16 яну 2009 15:47

Много по-удобно и лесно за намиране на проблеми и теми би било ако се направи още едно допълнително разделение на тези теми за "Технически форум...." и да се добавят отделните модели като нови страници там. В сегашние му вид всички модели влизат и се месят на едно място и върви търси. Вярно ще кажете търсачката е за това, но наистина иначе би било много по прегледно.
Примерно за голфовете да има после отделни страници за Голф 1,2,3,4,5 и т.н. За пасатите Б1,Б2,Б3,Б4,Б5,Б5.5,Б6 ... и т.н. и съответно за всички останали. Според мен това би било от полза.
Също така във всяка една страница на подразделенията да започва със примерна снимка на модела (за да виждат новите потребители точно за кой модел става въпрос)понеже доста хора бъркат цифрите на моделите си (специално за пасатите става въпрос). Знам че има такава тема (Какъв модел ми е пасата???), в която са описани и са показани, но най-добре ще е да се вижда още в началото на темите, понеже повечето нови потребители с проблеми направо се регистрирват и директно пишат за проблемите си. Това съм го забелязал аз и може би всеки един от вас. След това четат останалите теми.

Последна промяна от toschomacher на Пет 16 яну 2009 15:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пет 16 яну 2009 15:53

Също няма да е лошо там където е графата Потребители да се сложи търсачка, на която направо да напиша името на желания потребител и да го намеря.А не само по първата буква на ника му. :wink:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пет 16 яну 2009 15:54

Golf_Diesel_ написа:Също няма да е лошо там където е графата Потребители да се сложи търсачка, на която направо да напиша името на желания потребител и да го намеря.А не само по първата буква на ника му. :wink:

Има го, отдясно на същия ред.
Име започващо с: Намери потребител

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пет 16 яну 2009 15:56

misho_golfa написа:
Golf_Diesel_ написа:Също няма да е лошо там където е графата Потребители да се сложи търсачка, на която направо да напиша името на желания потребител и да го намеря.А не само по първата буква на ника му. :wink:

Има го, отдясно на същия ред.
Име започващо с: Намери потребител

Оо да изинявам се!Не го бях видял :)

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пет 16 яну 2009 15:57

emohrisstov написа:В стария вариянт, като се влзезнеше в даден раздел подреждаше всички непрочетени теми (или с нови мнения) една след друга. Сега ги разбърква или на мен така ми се струва?

програмист едит ISRalien: халюцинираш.. Така си е било винаги!

Май и аз халюцинирам :(

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 16 яну 2009 15:58

Не ги разбърква, а просто има още една категория "Закачени" теми, които стоят отгоре, без да са направени Важни.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пет 16 яну 2009 16:09

vasstop написа:Не ги разбърква, а просто има още една категория "Закачени" теми, които стоят отгоре, без да са направени Важни.

Не Васе, той искаше да каже, че при едно влизане-излизане и пак влизане новите, вече стари теми ставаха безцветни, а сега която си прочел си става "зелена", а непрочетените си стоят червени.Ако излезеш и после пак влезеш, темите които не си бил прочел отново си стоят червени, а преди не беше така.
И затова му се струват "разбъркани".

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пет 16 яну 2009 16:12

blinder написа:
vasstop написа:Не ги разбърква, а просто има още една категория "Закачени" теми, които стоят отгоре, без да са направени Важни.

Не Васе, той искаше да каже, че при едно влизане-излизане и пак влизане новите, вече стари теми ставаха безцветни, а сега която си прочел си става "зелена", а непрочетените си стоят червени.Ако излезеш и после пак влезеш, темите които не си бил прочел отново си стоят червени, а преди не беше така.
И затова му се струват "разбъркани".

Да точно така е :)))

Решението е преди всяко излизане да даваш Маркирай като прочетени и после всичко е ок :)

Също ми липсва маркера на новите постове.

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Пет 16 яну 2009 16:30

drmilendd написа:Ако може да се възсатнови свойството като посочиш някоя тема с мишката, да покзва първото изречение от първия пост - мног удобно при разглеждане.

Тази функция и на мен ми липсва, спестяваше ми доста време и трафик за отварянето на теми с интересно заглавие, но съдържание, което не ме вълнува.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 16 яну 2009 17:06

За тези с разбърканите теми:
Влезте в Потребителски панел -> Настройки на форума -> Разглеждане на мнения
... и си ги настройте както искате

Върни се в “Организационен”