За мен това събитие ще си остане завинаги в моето съзнание като една истинска благородна кауза, за първи път участвм в инициатива от такив вид, но усмивките, танците и песните с които ни дариха дечицата в дома събудиха доста чувства в мен....
Радвам се, че имах възможност и Благодаря на всички вас които отделихте от времето си за да накараме тези деца да се радват истински, усмивките грееха в техните невини личица и радостта им беше повече от истинска .....
С група колеги след като приключи концерта подготвен от децата имах възможност да влезем в кабинета на Директорката на Дома, която на кратко ни запозна с историята не Дома, начина на неговото просъществуване, идеи и възгледи пред дома които чакат усъществяване (По подробно може да се види във видеото което Аз заснех с камерата на Добрин), след приема при директорката се отправихме към стайте на групите деца, за да раздадем плодовете и соковете закупени от клуба, в стайте бяхме много добре приети от самите малчугани, но за жалост тук видях и другата част от деца за които дома се грижи, а именно в залата за концерта можеби бяха най-добре физически и умствено деца, а горе по стайте вече се видя всичко, но на този свят всеки се е родил за да живее така, че и те не са искали да са тук и с тези недъзи, но всичко е съдба и ние сме безсилни с/у нея и затова е хубаво да има такива хора като нас за да помагаме ......
И дано Господ да е с тях и повече хора с нашето мислене за да се чувстват и те нужни на този свят ....
И тук специално за Дашо, а бе ти си готова детегледачка, те децата откачиха с теб, умееш да ги забаляваш .......
За организацията мога да кажа само " На много високо ниво " имена няма да споменавам , те главните виновници за събитието се знаят кой са .......
Мероприятието на площада след акцията просто беше прекрасен завършек за добре свършената работа от месеци на сам, силна музика, високи дицибели и много красиви Фаувета ........ 
Темата е към своя завършек можеби и ако й сложим едно видео за събитието ще е прекрасно, то това си е чист намек към Добрин ама да видиме как ще реагира