RoadRunner написа:Бе верно, че имаше нещо такова ама не знам защо сме го търсели тоя човечец![]()
хахааа,големи стеее!

RoadRunner написа:Бе верно, че имаше нещо такова ама не знам защо сме го търсели тоя човечец![]()
bu4komobil написа:искам да вмъкна едно въпросчев критерия за оценяване на автомобилите влизали това дали собственика на автомобила е член на клуба и дали има стикер на клуба или всичко е кактп навсякъде в нашата държава на принципа на шуробаджанащината
diesto написа:RoadRunner написа:Бе верно, че имаше нещо такова ама не знам защо сме го търсели тоя човечец![]()
хахааа,големи стеее!не знам кой Ангел търсихте,ама много се смяхме докато Ви обясня че аз не съм търсената личност!Важното е че се наздравихме яко:)))
bu4komobil написа:искам да вмъкна едно въпросчев критерия за оценяване на автомобилите влизали това дали собственика на автомобила е член на клуба и дали има стикер на клуба или всичко е кактп навсякъде в нашата държава на принципа на шуробаджанащината
Vlad777 написа:bu4komobil написа:искам да вмъкна едно въпросчев критерия за оценяване на автомобилите влизали това дали собственика на автомобила е член на клуба и дали има стикер на клуба или всичко е кактп навсякъде в нашата държава на принципа на шуробаджанащината
Точно с Пирона си говорихме на събора и му казах, че със сигурност ще се намери някой недоволен от наградите...![]()
Ето че отново има някой "недооценен"...![]()
Сега трябва и няколко човека да заявят, че си събират лопатките и кофичките и напускат и повече няма да играят в нашия пясъчник...![]()
Следващия път предлагам да няма награди... Дано тогава няма недоволни!![]()
RoadRunner написа:diesto написа:RoadRunner написа:Бе верно, че имаше нещо такова ама не знам защо сме го търсели тоя човечец![]()
хахааа,големи стеее!не знам кой Ангел търсихте,ама много се смяхме докато Ви обясня че аз не съм търсената личност!Важното е че се наздравихме яко:)))
Аз много се бях оцветил. Надявам се, че не сме обидили никой
Vlad777 написа:bu4komobil написа:искам да вмъкна едно въпросчев критерия за оценяване на автомобилите влизали това дали собственика на автомобила е член на клуба и дали има стикер на клуба или всичко е кактп навсякъде в нашата държава на принципа на шуробаджанащината
Точно с Пирона си говорихме на събора и му казах, че със сигурност ще се намери някой недоволен от наградите...![]()
Ето че отново има някой "недооценен"...![]()
Сега трябва и няколко човека да заявят, че си събират лопатките и кофичките и напускат и повече няма да играят в нашия пясъчник...![]()
Следващия път предлагам да няма награди... Дано тогава няма недоволни!![]()
ISRalien написа:И жури да има, пак ще кажат, че е шуробаджанащина.
Хора, вие за какво сте отишли там? За един медал и купа или да се забавлявате до сутринта?
Всяка година едно и също, все някой недоволен.
Следващия път вместо тунинг състезания предлагам женски бой в кален басейн, поне ще се знае за какво сме се събрали![]()
Иначе и мен ме болят краката, ама не от футбола, а от хорото... Направо се скърших там
Абе верно къде е Ангел бе?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта