VWaterfalls 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Bambulka
Автомобил: Golf 3
Двигател: AEK 1995

Re: VWaterfalls 2011

Мнениеот Bambulka » Пон 02 май 2011 21:18

Здравко, поднасям най-искрените поздравления и огромни благодарности. :bowdown :bowdown :bowdown
Благодаря както на теб, така и на всички колеги и колежки, помогнали за организирането на това велико събитие. :applause: :обичам ви
Благодаря ви за отзивчивостта и железните нерви, които имахте, за да угодите на всички нас. :bowdown
Уникален събор, изпълнен с много положителни емоции, веселие и усмивки... :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 02 май 2011 22:59

ifidik написа:
avtohit77@abv.bg написа:Евала на организацията но Пиронски death ни позакла бяхме 5 буса но той си гледаше Голфчетата

ей тука колега си много прав .събора свършваше с голф5.

А събора свършва ли с награждаването? ТОВА ЛИ Е СЪБОРА???

Колеги, запомнете, че целта на събора преди всичко е да се съберем приятели от цяла България, да се видим... Награждавания, състезания и т.н. са между другото.
Ако вие идвате за наградите - другия път ще донеса 50 пластмасови чаши, ще ги боядисам в жълто и ще напиша на всяка от тях 1 място по всички параграфи, да има за всички.

Имайте в предвид, че тези купи се поръчват предварително и най-малкото Пиронски не е знаел дали ще дойде и 1 бус, камо ли да се съберат достатъчно, че да има награждаване и за тях.

В тая връзка искам да се оплача, че нямаше награждаване за най-грозен (и мръсен) автомобил, белким и аз си тръгна с награда от някой събор, за кво се разкарвам на всеки ебаси, нищо не взех :banghead:

Потребителски аватар
TDI stavrev
Автомобил: MKV
Двигател: BKD

Мнениеот TDI stavrev » Пон 02 май 2011 23:21

:banana :applause: :banana :applause: :banana :applause: Много як събор се получи,всичко беше много хубаво изкарахме си чудесно.Искам да изкажа специалните си благодарности към ОРГАНИЗАТОРИТЕ и към ПИРОНСКИ и всички който са допринесли да се чустваме СТРАХОТНО.БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Продължавайте все така. :D :D :D :обичам ви

P.S.Благодаря на организаторите и публиката за обективните оценки на автомобилите!

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Вто 03 май 2011 0:17

Радвам се, че тази година развитието на събора беще по-голямо от предходните две. Но искам да направя една забележка на колегите. Колеги, това че ви отправят критики за събора, не трябва да се нахвърляте на съфорумците, а да си вземем поука и за следващата година да бъде още по-добра организацията. Възползвайте се от тях. Ето една и критика и от мен : Силно се надявам следващата година Пиронски да дойде навреме. Втора година закъснява, което е неуважително. Знае се за събора една година, каквото и да има може да се нареди, че да дойде навреме. Щом аз мога от рано да си наредя нещата, да стана в 5 и да тръгна от рано към срещата с групата от София, значи и организатора ни може да го стори. Ще подчертая, че не бях единственият недоволен от повторното закъснение :да: За останалото, добра работа .

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Вто 03 май 2011 0:36

ISRalien написа:В тая връзка искам да се оплача, че нямаше награждаване за най-грозен (и мръсен) автомобил, белким и аз си тръгна с награда от някой събор, за кво се разкарвам на всеки ебаси, нищо не взех :banghead:

Човеко ти не си видял явно моята :D Имаше хора които се снимаха с дупката на калника ми mhihi

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 03 май 2011 6:01

Почти никой не отбеляза търчането на Ели - от петък се опитваше да подрежда колите, доведе цяла група за разпъването на първите две клубни шатри и отдели място за клуба в събота ... после се напих и я загубих mhihi
:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
naio.bg
Автомобил: GOLF 3
Двигател: 1Z 1995g.

Мнениеот naio.bg » Вто 03 май 2011 7:03

Браво на организаторите.догодина пак :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Вто 03 май 2011 9:24

Не знам на кой да благодаря по-напред...
Ще започна от 2009 когато много хора ме хулеха,че няма да се получи нищо...
Благодарение на Александър Александров (sashobass) аз не се отказах и с помощта на други колеги от форума-клуба както и на Георги Пенев (carbonara) бе реализирана първата сбирка при Крушунските Водопади!!!
След което sashobass ми сподели,че задължително иска това събитие да се превърне в традиция!
И така след година бе организирано 2-ро с по-голям успех.
Ето,че дойде и 3-то
За него коментирахме на няколко поредни общи събрания на Клуб на привържениците на VW в България.
След което много от членовете на клуба сами поеха отговорност за провеждането на събитието!
На някои хора сигурно им изглежда супер лесно:идваш на поляната ха-хо хи-хи,за теб купа,за теб медал,малко танци-манци,топки-мопки...
НО за някои хора това бе един хубав филм наречен "VWaterfalls-2011" в който всички бяха главни герой!

БЛАГОДАРЯ на всички участвали в организирането!
БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи! (жалко и за някой които си тръгнаха по-рано,защото колите им заслужаваха да се огледат по отблизо)
БЛАГОДАРЯ на Адриан Александров (Adrian-AAA) и на приятелката му Дани,за приютяването в тяхната стая,както и за поканата да отида с тях на гости в Търново,кадето се запознах с много мили хора!
БЛАГОДАРЯ и на всички с които пътувахме заедно към Търново,беше много приятно да гледам пред мен невероятната jetta на Ицо (bose) (въпреки,че колата още не е дозавършена)на пътя в компанията на "nemesis" стоят по-добре от така познатите ни коли на "hardstyle"

БЛАГОДАРЯ и на всички други които не успяха да присъстват,но въпреки това бяха свързани със събитието,като например Краси Балкански(madcap) който 3-та година подред ми търпи капризите и ми изработи файла за стикерите.Както и на Галин (group) който ни предостави генератора за ток.
БЛАГОДАРЯ и на хората които ми помогнаха да си вкарам колата в състояние за дълъг път,а именно:Иво(420),Милен(gas),Радо(R-tuning),Aди(Adrian-AAA),Благо(respeckt),Павел(Pav4o) и др.

Единствено не съм доволен,че DJ-закъсня и бяхме забравили мегафона,заради което програмата не можа да протече така както бяхме предвидили,за което се ИЗВИНЯВАМ много!
Не съм доволен и от това,че работя на 2-места и след нощната ми смяна повторно закъснях за тръгването от София! ИЗВИНЯВАМ се и за това!
На някой,ако му е станало обидно от нещо свързано с мен,ИЗВИНЯВАЙ и на него!

За тези които споделят,че не е имало качество,а само количество да ходя на "Worthersee-2011"

A за тези които са стояли само до награждаването на VW Golf 5 ще споделя как протече:

VW Corrado
VW Golf 1,2,3,4,5
VW Jetta-Vento
VW Passat
VW Transporter 2xT3 + 1 T4. (имаще и други 2-3 буса на поляната,но бяха спряни така че,ако ги бях извикал и тях много щеше да се стъмни,защото трябваше да се разместят половината коли за да стигнат до другите)
По традиция от миналата година,имаше и награда за автомобил на събитието предоставена от "Dub Factory"

Поздрави на всички и пак ще се видим на VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Потребителски аватар
naidobriq7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naidobriq7 » Вто 03 май 2011 10:13

Аз за пръв път пресъствах на сбирка на клуба и останах много доволен (красива природа , много красиви коли) и с много идеи за развитие на колата ми . Запознах се на живо с няколко момчета ,с които до сега само съм си писал в нета . ДОВОЛЕН СЪМ :да: !!! При наличието на толкова коли и хора е естественно да има и недоволни , важното е на следващото подобно мироприятие да са по малко mhihi , и аз мога да се оплача примерно че колата ми беше спряна много далеч от поляната и никой не я забеляза ,а съм вложил доста пари (поне за мен) време , и работа в нея ама не мрънкам ;), просто закъсняхме ! Да не забравяме че целта на събора е да се съберем , хапнем , пийнем и прекараме добре 8)

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Вто 03 май 2011 10:52

naidobriq7 написа:Аз за пръв път пресъствах на сбирка на клуба и останах много доволен (красива природа , много красиви коли) и с много идеи за развитие на колата ми . Запознах се на живо с няколко момчета ,с които до сега само съм си писал в нета . ДОВОЛЕН СЪМ :да: !!! При наличието на толкова коли и хора е естественно да има и недоволни , важното е на следващото подобно мироприятие да са по малко mhihi , и аз мога да се оплача примерно че колата ми беше спряна много далеч от поляната и никой не я забеляза ,а съм вложил доста пари (поне за мен) време , и работа в нея ама не мрънкам ;), просто закъсняхме ! Да не забравяме че целта на събора е да се съберем , хапнем , пийнем и прекараме добре 8)

То4но така това и беше целта на сьбора да хапнем , пийнем и прекараме добре :да: евала пак на пиронски и компания без тях нямаше да сме там!!!

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Вто 03 май 2011 10:54

Обичам тези събори, защото те са повече за хората, от колкото за колите. Това е нещо, с което цялата общност трябва да се гордее! :bowdown

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Вто 03 май 2011 10:54

ISRalien написа:
ifidik написа:
avtohit77@abv.bg написа:Евала на организацията но Пиронски death ни позакла бяхме 5 буса но той си гледаше Голфчетата

ей тука колега си много прав .събора свършваше с голф5.

А събора свършва ли с награждаването? ТОВА ЛИ Е СЪБОРА???

Колеги, запомнете, че целта на събора преди всичко е да се съберем приятели от цяла България, да се видим... Награждавания, състезания и т.н. са между другото.
Ако вие идвате за наградите - другия път ще донеса 50 пластмасови чаши, ще ги боядисам в жълто и ще напиша на всяка от тях 1 място по всички параграфи, да има за всички.

Имайте в предвид, че тези купи се поръчват предварително и най-малкото Пиронски не е знаел дали ще дойде и 1 бус, камо ли да се съберат достатъчно, че да има награждаване и за тях.

В тая връзка искам да се оплача, че нямаше награждаване за най-грозен (и мръсен) автомобил, белким и аз си тръгна с награда от някой събор, за кво се разкарвам на всеки ебаси, нищо не взех :banghead:

еми ако беше дошьл по рано щяхме да ти измислим една награда от варненската група за пе4ката ти :) :beer :обичам ви

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Вто 03 май 2011 11:30

pironski написа:Не знам на кой да благодаря по-напред...
Ще започна от 2009 когато много хора ме хулеха,че няма да се получи нищо...
Благодарение на Александър Александров (sashobass) аз не се отказах и с помощта на други колеги от форума-клуба както и на Георги Пенев (carbonara) бе реализирана първата сбирка при Крушунските Водопади!!!
След което sashobass ми сподели,че задължително иска това събитие да се превърне в традиция!
И така след година бе организирано 2-ро с по-голям успех.
Ето,че дойде и 3-то
За него коментирахме на няколко поредни общи събрания на Клуб на привържениците на VW в България.
След което много от членовете на клуба сами поеха отговорност за провеждането на събитието!
На някои хора сигурно им изглежда супер лесно:идваш на поляната ха-хо хи-хи,за теб купа,за теб медал,малко танци-манци,топки-мопки...
НО за някои хора това бе един хубав филм наречен "VWaterfalls-2011" в който всички бяха главни герой!

БЛАГОДАРЯ на всички участвали в организирането!
БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи! (жалко и за някой които си тръгнаха по-рано,защото колите им заслужаваха да се огледат по отблизо)
БЛАГОДАРЯ на Адриан Александров (Adrian-AAA) и на приятелката му Дани,за приютяването в тяхната стая,както и за поканата да отида с тях на гости в Търново,кадето се запознах с много мили хора!
БЛАГОДАРЯ и на всички с които пътувахме заедно към Търново,беше много приятно да гледам пред мен невероятната jetta на Ицо (bose) (въпреки,че колата още не е дозавършена)на пътя в компанията на "nemesis" стоят по-добре от така познатите ни коли на "hardstyle"

БЛАГОДАРЯ и на всички други които не успяха да присъстват,но въпреки това бяха свързани със събитието,като например Краси Балкански(madcap) който 3-та година подред ми търпи капризите и ми изработи файла за стикерите.Както и на Галин (group) който ни предостави генератора за ток.
БЛАГОДАРЯ и на хората които ми помогнаха да си вкарам колата в състояние за дълъг път,а именно:Иво(420),Милен(gas),Радо(R-tuning),Aди(Adrian-AAA),Благо(respeckt),Павел(Pav4o) и др.

Единствено не съм доволен,че DJ-закъсня и бяхме забравили мегафона,заради което програмата не можа да протече така както бяхме предвидили,за което се ИЗВИНЯВАМ много!
Не съм доволен и от това,че работя на 2-места и след нощната ми смяна повторно закъснях за тръгването от София! ИЗВИНЯВАМ се и за това!
На някой,ако му е станало обидно от нещо свързано с мен,ИЗВИНЯВАЙ и на него!

За тези които споделят,че не е имало качество,а само количество да ходя на "Worthersee-2011"

A за тези които са стояли само до награждаването на VW Golf 5 ще споделя как протече:

VW Corrado
VW Golf 1,2,3,4,5
VW Jetta-Vento
VW Passat
VW Transporter 2xT3 + 1 T4. (имаще и други 2-3 буса на поляната,но бяха спряни така че,ако ги бях извикал и тях много щеше да се стъмни,защото трябваше да се разместят половината коли за да стигнат до другите)
По традиция от миналата година,имаше и награда за автомобил на събитието предоставена от "Dub Factory"

Поздрави на всички и пак ще се видим на VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Евала за всичко и на всички заели се с организацията на това прекрасно събиране,за пръв път присъствах и с ръка на сърцето казвам,че от тук натам не мисля да пропусна събор.Запознах се с прекрасни хора забавлявахме се.ЕВАЛА

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Вто 03 май 2011 13:07

... написа:Здравей Pironski аз съм ония, който срещна на светофара на Орион миналата седмица вечерта. Тогава ме попита дали ще идвам и аз ти казах, че няма да мога по финансови причини. Така или иначе испях да заделя някакви пари и решихме с жената и детето да дойдеме. Пиша ти това съобщение защото искам да ти кажа, че наистина си много голям човек и страшно много ти благодаря за това което се случи през уикенда. Пожелавам ти да си все така добър в това което правиш и все по-големи събори да правите целия екип.

Поздрави

Александър love.vwclub
Eто такива лични съобщения ми пълнят душата и сърцето,и то от човек който не съм познавал ... :beer

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 03 май 2011 13:23

Както някой беше казал покрай някой от предишните събори на Крушуна - The organizer is back :bowdown

Върни се в “Организационен”