За се опитвам да се организиараме Русе , Търговище и Силистра да идваме заедно, пиша на Търновци , но никакви не отговарят.
За боклука от моя страна не се притеснявайте, ня ме бърка да сложа една чанта с боклуци в колата си, природата е по важна!!!
5-ти VW събор - Рожен 2008г.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:[b]Да обобщя - темата е за събора на Роженските ливади. Който му е далече - да не идва. Който иска да има събор на друго място, да го организира. Коментарите в тази тема ще са единствено и само свързани с организацията, провеждането и придвижването към и от събора.
Много правилно

Аз,ако съм жив и здрав ще дойда 100%.За мен е без значение,че събора е на 250 км. от мене.Ако се организираше сериозен събор и на морето или примерно в Добрич или Силистра и до там щях да стигна-важното е мерак да има.Все пак България е "земя като една човешка длан" и няма големи разстояния.А и отношението според мен е обидно към Стефан.Човека се "сбръчка" докато направи организацията.Ако някой от Източна България дето смята че не е подходящо мястото,нека не идва,а ако е много мераклия да се захване с организацията-да намери подходящо място,да вземе разрешение за провеждане от общината,да се рзправя с полиция и т.н. и нека ни покани.Много е лесно да си чешаме пръстите по клавиатурата,но стигне ли се до действие мнозина се "покриват" и се правят на приятно разсеяни

П.П. И един въпрос накрая-Може ли да влетя с ръчна на ливадите?

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
;)
Stefan написа:Пиши на групата от Търговище - те са най-сериозни
Писах на Сашобас , ще има някакво развитие по темата

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обръщам внимание на пътя Пловдив-Рожен. Много е опасен с висока степен на катастрофи! Има постоянна опасност от падащи камъни, изкачащи животни, рисковани изпреварвания. Асфалта на места е доста амортизиран-дупки и неравности. Трафикът е интензивен, с участието на всякакъв вид МПС, включително тежкотоварни и извънгабаритни. Карането на къси светлини, според мен е задължително!
В село Хвойна има редовно присъствие на катаджии.
На отбивката за Кръстова гора е Юговското ханче. Редовен клиет съм им. Имат добра кухня и разумни цени. Препоръчвам ви го.
В село Хвойна има редовно присъствие на катаджии.
На отбивката за Кръстова гора е Юговското ханче. Редовен клиет съм им. Имат добра кухня и разумни цени. Препоръчвам ви го.