Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 02 ное 2008 0:59

Понеже темата кипи от активност пускам детайлите за банковата сметка, защото времето напредва и остава месец и половина до 19 декември.

IBAN: BG42UBBS80021047084820
BIC: UBBSBGSF
ОББ - Клон Централен София
Ивайло Валентинов Александров

!!! Умолявам колегите, които имат познати във фирми-дистрибутори на детски играчки и т.н. да се поинтересуват дали могат да ни предложат някакви намаления визирайки целта на инициативата !!!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 03 ное 2008 8:10

Този месец имам пътуване до Варна, така че каквото е събрано или който иска да прати нещо за там, може да ми пише ЛС и да се разберем как да го взема, за да го занеса.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 06 ное 2008 0:58

Вижте тази тема:
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=33092
А сега прегледайте и тази, в която пиша.
Страшно съм разочарован!
Поне пишете по едно "ще участвам", "ще дойда" или НЕЩО въобще...
За събори и кръгове от шампионата ще отидете и до Гърция, а сега до Варна ви се вижда далече... Защо всички чакате последния момент не мога да разбера... Защо в последния момент ще се окаже, че разполагаме с бюджет 50 лв, с който ще ме е срам да отида там?!
450 км е пътя София->Варна. Още толкова на връщане са 900. Моята печка гори 6/100 извънградско. 9*6=54. 54*2.10 = 113 лв. С още 4 човека вътре се пада по 25 лв на човек с въртенето из Варна.
25 лв струва една вечеря за теб и гаджето ти в някоя софийска кръчма. Какво остава от нея? Нищо. За 25 лв обаче може да подарите усмивка на някое невръстно хлапе болно от рак. Тези деца имат нужда от тези усмивки повече от всичко!
Не е нужно да дарите 100 лв, за да се отчетете. 5 лв са 2 двд-та с детски филми в магазина. Сигурен съм, че собствениците на фирми ще имат интерес от една подобна оферта, защото доколкото знам при подобни акции получателят подписва документ за дарение, с който документ се получават преференции при плащане на данъци! Дано това ви подейства като някакъв стимул, защото ако някой от чуждите форуми ни погледне "инициативата" ще ни се изсмее. Ще ни се смее цял ден, защото се опитваме да организираме това от половин година и няма НИКАКЪВ интерес.
Просто нямам думи, колеги. Очаквах повече...

едит: В темата на фиат форума видях, че по-голямата част от хората, участвали в инициативата са разбрали за нея от мейли, разпратени от форума. Знам, че PHPBB има тази възможност, но не знам какво трябва да направя, за да накарам админите да го пуснат.

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 06 ное 2008 5:09

Тъжното е, че тема като Ново поло в клуба има 650+ посещения за 2 дни, а тази около 1200 от началото на септември до момента. Половината сигурно са на Dpop, ISRalien, joser, rojo и моя милост.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 06 ное 2008 7:02

ISRalien написа:..... Умолявам колегите, които имат познати във фирми-дистрибутори на детски играчки и т.н. да се поинтересуват дали могат да ни предложат някакви намаления визирайки целта на инициативата !!!

Аз мога да взема детски книжки с 30% намаление! Ако искаш да се разберем на лични?

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 06 ное 2008 9:18

Geleto написа:
ISRalien написа:..... Умолявам колегите, които имат познати във фирми-дистрибутори на детски играчки и т.н. да се поинтересуват дали могат да ни предложат някакви намаления визирайки целта на инициативата !!!

Аз мога да взема детски книжки с 30% намаление! Ако искаш да се разберем на лични?

Супер, вече пуснах ЛС :)

Колеги, у нас се търкаля една топка от ония на ОМВ - при колко от вас се търкалят така да хващат прах? Ако не ги ползвате направо ги пращайте :) Аз имам футболна, някой ако има волейболна или още футболни въобще колкото повече - толкова повече :)

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 06 ное 2008 14:43

Тпоките май не са добра идея .. в болницата няма условия за спорт.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Чет 06 ное 2008 19:16

Ето какво беше преди близо година..... ЦЪК
5-6 човека си писахме тогава :(
Аз лично очаквах сега малко по-голяма активност, но уви...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 06 ное 2008 19:21

Ще поразгледам тия дни в къщи, защото съм сигурен че има доста играчки на моите деца, които са в добро състояние, но не се ползват вече. За каквото съм събрал ще пиша на колегата ISRalien ако има нещо път към Видин тия дни и му е удобно да му го предам, без значение дали в Монтана или в Берковица.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 06 ное 2008 19:29

К.Одаджийски написа:Ще поразгледам тия дни в къщи, защото съм сигурен че има доста играчки на моите деца, които са в добро състояние, но не се ползват вече. За каквото съм събрал ще пиша на колегата ISRalien ако има нещо път към Видин тия дни и му е удобно да му го предам, без значение дали в Монтана или в Берковица.

Това забравих да кажа, че до тогава поне 2 пъти сигурно ще пътувам до Видин, през Берковица и Монтана обикновено. Като завали сняг на Петрохан ще е през Враца и Монтана. Няма никакъв проблем да взема каквото сте събрали!

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 06 ное 2008 21:17

http://www.pan-bg.eu/ Това са книжките.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 06 ное 2008 22:42

Детайлите на сметката може да видите на първа страница, първото мнение, а във второто ще обновявам баланса на сметката.
Предлагам да се опитаме да съберем следната сума като начало:
50 лв за книжки - по 70 стотинки излиза една книжка за оцветяване от 16 страници. За 50 лв може да вземем доста книжки. Издателството, в което работи колегата, предлага доста приемливи цени!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 11 ное 2008 11:39

Това ще свърши ли работа?
Изображение

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 11 ное 2008 11:47

:shock :shock :shock :shock :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Дай ми телефон на ЛС ако няма да идваш да мина да ги взема при следващото ми ходене във Видин

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 11 ное 2008 12:12

Както бях писал по-горе, ще пътувам до Варна. Това ще се случи в петък, на 14.11.2008г. Ако някой има нещо да дава за Варна, да го направи до четвъртък вечерта.

Върни се в “Организационен”