Неделя 25.01.2009г. - Първа месечна среща - НИМ 14:00ч.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: Неделя 25.01.2009г. - Първа месечна среща - НИМ 14:00ч.

Мнениеот Dpop » Нед 25 яну 2009 20:09

Да открихме срещите в новата година с доста добра сбирка.
Браво на Hertz, че направи снимки и ме улови с Никси в кадър :D .

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 25 яну 2009 20:37

XaBaTa™ написа:
chicki написа:
Skakauec написа:Добре се получи срещата жалко само, че бързахме и за малко останахме :)

Извинявам се че не дойдохме,но трябваше да защитаваме VW марката на футболният терен.И след футболна драма се класираме на Осмина финал :обичам ви : vw fen love.vw

Аз все пак минах, мърда :wink:

Даже ни полози с оня бавния Голф 1.6 ма за тия пари толкова :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

П.С.Мале добре че викаш имаше АБС :bishop

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 25 яну 2009 22:05

хм,небеше ли 1.3LPG mhihi mhihi mhihi

тоя дето пусна темата,страх ли го хвана та недойде :roll:

baivan,следващият път ако ти е чиста колата,лично ще мина да ти я изцапам.Както направи с моята докато се разминавахме.Също така,съжалявам,че полицаите не те спряха заради дръпките дето си правеше :!:

Потребителски аватар
Brian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brian » Нед 25 яну 2009 22:19

LILO&STICH написа:хм,небеше ли 1.3LPG mhihi mhihi mhihi

baivan,следващият път ако ти е чиста колата,лично ще мина да ти я изцапам.Както направи с моята докато се разминавахме.Също така,съжалявам,че полицаите не те спряха заради дръпките дето си правеше :!:

Че какво толкова е направил човека не разбрах? Каточели другите като се разминават с теб няма да те нацапат. Раздавай го малко по-колегиално :!:

Потребителски аватар
baivan
Автомобил: Vento
Двигател: 1.8T

Мнениеот baivan » Нед 25 яну 2009 22:24

Ма то дръпки само аз си правих :drive
...да ме спрат куките? Недей мисли зло на хората, нали знаеш - "Който зло мисли...."

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 25 яну 2009 22:25

..............

Ей може и така да беше :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,извинявай Пешо че ти качих кубатурата малко ма не е нарочно :Mr Green Fun

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 25 яну 2009 22:48

Brian написа:

Че какво толкова е направил човека не разбрах? Каточели другите като се разминават с теб няма да те нацапат. Раздавай го малко по-колегиално :!:

ти на мен недей да ми държиш сметка.След като съм писал,е имало за какво :wink:
Аз съм си колегиален към който трябва

baivan написа:Ма то дръпки само аз си правих :drive
...да ме спрат куките? Недей мисли зло на хората, нали знаеш - "Който зло мисли...."

Ами,ти що ми мислиш лошото бре.Като си студент и нямаш пари да си миеш твоята,значи ли че трябва да цапаш на другите :?: :?: :?:

А това,че само ти правеше "дръпки" си е твоя работа.Повеето които ходим редовно там сме се нагледали на подобни неща и знаем как свършват :!:
Лошото е,че все го отнасят хора,които нямат вина в цялата работа :!: И то с невероятни актове,ама то това ,едва ли те интересува.И за да не ми излиза с пореден въпрос,прочети темата за 2-3 месечни,кой,как и защо отнесе акта,и какво се дискутира в самата тема :!:
Да няма сакатлъци и актове,да се спрат "дръпките" на бояна :!:

Потребителски аватар
Brian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brian » Нед 25 яну 2009 22:52

LILO&STICH написа:
Brian написа:

ти на мен недей да ми държиш сметка.След като съм писал,е имало за какво :wink:
Аз съм си колегиален към който трябва

baivan написа:Ма то дръпки само аз си правих :drive

Ами,ти що ми мислиш лошото бре.Като си студент и нямаш пари да си миеш твоята,значи ли че трябва да цапаш на другите :?: :?: :?:

А това,че само ти правеше "дръпки" си е твоя работа.Повеето които ходим редовно там сме се нагледали на подобни неща и знаем как свършват :!:
Лошото е,че все го отнасят хора,които нямат вина в цялата работа :!: И то с невероятни актове,ама то това ,едва ли те интересува.И за да не ми излиза с пореден въпрос,прочети темата за 2-3 месечни,кой,как и защо отнесе акта,и какво се дискутира в самата тема :!:
Да няма сакатлъци и актове,да се спрат "дръпките" на бояна :!:

В интерес на истината бях в колата при човека. Така че знам за какво става въпрос, но май ти не си наясно, че като си на пътя все някой може да ти нацапа скъпоценната кола. Колкото до дръпките, точно ти не си човека който ще каже кой как да кара, има полиция за тази цел.

P.S. В добрия тон на разговора искам само да те питам, защо не му потърси сметка на човека, че те е нацапал на място а във форума го пишеш?

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 25 яну 2009 22:56

Само да се намеся , че аз карах отзад и според това какво видях май имаше откъде да минеш а не през локвата. Освен това май май кривна към нея нарочно :evil:

Потребителски аватар
baivan

Мнениеот baivan » Нед 25 яну 2009 22:56

Момко спри се бе. Точно един път изшпорих колата и то като тръгвах да вземем на един приятел колата. Дръпки не съм си правил с никой. Незнам до колко часа си стоял, но из улицата фучаха тамън 10 коли от клуба докато аз бях там. То не беше голфове 2-ки, поло некво и още бая, и това докато аз стоях и си приказвах с колегите. Испръскал съм ти колата докато сме се разминавали...е сори брат следващия път ако те видя да идваш към мен ще спра и ще те изчакам да минеш за да не ти изцапам колата.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 25 яну 2009 22:58

[quote="Brian"][/quote]
Бил си вътре,чудесно :lol:
Радвам се за вас.

Майната и на колата,не съм за 20-е капки по нея.Важно е отношението и това,че той можеше да избегне локвата :!:

Както и да е,няма оправия с манталитета ни по пътищата.Лошото е ,че и по срещите взе да намалява :012:

Потребителски аватар
Brian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brian » Нед 25 яну 2009 22:59

POLO PAVLETI написа:Само да се намеся , че аз карах отзад и според това какво видях май имаше откъде да минеш а не през локвата. Освен това май май кривна към нея нарочно :evil:

Най-новата опасност по пътищата ... Да ти опръскат кола на улица пълна с автомобили. Пазете се :!:

Потребителски аватар
baivan

Мнениеот baivan » Нед 25 яну 2009 23:00

Момчетаааа не искам да се карам с никой, но вече взехте да пишете страхотни глупости. Колега сори, че съм ти опръскал колата, дори и незнам къде си бил, къде е била колата и кога съм я опръскал. Бил съм кривнал нарочно...пък ти като си бил зад мене как знаеш дали е било нарочно или не. Ще криввам аз за да опръскам на колега колата....ебаси!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 25 яну 2009 23:00

Brian написа:
POLO PAVLETI написа:Само да се намеся , че аз карах отзад и според това какво видях май имаше откъде да минеш а не през локвата. Освен това май май кривна към нея нарочно :evil:

Най-новата опасност по пътищата ... Да ти опръскат кола на улица пълна с автомобили. Пазете се :!:

Струва ми се че нещо хитър го играеш :screwy

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 25 яну 2009 23:01

baivan написа:Момчетаааа не искам да се карам с никой, но вече взехте да пишете страхотни глупости. Колега сори, че съм ти опръскал колата, дори и незнам къде си бил, къде е била колата и кога съм я опръскал. Бил съм кривнал нарочно...пък ти като си бил зад мене как знаеш дали е било нарочно или не. Ще криввам аз за да опръскам на колега колата....ебаси!

да,стига толкова :beer

Върни се в “Организационен”