Браво на Hertz, че направи снимки и ме улови с Никси в кадър

XaBaTa™ написа:chicki написа:Skakauec написа:Добре се получи срещата жалко само, че бързахме и за малко останахме
Извинявам се че не дойдохме,но трябваше да защитаваме VW марката на футболният терен.И след футболна драма се класираме на Осмина финал![]()
![]()
Аз все пак минах, мърда
LILO&STICH написа:хм,небеше ли 1.3LPG![]()
![]()
тоя дето пусна темата,страх ли го хвана та недойде![]()
baivan,следващият път ако ти е чиста колата,лично ще мина да ти я изцапам.Както направи с моята докато се разминавахме.Също така,съжалявам,че полицаите не те спряха заради дръпките дето си правеше
LILO&STICH написа:хм,небеше ли 1.3LPG![]()
![]()
..............
Brian написа:LILO&STICH написа:хм,небеше ли 1.3LPG![]()
![]()
baivan,следващият път ако ти е чиста колата,лично ще мина да ти я изцапам.Както направи с моята докато се разминавахме.Също така,съжалявам,че полицаите не те спряха заради дръпките дето си правеше
Че какво толкова е направил човека не разбрах? Каточели другите като се разминават с теб няма да те нацапат. Раздавай го малко по-колегиално
baivan написа:Ма то дръпки само аз си правих![]()
...да ме спрат куките? Недей мисли зло на хората, нали знаеш - "Който зло мисли...."
LILO&STICH написа:Brian написа:LILO&STICH написа:хм,небеше ли 1.3LPG![]()
![]()
Че какво толкова е направил човека не разбрах? Каточели другите като се разминават с теб няма да те нацапат. Раздавай го малко по-колегиално
ти на мен недей да ми държиш сметка.След като съм писал,е имало за какво![]()
Аз съм си колегиален към който трябваbaivan написа:Ма то дръпки само аз си правих![]()
...да ме спрат куките? Недей мисли зло на хората, нали знаеш - "Който зло мисли...."
Ами,ти що ми мислиш лошото бре.Като си студент и нямаш пари да си миеш твоята,значи ли че трябва да цапаш на другите![]()
![]()
![]()
А това,че само ти правеше "дръпки" си е твоя работа.Повеето които ходим редовно там сме се нагледали на подобни неща и знаем как свършват![]()
Лошото е,че все го отнасят хора,които нямат вина в цялата работаИ то с невероятни актове,ама то това ,едва ли те интересува.И за да не ми излиза с пореден въпрос,прочети темата за 2-3 месечни,кой,как и защо отнесе акта,и какво се дискутира в самата тема
![]()
Да няма сакатлъци и актове,да се спрат "дръпките" на бояна
POLO PAVLETI написа:Само да се намеся , че аз карах отзад и според това какво видях май имаше откъде да минеш а не през локвата. Освен това май май кривна към нея нарочно
Brian написа:POLO PAVLETI написа:Само да се намеся , че аз карах отзад и според това какво видях май имаше откъде да минеш а не през локвата. Освен това май май кривна към нея нарочно
Най-новата опасност по пътищата ... Да ти опръскат кола на улица пълна с автомобили. Пазете се
baivan написа:Момчетаааа не искам да се карам с никой, но вече взехте да пишете страхотни глупости. Колега сори, че съм ти опръскал колата, дори и незнам къде си бил, къде е била колата и кога съм я опръскал. Бил съм кривнал нарочно...пък ти като си бил зад мене как знаеш дали е било нарочно или не. Ще криввам аз за да опръскам на колега колата....ебаси!
Потребители, разглеждащи този форум: ogogin и 56 госта