Извинявам се, че пиша от профила на приятеля ми, но нямам собствен.
Много ми се иска и аз да кажа нещо по въпроса. Че всичко е минало свършено така е, че не можем да променим стореното също, но наистина се надявам и вярвам, че хората са си взели поука.
Не мисля, че има смисъл да се стига до бой и саморазправи, това не променя нещата има други начини, които могат да накарат човек много повече да страда и да се разкае, отколкото ако го набиеш. От думите боли много повече, отколкото ако те набият.
Познавам някои от хората, който бяха на горната поляна. Честно казано разочаровах се, но на всеки се случва да сбърка, важното е грешката да не е непоправима. Наистина това, което се случи е доста неприятно и не им подхожда, защото не са на 15, но какво да се прави...Не ги оправдавам.
На Deadman ще кажа: виках на теб, защото те познавам да, не защото беше единствения виновен и защото не можах да повярвам, че си бил съучастник в нещо такова.
Всички без да сме били при вас разбрахме с коя кола и как точно е отнесена верандата и другите части на къщичката. Относно твърдението ти, че миналата година други са къртили от нея ( което явно не е вярно, защото не пожела да цитираш имената на хората, които са го правили според теб)не те прави невинен нито ти позволява ти да го правиш. Извинявай, но логиката ти е много глупава. Нали не сме стадо с овце и не правим това, което правят всички останали, защото е доста тъпо...Всеки има собствено мнение и глава на раменете, за да прецени кое е редно и кое не. Все пак гората беше на 5 метра от вас, дърва да искаш.
Каза, че не си бягал от отговорност, призна си вината. Чудесно. Ама като не си бягал от отговорност и като не си чупил ти би ли ми отговорил, защо първи си тръгна с онзи юнак с джетата? Някак си не ми се връзва. Те всички бяха обидени, защото са им се карали и са им викали, но не си тръгнаха! И да ти кажа едва ли има някой, който да Ви е завидял за големия огън!!!
И после всички останали слязоха от поляната, опитаха се да загасят огъня, изливайки 4-5 шишета и толкова. Зарязахте жарта и си бихте камшиците. Единствено Green lady и Cardan отидоха на чешмата да наливат вода, за да изгасят огъня.
Дразня се, защото винаги в такива ситуации всички излизат виновни. Лошото в случая е, че всички Вие, които не сте участвали пряко в разрушаването на къщичката също сте виновни. Защото след като отказвахте саморазправа с разрушителите и след като бяхте пробвали да ги спрете и видяхте, че не можете трябваше да повикате някой от организаторите. Защото така излиза, че вие радушно сте посрещнали идеята за разрушаването, макар и да не е така.
Надявам се и съм сигурна , че всички ще си вземат поука и оттук нататък няма да има такива изцепки, защото не е честно, заради 2-3 да страдат 300-400 души.
Наистина Ви прави чест, че си признавате и че имате желание да поправите стореното, но лошото е че много хора ще Ви запомнят не с нещо друго , а именно с това. Хубавото е че човек се учи от грешките си и не ги повтаря.
Неприятните изцепки на Рожен
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Младост - седмична локална среща - Понеделник 19:30
GREEN_lADY написа:с риск да остана криворазбран ще напиша:
Колега MitkoDVD ние обсъждаме проблем от събора на Рожен,не кой какво направил преди месеци...Не виждам какво лошо има да съберем пари и да пратим на човека да си поправи колибата...
отидете Вие я оправете?!!?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Неприятните изцепки на Рожен
Мале, добре, че не дойдох.
Спестил съм пари и нерви

Спестил съм пари и нерви

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Ба вие сте луди ве хора.Аз главата ми не го побира как ще завържеш оградата за джетата и мръсна газ ще я издърпаш като по филмите направо.Това е дигнало толкова много шум, че просто не може да не е имало човек който да не го види това.Страшно е едно само, че колегите от другите форуми ви четата пиянските лай*арщини и се сетете от тук нататък каква репутация ще има клуба,форума и потребителите в него.А вие се стряскате, че някой си намало да идва на сбирките ви тц...но според мен и малко организатора на това събиране е виновен щом се нарича организатор задълженията му не стигат до там да уреди една поляна в даден ден да може да се ползва като събор.А е трябвало да се предвиди пиянските истории и навреме да се предотвратят простотиите.Да вие ще го защитите и ще ми кажете "ми вари ти уе да уреждаш поляни и т.н като е толкова лесно знаеш ли колко нерви струва това" само по себе си говори това, че се е стигнало до влаченето на оградата с кола
аз пак казвам това акъла ми не го побира, а камоли да ми се оправдават, че ние като млади не сме ли били правили глупости о малеее какво мислене о малее каква логика извади тоя младеж.Вече джетаджийте ни взеха прозвището голфаджия
време беше да се прехвърли тежеста на най-голям селянин с коуеуо 

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Аз пък сутринта като се събудих и ме посрещнаха с въпроса "намериха ли те снощи"
Двама колеги са ме търсели за да кажа,че нямат нищо общо с вандалите които са къртили къщичката.
Както и да е стана ми много гадно,както ми стана гадно и на друго място когато някои колеги си мислеха,че са на някоя дрифт писта и се опитваха да дрифтят на готината тревичка покрай паркираните коли.
Такива хора ги има на всякаде по свете,ама просто ние не знаем за тях.
Игнорация му е майката с тези хора където и да идват по срещи било то месечни,седмични и т.н като никой не им обръща внимание те сами ще спрът да идват и вече няма да имаме подобни вандализми и т.н.
Поздрави на всички и моля ви не правете това по събoрите на VW
Двама колеги са ме търсели за да кажа,че нямат нищо общо с вандалите които са къртили къщичката.
Както и да е стана ми много гадно,както ми стана гадно и на друго място когато някои колеги си мислеха,че са на някоя дрифт писта и се опитваха да дрифтят на готината тревичка покрай паркираните коли.
Такива хора ги има на всякаде по свете,ама просто ние не знаем за тях.
Игнорация му е майката с тези хора където и да идват по срещи било то месечни,седмични и т.н като никой не им обръща внимание те сами ще спрът да идват и вече няма да имаме подобни вандализми и т.н.
Поздрави на всички и моля ви не правете това по събoрите на VW

- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
Искам и аз да кажа нещо на господин Vextor с риск да си изпрося наказание. Не знам от къде се извади такъв големец, ама нямаш право да съдиш хората, камо ли да отправяш лични напдки към когото и да било. Не разбрах смо кой точно си ти, че ще държиш сметка на Green Lady и на другите участници в случката на Рожен, между които бях и аз, както вече казах в предишен коментар. Стореното сторено и всички съжеляваме, но това не ти дава правото да обиждаш и нападаш колеги от форума. Освен това искам да кажа, че не само нашата група къртеше от къщата. На няколко пъти виждах група мъже, които идваха от долната страна на пътя, които се бяха екипирали с фенери и други инструменти, които също обикаляка около къщата. Нека и те бъдат мъже а не п*тки и си признаят. Ние сме се организирали и ще съберем пари, които ще бъдат изпратени на собственика на къщата, така, че не мисля, че е редно да ни съди някои, които изобщо няма правото за това. Нека си запазим добрия тон, за да може и за напред да сме сплотени, а не да се разцепваме на групи и т.н..
- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
npachovski написа:Ба вие сте луди ве хора.Аз главата ми не го побира как ще завържеш оградата за джетата и мръсна газ ще я издърпаш като по филмите направо.Това е дигнало толкова много шум, че просто не може да не е имало човек който да не го види това.Страшно е едно само, че колегите от другите форуми ви четата пиянските лай*арщини и се сетете от тук нататък каква репутация ще има клуба,форума и потребителите в него.А вие се стряскате, че някой си намало да идва на сбирките ви тц...но според мен и малко организатора на това събиране е виновен щом се нарича организатор задълженията му не стигат до там да уреди една поляна в даден ден да може да се ползва като събор.А е трябвало да се предвиди пиянските истории и навреме да се предотвратят простотиите.Да вие ще го защитите и ще ми кажете "ми вари ти уе да уреждаш поляни и т.н като е толкова лесно знаеш ли колко нерви струва това" само по себе си говори това, че се е стигнало до влаченето на оградата с колааз пак казвам това акъла ми не го побира, а камоли да ми се оправдават, че ние като млади не сме ли били правили глупости о малеее какво мислене о малее каква логика извади тоя младеж.Вече джетаджийте ни взеха прозвището голфаджия
време беше да се прехвърли тежеста на най-голям селянин с коуеуо
Нека и тебе коригирам колега. Първо колегата не влачеше оградата, а навеса на верандата, и второ навеса, вече беше свален, когато колегата го беше закачил на колата си. Вземете се осъзнайте малко, кво трябва да направим, за да ви угодим на всички. К'ви хора сте бе немога да разбера, престанете с нападките. Казахме вече, че щетите ще бъдат покрити, но нека и другата група, която се качваше горе си признае. Защо всеки трябва да се изпъква, като моралист и правозащитник? На какви се правите, вземете се осъзнайте малко...
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Извинявам се, че пиша от профила на приятеля ми, но нямам собствен.
Колегата с Джетата не е влачил оградата,верандата или навеса с колата си докато са били здрави!!
Влачеше това което беше останало от навеса,след като другите колеги с фенерите го свалиха.
Представете си какъв шум е щял да вдигне ако е дръпнал къщата ???
Никой не е идвал при нас да ни прави забележка или да ни предупреждава за нещо,преди да дойдете всички.
А колкото до огъня ни-двама колеги от долната поляна си говореха колко ни е бил голям ,как се виждал отвсякъде и как се обсъждал сред другите колеги-да се намалял,да се загасял,че пречел и тн.
А колкото до това че си тръгнахме веднага след като стана скандала-всеки е бил на селска дискотека.Ако нещата се разминат един път мирно и кротко между двете страни,почти винаги се намира някой или някои да се върнат и мелето е готово.
Предпочетох да си тръгнем,за да не стане проблемът още по-голям и с по-тежки последствия.
Дайте да заровим пустите томахавки и да изпушил лулата на мира !

Все пак форумът е за взаимна помощ,а не кой колко е възпитан,начетен и тн.
Утре всеки от нас може да изпадне в беда или в кофти ситуация и аз съм готов да му помогна.
Дори да е от тези който сега ни плюят,обиждат,хранят,игнорират или забравят.

Все пак един живот живеем......
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Направо страхотна тема
Онзи ден тиън ме пита защо не съм ходил на Рожен... Ми не ходя по такива места освен поради някои лични съображения и заради ей такива изцепчици. Отдавна заключих, че този форум се е превърнал в тийн форум където всеки се бута да си изкара каламбаците по-големи.
Малко останаха хората от форума които наистина се радвам да видя.
Изключително ми е интересно какви мерки ще вземе клуба като клуб по описания случай. Смятам на всички ви е ясно, че дежурното форумно мъмрене няма да наклони на никой патерицата
Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си
Айде със здраве

Онзи ден тиън ме пита защо не съм ходил на Рожен... Ми не ходя по такива места освен поради някои лични съображения и заради ей такива изцепчици. Отдавна заключих, че този форум се е превърнал в тийн форум където всеки се бута да си изкара каламбаците по-големи.
Малко останаха хората от форума които наистина се радвам да видя.
Изключително ми е интересно какви мерки ще вземе клуба като клуб по описания случай. Смятам на всички ви е ясно, че дежурното форумно мъмрене няма да наклони на никой патерицата

Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си

Айде със здраве

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Абе кога стана петък?
Последна промяна от dobrin на Сря 09 сеп 2009 23:54, променено общо 1 път.
Причина: Въздържай се от такива мнения!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
shi187 написа:Искам и аз да кажа нещо на господин Vextor с риск да си изпрося наказание. Не знам от къде се извади такъв големец, ама нямаш право да съдиш хората, камо ли да отправяш лични напдки към когото и да било. Не разбрах смо кой точно си ти, че ще държиш сметка на Green Lady и на другите участници в случката на Рожен, между които бях и аз, както вече казах в предишен коментар. Стореното сторено и всички съжеляваме, но това не ти дава правото да обиждаш и нападаш колеги от форума. Освен това искам да кажа, че не само нашата група къртеше от къщата. На няколко пъти виждах група мъже, които идваха от долната страна на пътя, които се бяха екипирали с фенери и други инструменти, които също обикаляка около къщата. Нека и те бъдат мъже а не п*тки и си признаят. Ние сме се организирали и ще съберем пари, които ще бъдат изпратени на собственика на къщата, така, че не мисля, че е редно да ни съди някои, които изобщо няма правото за това. Нека си запазим добрия тон, за да може и за напред да сме сплотени, а не да се разцепваме на групи и т.н..
1-во Трябва ли да съм някой за да си изкажа мнението ?
2-ро Като сте такива големци или направете тема в която да споменете кой колко пари е дал за къщата или си закарайте задниците там и я оправете
3-то И на мене ми е интересно наказанието защото вие все още си мислите 4е нищо не е станало
4-то За пореден път не разбирам политиката на клуба ? Като гледам ще ви се размине
5-то Колега DeadMan пак извади желязната логика братле .. Зна4и не сте вла4ели с колата цялата веранда ,а само тавана и душамето ,защото това е останало .. И какво променя това ?

6-то Аз съм Vextor( Сашо ) ПРИЯТНО МИ Е >>> ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ и не искам някое дете на 17-18 годнини да ми задава въпроси кой съм и защо ми е такова мнението ... Мое си е ,това е форум и мога да си го изкажа

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
groznika написа:Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си
от к'во да ме/ни е срам?
от това, че се опитваме да обясниме елементарни морални ценности на световно неизвестни софийски тинейджъри с провинциален произход?
то ако беше ... да му го набиеш ама то акъл!
знаеш, че на тема клуб съм много докачлив и мисля, че втората част от мнението ти е изцяло провакативна.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
golfer написа:groznika написа:Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си
от к'во да ме/ни е срам?
от това, че се опитваме да обясниме елементарни морални ценности на световно неизвестни софийски тинейджъри с провинциален произход?
знаеш, че на тема клуб съм много докачлив и мисля, че втората част от мнението ти е изцяло провакативна.
Ама разбира се, че е провокативна бре Бобка. Точно това е целата

Големия клуб, голямата раУта, големите каламбаци! НИЕ това! НИЕ онова! НИЕ! КЛУБА!
Айде действайте! Това е на ВАШЕ мероприятие! Айде да ви видим голямата работа или пак само с приказки ще се измием...
Все едно да те поканя на купон на вилата, да дойдеш да ми подпалиш бараката и вместо да ти бия шута веднъж за винаги да взема братски да те смъмря.
Проблема е, че сте голямата работа само тука във форумчето. Помня когато Пиронски скача срещу сърфиращите рейсъри на месечни на Бояна и всички стояха и гледаха. Помня и "големите" приказки после в темата. Ще ги бием, ще ги гоним, няма да ги допускаме, това, онова... и кво? КВООООО?
НИЩОООООООООООООООООО

Евалаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Чета ви темите за съборите. Полиция щяло да има, СОТ, наказателни бригади... никви рейсъри, никви тъпотии... Чушки ли? Дръжки от чушки!
Сега знаеш ли как виждам аз нещата като един страничен наблюдател (защото вече съм само такъв)?
Като клуб да идете и да платите щетите. Да поемете отговорност. Да се извините! И да се постараете тези неща НАИСТИНА повече да не се случват!
Е тва е клубно поведение! Да носи тениска, шапка и стикер и сестра ми може.
И да! Провокация е! Чиста провокация аджеба се отворите на някои елементарни нещата защото, ако оная барака беше моя щях да ви съдя като стой та гледай и за Роженски събори нямаше да чуете повече

ПП
Нищо лично и персонално тебе Боби. Просто поредното ми "спамерско" мнение както би казал колегата Груп

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Той чичи за всичко обвинява клуба. И за глада в Сомалия..
Последна промяна от dobrin на Сря 09 сеп 2009 23:53, променено общо 1 път.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
groznika написа:golfer написа:groznika написа:Ако наистина се смятате за клуб, ако наистина се смятате за общност, ако наистина защитавате идеални цели... Интересно ми е как ще отсрамите името си
от к'во да ме/ни е срам?
Ама разбира се, че е провокативна бре Бобка. Точно това е целата
Големия клуб, голямата раУта, големите каламбаци! НИЕ това! НИЕ онова! НИЕ! КЛУБА!
Айде действайте! Това е на ВАШЕ мероприятие! Айде да ви видим голямата работа или пак само с приказки ще се измием...
Все едно да те поканя на купон на вилата, да дойдеш да ми подпалиш бараката и вместо да ти бия шута веднъж за винаги да взема братски да те смъмря.
Проблема е, че сте голямата работа само тука във форумчето. Помня когато Пиронски скача срещу сърфиращите рейсъри на месечни на Бояна и всички стояха и гледаха. Помня и "големите" приказки после в темата. Ще ги бием, ще ги гоним, няма да ги допускаме, това, онова... и кво? КВООООО?
НИЩОООООООООООООООООО![]()
Евалаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Чета ви темите за съборите. Полиция щяло да има, СОТ, наказателни бригади... никви рейсъри, никви тъпотии... Чушки ли? Дръжки от чушки!
Сега знаеш ли как виждам аз нещата като един страничен наблюдател (защото вече съм само такъв)?
Като клуб да идете и да платите щетите. Да поемете отговорност. Да се извините! И да се постараете тези неща НАИСТИНА повече да не се случват!
Е тва е клубно поведение! Да носи тениска, шапка и стикер и сестра ми може.
И да! Провокация е! Чиста провокация аджеба се отворите на някои елементарни нещата защото, ако оная барака беше моя щях да ви съдя като стой та гледай и за Роженски събори нямаше да чуете повече
ПП
Нищо лично и персонално тебе Боби. Просто поредното ми "спамерско" мнение както би казал колегата Груп
То че си имаше полиция и СОТ - имаше, ама дали щото им стана тъпо или заради нещо друго, доколкото помня още следобяд си събраха чуковете