Този път организацията беше на ниво.Беше готино,макар ,че нямаше много участници в мероприятията....
Аз също съм "за" такса за участие в състезанието,тогава може би ще има повече реални участници и няма да се отказват за щяло и не щяло....
Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010
Големи адмирации към всички, които се ангажираха пряко с провеждането и организирането на събора.
Особени благодарности на хората на входа /Драго, Наско, Веско, Данко, Ванката и всички други, които помагаха там/ и на рекламния ни щанд /Мила, Деси, Алекс, Бубето, Андрей, Сашо и всички други/, на Вяра, която търчеше навсякъде във връзка с организирането на италианското, драга и записването на времената, както и Боби_ естествено, който заедно с Радо правиха и техническия преглед, на Владо за клиповете на автомобилите на пистата и организацията на снимките на качествените возила, на Ники - човекът-паркинг, на Васко - нашият високопроходим Safety car, на Голфъра, който беше буквално навсякъде по пистата и огряваше навсякъде, на Иво-ISralien - човекът-музика /Добро утро, пияницеее/, Страхил - който въпреки проблемите с автомобилът му водеше почти през целия ден в неделя, на нашата комисия за оптичния тунинг, чиито три имена няма да споменавам, и т.н., и т.н., извинявам се, ако пропускам някой.
Евала, обичам ви всички
. За пореден път доказахме, че сговорната дружина, наречена клуб, повдигна поредната голяма планина.

Що се отнася до времената за драга, ще ги имаме съвсем скоро.
Особени благодарности на хората на входа /Драго, Наско, Веско, Данко, Ванката и всички други, които помагаха там/ и на рекламния ни щанд /Мила, Деси, Алекс, Бубето, Андрей, Сашо и всички други/, на Вяра, която търчеше навсякъде във връзка с организирането на италианското, драга и записването на времената, както и Боби_ естествено, който заедно с Радо правиха и техническия преглед, на Владо за клиповете на автомобилите на пистата и организацията на снимките на качествените возила, на Ники - човекът-паркинг, на Васко - нашият високопроходим Safety car, на Голфъра, който беше буквално навсякъде по пистата и огряваше навсякъде, на Иво-ISralien - човекът-музика /Добро утро, пияницеее/, Страхил - който въпреки проблемите с автомобилът му водеше почти през целия ден в неделя, на нашата комисия за оптичния тунинг, чиито три имена няма да споменавам, и т.н., и т.н., извинявам се, ако пропускам някой.
Евала, обичам ви всички

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
joromnt написа:
3. Какво стана с приказката че на пистата ще се появяват само VW-та. Не че нещо против Маднес да си рекламират фирмата, но това Ауди, поне на мен не ми приличаше на VW![]()
Това Ауди просто мина 2 пъти по така или иначе късата писта. никога никой не е имал желание и мерак да кара на състезанието, нещо различно от ФВ. ние много добре знаехме това, но сметнахме за интересно да се покаже подобен автомобил. и все пак не е съвсем чужд на ФВ, чистокръвен ВАГ си е

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Е Жоро, язък, че си бил там.. Или си зяпал по женски задници или по самолетите, дето прелитаха. Нищо не си видял.
Нали се сещаш колко е голяма пистата?
Нали се сещаш колко хора трябваше да има навсякъде?
Нали се сещаш, че на никой не му плащат за да тича?
Нали се сещаш, че е нормално и напълно неизбежно, допускането на грешки от която и да е страна?
Нали се сещаш, че събора беше 2 дни (а за някои от организаторите - 3)?
Нали се сещаш колко са спали всички?
Това за bora-та не го разбрах.. Кои снимки?
Това, че някои участници, не са били на пистата, когато им е бил реда, си е лично техен проблем. Може да е имал работа, може да е ходил до селото за провизии, може пък да не е искал да се състезава с този опонент... Какво са виновни организаторите? Или специално заради един такъв случай да се пренареди цялата програма?
За мен беше супер! Прекарах си страхотно!
Извинявам се, ако е имало проблем с музиката. Ама един иска едно, друг - друго, трети пък не търпи първите две и така. Невъзможно е да се угоди на всички.
Извинявам се и на всички, с които не можах да се видя за повече от 1 минута.
Благодаря на ВСИЧКИ! Почти всички организатори бяха на крак 2-3 дни, просто не знам как издържахте, хора.
Аз лично се прибрах към 1:00 и не можех да гледам, представям си на вас какво ви е било...
Благодаря и на Чък Норис, че си спази уговорката, и времето беше с нас.
Благодаря на nero, че ме смени, също и че бутахме едно шарено поло по пистата. Човек, много почерпки ти се събраха (помня и Елена), не знам как ще ти се издължавам
По традиция на връщане ни вали, ама нали сме си в колите, оно нека си вали
П.П. Председателя го переше тока нещо снощи, зор да ме утрепе
Нали се сещаш колко е голяма пистата?
Нали се сещаш колко хора трябваше да има навсякъде?
Нали се сещаш, че на никой не му плащат за да тича?
Нали се сещаш, че е нормално и напълно неизбежно, допускането на грешки от която и да е страна?
Нали се сещаш, че събора беше 2 дни (а за някои от организаторите - 3)?
Нали се сещаш колко са спали всички?
Това за bora-та не го разбрах.. Кои снимки?
Това, че някои участници, не са били на пистата, когато им е бил реда, си е лично техен проблем. Може да е имал работа, може да е ходил до селото за провизии, може пък да не е искал да се състезава с този опонент... Какво са виновни организаторите? Или специално заради един такъв случай да се пренареди цялата програма?
За мен беше супер! Прекарах си страхотно!
Извинявам се, ако е имало проблем с музиката. Ама един иска едно, друг - друго, трети пък не търпи първите две и така. Невъзможно е да се угоди на всички.
Извинявам се и на всички, с които не можах да се видя за повече от 1 минута.
Благодаря на ВСИЧКИ! Почти всички организатори бяха на крак 2-3 дни, просто не знам как издържахте, хора.

Благодаря и на Чък Норис, че си спази уговорката, и времето беше с нас.
Благодаря на nero, че ме смени, също и че бутахме едно шарено поло по пистата. Човек, много почерпки ти се събраха (помня и Елена), не знам как ще ти се издължавам

По традиция на връщане ни вали, ама нали сме си в колите, оно нека си вали

П.П. Председателя го переше тока нещо снощи, зор да ме утрепе

Последна промяна от Ivailo на Пон 24 май 2010 13:11, променено общо 2 пъти.
- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
Особени благодарности на хората на входа /Драго, Наско, Веско, Данко и Ванката Медаров
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледни точки много, изводи много, никога не можем да направим нещата така, че да се харесат на всички.
Всеки си е направил изводите за добре свършените неща в организацията, както и за тези, на които следващия път трябва да обърнем повече внимание.
Нека на всички е ясно, че следващия път всичко ще е още по-добре
Като извод искам да кажа само едно:
VW STAFF TEAM RULZZZZZZZ

Всеки си е направил изводите за добре свършените неща в организацията, както и за тези, на които следващия път трябва да обърнем повече внимание.
Нека на всички е ясно, че следващия път всичко ще е още по-добре

Като извод искам да кажа само едно:
VW STAFF TEAM RULZZZZZZZ

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
naskogolf написа:Особени благодарности на хората на входа /Драго, Наско, Веско, Данко и Ванката Медаров

Да отговорим все пак и на Жоро разумно, а пък той дано също приеме отговорите разумно:
1. По т.1. Всеки може да се пуска в който си иска по-висок клас от неговия. Т.е в клас до 150 к.с. няма проблем да се състезаваш и с автомобил, който е 75 к.с. Все пак влизаш в ограничението "до 150" к.с.
2. Всеки сам си решава кога да кара и дали ще кара. Нямало ги е - шанс! Ние не сме пъдари.
3. На пистата имаше само VW-та и едно ауди. Не виждам какъв е проблема в случая, при положение, че за публиката беше интересно да види този ВАГ звяр. това беше единствено изключение с цел шоу.
4. Всеки сам решава какво да снима. Ограничения не сме слагали за това. Вадиш апарата и снимаш. Всеки е свободен. Не разбирам към кого е въпроса?
5. По тази точка - аз го залепих. Искахме всички коли, които изглеждат добре да се съберат на едно място зад колите на Меднес Моторспорт, за да могат хората да снимат. Поне 5 пъти беше обявено от водещите какво означават белите лепенки.
А колегата, който критикува, че нямало чадъри на щанда - и аз исках много да имаме чадъри и зная, че щеше да е хубаво това, но за съжаление клубът не разполагаше с достатъчно финансови средства, за да закупи и брандира чадърите. Все пак беше важно да си платим за наем на пистата+охрана+линейка+...+... Надявам се скоро да имаме и чадъри!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
а за 10-те човека на входа които бяхме реално 3-4-ма и от време на време някой да ни донесе нещо
да бяхме на сянка
но нито един от нас не видя нито 1 състезание нито една игра за публиката нищо!
само накрая награждаването
не бяхме разбрали дори как са минали състезанията
2 дни стояхме като пъдари там в събота до 2 през нощта се налагаше да се пускат хора
в неделя от 7 се започна
а колко "братя" сме изгонили...
п.п. ЕВАЛА на Наско и Ванката които 2 дни ги заболяха краката и устата
да бяхме на сянка
2 дни стояхме като пъдари там в събота до 2 през нощта се налагаше да се пускат хора
в неделя от 7 се започна

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
DragoGT написа:а за 10-те човека на входа които бяхме реално 3-4-ма и от време на време някой да ни донесе нещо
да бяхме на сянка
в неделя от 7 се започна

Нямам думи!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Всичко беше перфектно
Жоро ,аз карах в събота , но в неделя нямаше как да остана.
Убиите ме с камъни

Жоро ,аз карах в събота , но в неделя нямаше как да остана.
Убиите ме с камъни

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Няма по-хубаво нещо от толкова много хубави хора и техните VW-та събрани на едно прекрасно място
Огромни благодарности и поздравления на всички, които направиха това събиране толкова хубаво

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC

Не мога да изразя всичко, което преживях 3те дни там.... Беше меко казано перфектно.

Имаше от всичко ..това най-много ми хареса....
Просто....

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
pikpik написа:vr6vr6 написа:rabotnika написа:Клеги извинявам се обаче може ли някъде да се видят времената от драга
![]()
![]()
Както е написал Добрин:
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Беше прекрасно,много хубав събор!Нямам думи да изкажа какво преживях 3 дни 
Бравоо на организаторитее невероятни както винаги
!!!
Имаше от всичко по-малко
времето се смили над нас и всичкоооо беше чудесно
Милооо благодаря ти и аз те обичам (ти си знаеш),и ти не остана по-назад в тичкането

пс: Тези които не присъстваха мога смело да кажа,че много изпуснаха!

Бравоо на организаторитее невероятни както винаги

Имаше от всичко по-малко

Милооо благодаря ти и аз те обичам (ти си знаеш),и ти не остана по-назад в тичкането

пс: Тези които не присъстваха мога смело да кажа,че много изпуснаха!