За първи път посещавам ФВ събора в Калояново и мога да кажа , че останах с добро впечатление . Стискам ръка на организаторите и на всички който са допринесли за това събитие .
Запознах се с много готини хора с който имаше какво да се сподели . Много ми харесаха и драг с "жива сила " бърн-аут и готините мадами който обикаляха на всякъде около нас

И нали сме си отвеяни глави , на връщане за дома , се сетих да проверя дали сме взели всичко . Първо се сетих за 500 милилитрово шишенце , че яко прежаднях за водя . Дръннах на приятеля който се возеше в другата кола , и той ми каза , че сигурно не го е взел . След това на 45 км. от Калояново спряхме в един град да хапнем и пийнем нещо , и реших да проверя дали сме взели всичко . Отварям багажника и какво да видя

чантата с чиний , чаши , вилици , ножове и други я нямаше . Като видях това и ми премаля ... Искам да благодаря на Жорето (
hooligans ) за това , че си губи от времето за да обикаля и търси нещата ми ! - Голям длъжник съм ти да знаеш

и също така да благодаря и на Калоян (
asd_pld ) за това , че ми взе нещата и ми ги пази докато дойда да си ги взема

- И на тебе съм длъжник
Важните за мен неща бяха материалните , и някой от тях липсваха , но здраве да е

Както и да е . Всичко това отмина и остана един незабравим и хубав момент в живота ми

п.с. Защо винаги има някои , които само с няколко думи да развали всичко ?

Ако нещо не ви е харесало , то явно е заради самите вас . И на мен има нещо което не ми хареса , но ще си го оставя за себе си . Стига разваляйте на хората кефя , моля ...