След Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: След Калояново 2011

Мнениеот golfer » Чет 26 май 2011 23:13

Чудомир написа:Как го налазихте колегата с тоя "събор", "ивент", "събиране"...Само аз ли успях да схвана каква му беше идеята? Пък и дoклади от потребители, пък и предупреждение :shock ...Вие вярно на секта го обърнахте...Успокойте малко... eusa

Ами да ни открехнеш и нас читателите, щото предупредения колега е писател...

Всяка дума от обяснението в Уикипедията детайлно се опитах да обясня..
Това също е показателно:
Събор се използва понякога и като славянска дума за редовно (предвидено обикновено по устав) събрание на политическа или обществена организация. По-често обаче се употребяват синоними от чужд произход като конгрес и конференция.

Трефен по-добре ли звучи?
Селско звучало?!?
Селянин е географско-демографско понятие.
Защо ли пиша като пак никой няма да го прочете?

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Чет 26 май 2011 23:19

:039:
Кой каквото конструктивно имал да казва - казал.
Всички впечатления и забележки ще бъдат обсъдени и взети под внимание при организация на събор 2012 (ако е в същия формат).
Според мен от тази тема вече смисъл няма :lock: :roll:

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Чет 26 май 2011 23:41

golfer написа:...

Напротив...има малцина, които все още четат...от А до Я...
Както на колегата, така и твоето мнение за мен са резонни...Зависи от гледаната точка и таргет групата....Просто асимилацията на "..." за него е събитие с архаичен характер, докато за тебе е свързано с веселба и приятно изкарване.

Момента беше, че просто надделява критичната маса, цъкат се там едни "доклади"...и колегат го отнася заради това, че именно са малко хората, които четат от А до Я и са готови да погледнат монетата от 2те страни. А той просто изказва лично мнение, и тъй или иначе няма какво повече да стане освен да го вземете под внимание или не...Take it or leave it си беше баш на място

Няма смисъл да продължаваме, нека да послушаме Persefona и да си го обсъдим на кафенце следващия път (ако въобще го помним mhihi)

А що се отнася до трефен, имам един пример: Каква е разликата между Есенското мотор шоу и Вйортерзее? Първото е комерс, затова е и мессе (панаир), а другот е за фенове и затова е Трефен (сбирка/събиране). Различно таргетиране....

Пийс :да:

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 27 май 2011 0:17

golfer написа:
Чудомир написа:Селско звучало?!?
Селянин е географско-демографско понятие.
Защо ли пиша като пак никой няма да го прочете?

Чета колега... чета и се наслаждавам на всевъзможните обиди и коментари по мой адрес... докато аз бивам "предупреждаван" за това, че изразих мнение и идея по възможно най-културния начин :да:

Свободата на слово много отдавна не е част от този форум... :)

Беше просто предложение. АкУ щЙетИ! mhihi :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 27 май 2011 7:38

Абе хора, нямате ли си друга работа, освен да си чешАте клавиатурите :No
Да! Събор навява мисли и за събирането на пра-пра-наборите на село, да се видят кой оцелял да над 80-90 години и да си премерят ченетата mhihi
Това за бабите с хурките и преждите е по-скоро 'седянка' :lol:
В миналото на събора са ходили и най-личните селски момци и моми, даже и хорото са водили! heavy metal zork
А по-богатите са си организирали и надперевари с коне и каруци! ...
... Аааа... това, последното, що ли ми е познато нещо... само дето конЙЕте някой ги скрил под капак! mhihi
Тааа... де'т вика Хймдал - служебна победа за 'Събор' и това е! :lol:
Най-малкото - защото няма друга подходяща дума в българския език :да:

Пийс, брадърс! (вижте само колко бг си звучи, нали? mhihi )
Оставете тоя спор, щото е - за нищо стана нещо и полвина!

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 27 май 2011 9:37

radotom написа:Оставете тоя спор, щото е - за нищо стана нещо и полвина!

:да:
Изби на комплекси при някои и стана салата mhihi (пардон, "салата" е чуждица. Натурийка по-добре!)

:beer

Последна промяна от Pichaga на Пет 27 май 2011 10:36, променено общо 1 път.
Причина: спри се

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пет 27 май 2011 22:30

За първи път посещавам ФВ събора в Калояново и мога да кажа , че останах с добро впечатление . Стискам ръка на организаторите и на всички който са допринесли за това събитие .
Запознах се с много готини хора с който имаше какво да се сподели . Много ми харесаха и драг с "жива сила " бърн-аут и готините мадами който обикаляха на всякъде около нас :041:

И нали сме си отвеяни глави , на връщане за дома , се сетих да проверя дали сме взели всичко . Първо се сетих за 500 милилитрово шишенце , че яко прежаднях за водя . Дръннах на приятеля който се возеше в другата кола , и той ми каза , че сигурно не го е взел . След това на 45 км. от Калояново спряхме в един град да хапнем и пийнем нещо , и реших да проверя дали сме взели всичко . Отварям багажника и какво да видя :shock чантата с чиний , чаши , вилици , ножове и други я нямаше . Като видях това и ми премаля ... Искам да благодаря на Жорето ( hooligans ) за това , че си губи от времето за да обикаля и търси нещата ми ! - Голям длъжник съм ти да знаеш :oops: и също така да благодаря и на Калоян ( asd_pld ) за това , че ми взе нещата и ми ги пази докато дойда да си ги взема :) - И на тебе съм длъжник :oops:
Важните за мен неща бяха материалните , и някой от тях липсваха , но здраве да е :)

Както и да е . Всичко това отмина и остана един незабравим и хубав момент в живота ми :)
love.vw

п.с. Защо винаги има някои , които само с няколко думи да развали всичко ? :banghead:
Ако нещо не ви е харесало , то явно е заради самите вас . И на мен има нещо което не ми хареса , но ще си го оставя за себе си . Стига разваляйте на хората кефя , моля ... :beer

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Съб 28 май 2011 19:23

Да и продължава да липсва патерица + прочие оборудване взето по грешка от паркинга на състезателите...
Не е нормално, това би могло да се случи ако сгрешилия е също участник на пистата.
Колко време е необходимо на въпросния да установи грешката ?

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Пет 24 юни 2011 8:51

КОлеги някой има ли информация за видеото от събора мина 1 месец и никой ни чул ни видял :|

Върни се в “Организационен”