Мрънкане за Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
vw__fen
Автомобил:
Двигател:

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот vw__fen » Вто 24 май 2011 0:06

groznika написа:
ivchoforever написа:BMW това BMW онова,който му харесват техните събори да става BMW-ист и да не спами тук!Тук сме VW CLUB :evil:

Брао бе мъж! Още малко ще дойдеш и стикера да ми свалиш... :063:
Я пий една студена вода и лягай без да се газираш, че ще вземе да ти излезе няйкой херпес от нерви...

не само щи го сваля ми и на BMW щи лепна ............ стига сте спорили за глупости

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 24 май 2011 0:42

Имам предложение към организаторите от сега на татък вместо национален събор да си правите частно парти а грозника да си ходи на бмв събора.Аман бе от градивни критики като неговите!!Грозника що не вземеш да уредиш един спонсор за едно наше мероприятие или някаква курдинация между организация писта фенове парични знаци инвентар хора,с няколко думи да помогнеш в организацията нали тоя е твоя любим клуб фолксваген?Ти даже не си си направил труда да дойдеш и да видиш а правиш някакви грандиозни разсъждения тука ония какви били и ние какви сме били и ала бала.ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕШ ИМА И ДРУГИ АВТО КЛУБОВЕ!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 24 май 2011 1:00

Angel Stavrev написа:Имам предложение към организаторите от сега на татък вместо национален събор да си правите частно парти а грозника да си ходи на бмв събора.Аман бе от градивни критики като неговите!!Грозника що не вземеш да уредиш един спонсор за едно наше мероприятие или някаква курдинация между организация писта фенове парични знаци инвентар хора,с няколко думи да помогнеш в организацията нали тоя е твоя любим клуб фолксваген?Ти даже не си си направил труда да дойдеш и да видиш а правиш някакви грандиозни разсъждения тука ония какви били и ние какви сме били и ала бала.ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕШ ИМА И ДРУГИ АВТО КЛУБОВЕ!

След като не знаеш нищо за мен вземи си спести коментара :)
Аз посещавам форума, а не клуба ВИ!
Вече не участвам в клубни проекти и мероприятия по ред прични. Бил съм и клубен член, бил съм и на събори... Прецених, че няма повече да бъда и не съм. След като не си наясно какво съм дал и какво не съм на клуба докато съм бил член няма да се отваряш. Отговаряй само за собствения си принос.
Вече не членувам в никакви автоклубове и нямам любим такъв. Карам си колата и не робувам на ОС-та и УС-та.
От мен пък да знаеш, че си малко млад за да ми даваш наклон на оная работа. Когато аз съм имал книжка ти си карал триколка за това си задръж мнението :)
Грандиозните разсъждения са си мои и не те ангажирам с тях. Ако не ти се побират в междоушието или пък не ти харесват просто не ги чети.

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 24 май 2011 1:12

След като пишеш такива грандиозни критики вземи свърши нещо де...
Клуба ви ?хяхя

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 24 май 2011 1:41

aз бях на събора на БМВ защото това ми е другата любима марка кола :) не забравяйте ,че на бмв форума това им е 10ти събор юбилеен и се постараха да е велик . На ФВ тая година беше по-слабо като хора които бяха дошли ,но организацията и всичко друго беше на ниво :bowdown , не знам какво се оплаквате и т.н. това е за забавление ,не да си покажем кой ква му е колата и т.н. пистата струва 500 лв през седмицата за 12 часа
съберете се 50 човека по 10лв примерно и се доказвайте там на пистата :) тук хората ви пряват събор да се видим ,да полафиме заедно да хапнете ,да се позабавлявате, да погледате малко коли и състезания.

Пак отново казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ на организаторите ! :bowdown :обичам ви

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 24 май 2011 2:29

mk2_Golf83 написа:........ не знам какво се оплаквате и т.н. това е за забавление ,не да си покажем кой ква му е колата и т.н. пистата струва 500 лв през седмицата за 12 часа
съберете се 50 човека по 10лв примерно и се доказвайте там на пистата :) тук хората ви пряват събор да се видим ,да полафиме заедно да хапнете ,да се позабавлявате, да погледате малко коли и състезания.

В тези думи има мнооооого противоречиви факти!!!!

Имаш ли представа как се събират толкова коли за един ден през седмицата????
500лв е ГОЛА писта!!!!! (+150-200линейка + времеизмерване 200лв + маршали поне 3ма по 20-30лв...... Смятай= приблизително 950лв..... ОК ли си???? (може и да греша в една или две цени но като цяло е толкова)
За да погледаш състезания трябва да има състезатели нали?
Състезатели и бира :не:
За скара/бира лафче , запознанства и прочее мисля че пистата не е най удачен вариант! (когато вниманието е насочено на друго място)

БМВ клуба е единствения по-голям от нашия (доколкото знам)
БМВ предлага шоу...... МОДЕРНО при това (Дрифт)
БМВ .... собствениците са леки комплексари но са пичове имам доста познати такива и умирам да ги дразня на темата Бемвист и Голфаджия
легенда: Голфаджия: дрисльо който създава множество предпоставки за инциденти!!!!!
Всички Голфаджии си взеха БМВта щото са модерни с дрифта.... Точно те са голфаджии по душа.... и всичките си купиха Е36 (щото е най евтино)и се почва с голфаджийските номера и страшни цигании по улиците....

До една степен се радвам че се отървахме от плявата във Форума (клуба) и те отидоха при "Батките"

Двата събора нямат място за сравнение!!!!!!!!!
БМВ - 10 човека организатори с много пари и познанства във всякакви сфери
ФВ - 25човека организатори с клубни пари (и на собсвени мускули) с познати във ужасяващо много сфери....

Разликата е че всяка година нашия събор се организира от различни хора и всеки има различно виждане по въпросите. 25 човека са МНООООГО маймунки на една вейка и всеки дърпа на някъде където смята че е ОК

Мисля че може да се направи и нещо мнооого по-силно като събор ....даже от този :)
сега като гледам и мисля по-детайлно.... се радвам все повече.... и .. .....

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 24 май 2011 8:10

ми който не е доволен от събора на ФВ да си купува бмв и да си ходи там на тяхните събори :) аз лично ходя на всеки събор на калояново :) който има :) без на пежо и опел

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 24 май 2011 8:36

Все същите мрънкания и мрънкачи :)
Сладури heavy metal zork
Няма да правя евала на клубЪ, че той стана бетер правителството :?
Някой гума да спука - клубЪ му виновен :)

Ще направя евала само на феновете, които знам, че са се раздали :beer "От фенове за фенове"

За другите - дано проима хейтърски форум и да си направите съборче с мото "От хейтърите, за хейтърите" :kissy:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 24 май 2011 8:49

Не ми се искаше да коментирам много, ама вече прекалявате.
Недоволните бяха недоволни още преди да карат. Аз съм в потрес колко много значат купите и наградите за някои хора, толкова ли няма с какво да се докажете. Не разбирам защо трябва да разваляте преживяването на всички присъстващи с грозни коментари както тук така и на самата писта. Резултата от всичко това е просто че Калояново няма да има догодина, така всички ще са доволни
Грозника е пич ама тук не е много прав да критикува, като се видим с него Че му обЯсним.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 24 май 2011 9:01

Petrolhead написа:Не ми се искаше да коментирам много, ама вече прекалявате.
Недоволните бяха недоволни още преди да карат. Аз съм в потрес колко много значат купите и наградите за някои хора, толкова ли няма с какво да се докажете. Не разбирам защо трябва да разваляте преживяването на всички присъстващи с грозни коментари както тук така и на самата писта. Резултата от всичко това е просто че Калояново няма да има догодина, така всички ще са доволни
Грозника е пич ама тук не е много прав да критикува, като се видим с него Че му обЯсним.

А бе единственото което казах е, че след всеки събор е едно и също. Мрънканици, сръдни, нодоволни, неоценени и тн. Единия бил подкупил сидиите, другия си сочел с палци тенсиската, третия не бил за тоя клас, четвъртия за награда дошъл пък го преебали... Всяка година едно и също. Ей това казах и като добър пример за хубав събор посочих колегите от BMW пък тука взехте, че ме разпънахте на три кръста и ме изкарахте некакъв еби му мамата и се започна с персоналните нападки scare

То бива бива сектантщина ама пък чак толкова...

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 24 май 2011 9:11

Petrolhead написа:Резултата от всичко това е просто че Калояново няма да има догодина, така всички ще са доволни..

Що бре?
Заради няколко хейтъри да лишиме истинските фенове на марката събрали се от всички краища на България.
Ще промениме малко формата на състезателната част.
Ще направиме поименни купи и медали на мрънкачите.

Ще помоля да не намесвате събора на колегите от БМВ клуба.
Момчетата от там са истински ентусиасти и маниаци, правят всичко възможно като нас да популяризират марката и да се докоснат до душата на всеки фен.
Работят по цяла година за националният си събор.
ФВ клуба имаме по-малък ресурс от хора, ограничен бюджет и няколко мероприятия годишно.
Времето ни за подготовка преди събор е около 2 месеца.
Всеки човек зает с организацията го прави доброволно, безвъзмездно през свободното време с, което разполага.
За съжаление, както тук така и в БМВ форума има мрънкачи, вечно недоволни хора, които с неуместните си дребнави забележки се опитват да развалят преживяното.
Опитват се да омаловажат събитието направено непрофесионално от фенове за фенове.

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 24 май 2011 9:34

Vlad777 написа:...vento със "125 к.с. на колелата"
Много ниско падаш! Ама мнооого! Злобата и некомпетентността ти те правят наистина СМЕШЕН!
Без да изпадам в подробности, ПЪРВО старият ми мотор беше 125 коня НА МОТОР (вал, маховик и т.н.), ВТОРО той се счупи на Ретро състезанието, този е нов и е само 115 коня, ПАК НА МОТОР (вал, маховик и т.н.). Т.е. колкото стандартен 2Е двигател (има динографика, има и десетки свидетели на замерването, вкл. и tosho_VR6 беше там)! И на фона на всичко това, колата трябваше да се кара "до 150к.с.". Ама защо? Нали има Регламент, в който всичко е описано - възможни промени, разрешено/забранено. Пише си го точно и ясно "фабрична мощност до 115к.с."! ЕМИ НЕ, някой си така решил, к'во му дреме за регламента, той не важи за всички - който не ни е приятен го цакаме. :applause: mhihi За следващия път, ако има Шампионат, измислете такъв правилник, че Vento и Васил с KR-а да нямат право да участват. :063: :063: :063: mhihi :screwy АКО случайно ги изпуснете и участват, сложете ги в такъв клас, че да се състезават с летящи чинии, излитащи самолети и т.н. :banana :012: :horror:
Съжалявам, колкото и да ви е неприятно, отново печелим! По Вашите правила, във Вашата нагласена игра, с променяни в реално време правила. Просто, защото си го можем, а не защото колите са самолети. В тая връзка, ОГРОМНИ поздравления за Жоро (kasapina), който с Поло 1,6 НА ГАЗ даваше страхотни времена и караше просто УНИКАЛНО, ЕВАЛА, ЖОРЕ!

Който има претенции, че колите са ни мнооооу, ма мноуу бързи - да се качи и да даде време като нашите! Аз лично моята я давам на всеки, който има претенции към мен.

Последна промяна от Vento на Вто 24 май 2011 10:24, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
mladennn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladennn » Вто 24 май 2011 9:36

ТУК Колегата е много прав.
пуснаха ни на пистата без опознаване на трасето на мен ми бе за 1 пат и първите 2 обиколки незнаех какво става и все си мислех че съм объркал трасето ,но слава богу се орентирах по изстърканата гума и следи от спирачки!!!

П.П. Една забележка ! Карането на писта е доста опасно макар и да си правим кефа! Най-голямата грешка мисля, беше че нямаше брифинг и обяснения за състезателите, показно минаване на пистата и правила за изпреварване. Клас Комар вместо кроасана караха направо Къде бяха сините флагове на маршалите

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 24 май 2011 10:33

golfer написа:Що бре?
Заради няколко хейтъри да лишиме истинските фенове на марката събрали се от всички краища на България.

:bowdown :bowdown

VR6_12
Автомобил:
Двигател:

Re: След Калояново 2011

Мнениеот VR6_12 » Вто 24 май 2011 10:53

нямам думи пълен провал сме6на работа от другата година мисля да мина на бмв там поне като направи6 някоя гре6ка може да се разбере6 с организаторите а тук са само комплексар4ета до6ли от някаде си.ти им кара6 няи бързата кола на драг а те се ебават с теб еми тогава ходете се сустезажаите с реисовете.

:неграмотно

Последна промяна от Pichaga на Вто 24 май 2011 14:00, променено общо 2 пъти.
Причина: едно комплексарче ти турна предупрежденийце-честито. И то защото си неграмотен

Върни се в “Организационен”