Vlad777 написа:...vento със "125 к.с. на колелата"
Много ниско падаш! Ама мнооого! Злобата и некомпетентността ти те правят наистина СМЕШЕН!
Без да изпадам в подробности, ПЪРВО старият ми мотор беше 125 коня НА МОТОР (вал, маховик и т.н.), ВТОРО той се счупи на Ретро състезанието, този е нов и е само 115 коня, ПАК НА МОТОР (вал, маховик и т.н.). Т.е. колкото стандартен 2Е двигател (има динографика, има и десетки свидетели на замерването, вкл. и tosho_VR6 беше там)! И на фона на всичко това, колата трябваше да се кара "до 150к.с.". Ама защо? Нали има Регламент, в който всичко е описано - възможни промени, разрешено/забранено. Пише си го точно и ясно "фабрична мощност до 115к.с."! ЕМИ НЕ, някой си така решил, к'во му дреме за регламента, той не важи за всички - който не ни е приятен го цакаме.

За следващия път, ако има Шампионат, измислете такъв правилник, че Vento и Васил с KR-а да нямат право да участват.

АКО случайно ги изпуснете и участват, сложете ги в такъв клас, че да се състезават с летящи чинии, излитащи самолети и т.н.
Съжалявам, колкото и да ви е неприятно, отново печелим! По Вашите правила, във Вашата нагласена игра, с променяни в реално време правила. Просто, защото си го можем, а не защото колите са самолети. В тая връзка, ОГРОМНИ поздравления за Жоро (
kasapina), който с Поло 1,6 НА ГАЗ даваше страхотни времена и караше просто УНИКАЛНО, ЕВАЛА, ЖОРЕ!
Който има претенции, че колите са ни мнооооу, ма мноуу бързи - да се качи и да даде време като нашите! Аз лично моята я давам на всеки, който има претенции към мен.