а къде са хората?
в форума останаха почти само поплювковци, тийнеджъри и модератори.
къде са хората с проекти?
къде са хората с автомобилни професии?
къде са хората, които знаят и искат да разкажат?
къде са хората с нестандартни идеи?
кой да дойде на събор на калояново след като там има 3 коли.
за скара, бира и чалга винаги има навити, но за съжаление в това се превърнаха всички събирания на които има повече от 100 човека.
замислете се колко интелигентни, образовани и можещи хора не влизат повече тук?
поне за мен ходенето на събори напълно загуби смисъла си, нито имам желание да слушам чалга, нито да слушам глупости.
Ограничаване на събиранията
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: Ограничаване на събиранията
Боби,нищо лично но от думите АЗ лично разбирам само едно нещо че цялата тема е насочена само и единствено към събора на Калояново въпроса ми е ЗАЩО
защо заради един слаб събор трябва да ограничаваме другите
аз също съм разочарован от тазгодишния събор на Калояново изключително слаба посещаемост и почти никакъв интерес към събора
повярвай ми причината не е в наличието на други събори причините са много но не съм аз човека който трябва да ги изброява според мен съборите дори трябва да се увеличат както каза и Здравко
преди ти го написах и сега ще се повторя не всеки има възможност да посети само един събор не на всеки му съвпада отпуската и не ми разправяте че ако се знае от началото на годината нямало да има проблем с отпуските
нямам нищо против никого но това вече е прекалено да намаляме съборите защото Калояново бил слаб събор
ами да взема да пусна тема да няма повече Калояново а до го заместим с друг събор на пример драг събор на Сливен защото няма интерес към Калояново по добре ли ще е

защо заради един слаб събор трябва да ограничаваме другите

аз също съм разочарован от тазгодишния събор на Калояново изключително слаба посещаемост и почти никакъв интерес към събора
повярвай ми причината не е в наличието на други събори причините са много но не съм аз човека който трябва да ги изброява според мен съборите дори трябва да се увеличат както каза и Здравко
преди ти го написах и сега ще се повторя не всеки има възможност да посети само един събор не на всеки му съвпада отпуската и не ми разправяте че ако се знае от началото на годината нямало да има проблем с отпуските
нямам нищо против никого но това вече е прекалено да намаляме съборите защото Калояново бил слаб събор
ами да взема да пусна тема да няма повече Калояново а до го заместим с друг събор на пример драг събор на Сливен защото няма интерес към Калояново по добре ли ще е

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Petrolhead хората наистина ги няма и мога да ти кажа защо
пуска примерно проект за дадена кола собственика я прави както на него му харесва но в същото време се появяват 5 човека които му казват абе ти луд ли си ква е тая грозотия веднага да я махаш ок преглъщаш това след това 10 страници уууууу,ааааааа,ехааааа,сууууупер,ще следя с интерес и накрая изобщо се забравя за какво става въпрос
ако в твоята тема се пишат само такива глупости ти как ще реагираш?
спомням си преди време преди да купя моята кола беше станала луда разправия защо не бил регистриран мотора в КАТ е това тука да не е полиция Уважаеми съфорумци?
аз лично съм говорил с поне 5 човека които са притежатели на доста добри проекти но не желаят да ги пускат във форума точно заради изброените по горе причини
и така мога да ти пиша до утре причнини защо стойностните хора намаляват е растът хейтърите
ето още една причина за липса на хора по съборите viewtopic.php?f=4&t=338153
да вземем още да ги намалим да остане само един викам аз а?
пуска примерно проект за дадена кола собственика я прави както на него му харесва но в същото време се появяват 5 човека които му казват абе ти луд ли си ква е тая грозотия веднага да я махаш ок преглъщаш това след това 10 страници уууууу,ааааааа,ехааааа,сууууупер,ще следя с интерес и накрая изобщо се забравя за какво става въпрос
ако в твоята тема се пишат само такива глупости ти как ще реагираш?
спомням си преди време преди да купя моята кола беше станала луда разправия защо не бил регистриран мотора в КАТ е това тука да не е полиция Уважаеми съфорумци?
аз лично съм говорил с поне 5 човека които са притежатели на доста добри проекти но не желаят да ги пускат във форума точно заради изброените по горе причини
и така мога да ти пиша до утре причнини защо стойностните хора намаляват е растът хейтърите
ето още една причина за липса на хора по съборите viewtopic.php?f=4&t=338153
да вземем още да ги намалим да остане само един викам аз а?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
В крайна сметка не разбрах какво се разбира под слаб събор на Калояново, след като посещаемосста не беше много по слаба от миналата година. Не зная точната цифра, но май сме били 10-15% по-малко хора.
Това, което го нямаше са купите и медалите. Нямаше награждаване. Нямаше спонсори трянсперанти, сергии и т.н. комерс.
Имаше каране. Да покарат на пистата излязоха повече хора от миналата година.
Честно казано предпочитам да дойдат 300 човека и всичките да излязат на пистата, отколкото да дойдат 5000 и да карат 20.
Основната идея на Калояново 2012 беше газ до дупка, което пък от своя страна предполага повече каране и по-малко атракции за публиката. Т.е. атракцията е да отидеш и да караш, а не да гледаш.
Рекламата на събитието беше по-малко, затова и по-ниската посещаемост, но все пак се постигна успех, защото все повече хора се престрашават да излязат на пистата.
Догодина - повече - ако има кой да го организира.
Това, което го нямаше са купите и медалите. Нямаше награждаване. Нямаше спонсори трянсперанти, сергии и т.н. комерс.
Имаше каране. Да покарат на пистата излязоха повече хора от миналата година.
Честно казано предпочитам да дойдат 300 човека и всичките да излязат на пистата, отколкото да дойдат 5000 и да карат 20.
Основната идея на Калояново 2012 беше газ до дупка, което пък от своя страна предполага повече каране и по-малко атракции за публиката. Т.е. атракцията е да отидеш и да караш, а не да гледаш.
Рекламата на събитието беше по-малко, затова и по-ниската посещаемост, но все пак се постигна успех, защото все повече хора се престрашават да излязат на пистата.
Догодина - повече - ако има кой да го организира.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Bobby_, аз съм човекът с пловдивския голф дето ми беше пълен багажника и ме питаше за преглед на газовата.
Лично аз два пъти питах бат Радо (защото с него се познавам най-много от организаторите) има ли с какво да се помага. Дори питах за някакъв вид реклама - отговорът беше "засега не, на място на пистата ще има нужда от много помощ", бях втората кола дето влезе в събота сутринта през входа и доста пообкалях покрай хората с тениски Stuff, Радо пак каза, че няма кой знае какво, единствено в неделя, което ми каза да направя и го направих беше да "намеря къде са златните кръстачки" и да наградим хората, еми това беше. Не съм си счупил ръцете да помагам просто трябва да има някой деен от клуба, дето да нарежда какво трябва да се прави и можеше да направя и повече
Иначе и миналата година, и тази си покарах доволно, за което благодаря искрено!
Пиронски, бате и аз искам да мога да си позволя да закупя и поддържам кола над 200 коня, но уви, не е само желанието и не ми е само колата нещото, за което трябва да влагам заплатата
Лично аз два пъти питах бат Радо (защото с него се познавам най-много от организаторите) има ли с какво да се помага. Дори питах за някакъв вид реклама - отговорът беше "засега не, на място на пистата ще има нужда от много помощ", бях втората кола дето влезе в събота сутринта през входа и доста пообкалях покрай хората с тениски Stuff, Радо пак каза, че няма кой знае какво, единствено в неделя, което ми каза да направя и го направих беше да "намеря къде са златните кръстачки" и да наградим хората, еми това беше. Не съм си счупил ръцете да помагам просто трябва да има някой деен от клуба, дето да нарежда какво трябва да се прави и можеше да направя и повече

Иначе и миналата година, и тази си покарах доволно, за което благодаря искрено!
Пиронски, бате и аз искам да мога да си позволя да закупя и поддържам кола над 200 коня, но уви, не е само желанието и не ми е само колата нещото, за което трябва да влагам заплатата

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Съгласен съм с автора на темата. Преди години бях редовен посетител на рокерските събори, като с нетърпение чаках първия за сезона и след това посещавах още един - два. Ето как стоят нещата тази година - над 30 дати за целия сезон и като отидеш някъде все едно си на среща на випуска - една шепа хора... Досега не съм посещавал мероприятие на форума по ред причини, но много ще се радвам да присъствам на едно, но наистина качествено и запомнящо се !!!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Да вземем да спрем форума тогава, а Андрей?Petrolhead написа:а къде са хората?
...
поне за мен ходенето на събори напълно загуби смисъла си, нито имам желание да слушам чалга, нито да слушам глупости.
Много лесно може да стане, два клика са...
..или една команда - root#rm -rf /*
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Къде са хората ?
Тва не е ли изтъркан израз?
Нормално е в един форум едни да си отиват, други да идват.
От вола теле ще извадите скоро

Тва не е ли изтъркан израз?
Нормално е в един форум едни да си отиват, други да идват.
От вола теле ще извадите скоро

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
vasstop написа:Да вземем да спрем форума тогава, а Андрей?Petrolhead написа:а къде са хората?
...
Много лесно може да стане, два клика са...
..или една команда - root#rm -rf /*
поставен е много сериозен проблем,с който съм абсолютно съгласен. Не това е решението обаче
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Хората през 2007-2008-2009 г. имаха пари да си правят колите и да обикалят България. От тогава доходите не са мръднали почти, а разходите се увеличават постоянно. Бензинът през 2007 беше 1.90 лв. Сега е 2.50+ лв.
На Рали България 2007 г. имаше 59 заявени екипажа, а тази година имаше 30. На едно малко рали като Твърдица 2008 г. имаше 40 заявки, а тази 21 при положение, че ралито хем е по-атрактивно, хем е по-добре организирано.
Естествено е, че като нямаш пари първо режеш забавленията от бюджета, в което перо попада и събор Калояново, където ако искаш да караш правиш големи разходи и евентуално си чупиш колата и иска и пари за ремонти, нови гуми и т.н.
Такава си е просто ситуацията в страната и не можем да очакваме, че моторните спортове ще процъфтяват. Абсолютно закономерно се случват нещата и това не е поради големия брой мероприятия, а поради малкия брой фникийски знаци в джобовете на феновете!
На Рали България 2007 г. имаше 59 заявени екипажа, а тази година имаше 30. На едно малко рали като Твърдица 2008 г. имаше 40 заявки, а тази 21 при положение, че ралито хем е по-атрактивно, хем е по-добре организирано.
Естествено е, че като нямаш пари първо режеш забавленията от бюджета, в което перо попада и събор Калояново, където ако искаш да караш правиш големи разходи и евентуално си чупиш колата и иска и пари за ремонти, нови гуми и т.н.
Такава си е просто ситуацията в страната и не можем да очакваме, че моторните спортове ще процъфтяват. Абсолютно закономерно се случват нещата и това не е поради големия брой мероприятия, а поради малкия брой фникийски знаци в джобовете на феновете!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Така си е, назовахме проблема с истинското му име ... пари нема действайте!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
И какво се оказва в крайна сметка? Че те управляващите самички ни ограничават събиранията и без чужда помощ! 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На всички стана ясна идеята на темата. Нито можем, нито имаме право да ограничаваме кой къде кога и какви сбирки да прави.
Клубът от своя страна взема сам решения за своите мероприятия, до колкото е възможно съобразявайки ги най-вече с интересите на феновете. Не еднократно клубът е подкрепял и събития, които не са част от официалната му програма.
Считам въпросът за изчерпан.
Клубът от своя страна взема сам решения за своите мероприятия, до колкото е възможно съобразявайки ги най-вече с интересите на феновете. Не еднократно клубът е подкрепял и събития, които не са част от официалната му програма.
Считам въпросът за изчерпан.