Предложение за разгласяване на vwclub.bg
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Re: Предложение за разгласяване на vwclub.bg
Pavcho2 написа:
Само един въпрос имам колега и той е следния - защо само такива дето хващат окото ? Има много хора дето имат нужда от данни и не са чували за форума пък дори колиците им да не са 1ва красота ...ето един пример : бях в Русе миналата събота и неделя на учение и изпит имаше 3ма човека дето ме бяха видяли с голфеца че отивам на общата сбирка в София ... та ме питаха некви работи и аз им казах че е по- добре да се регват и да си питат за да не ги лъжа в това което казвам.
Защото като станат само питащи, каква е файдата ??? Трябва и знаещи ,че бая от тях напуснаха форума по една или друга причина

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ако вземе да слагаме визитки с адреса на клуба на всяко VW ще заприличаме на предизборна кампания,затова казвам че кола която изглежда по-добре съответно се грижат по-добре за нея, а оттам и желанието и отношението на този човек ще е друго.
Някой спомена за питащите наистина ще станат много но това е по-добре,защото ще се обсъждат повече въпроси и информация, освен ако вече не е обсъдена
Ако нямаш желание и като поставиш един въпрос и като ти извикат 3-4 човека за търсачката и кирилицата голям процент въобше няма да се занимават повече...
Някой спомена за питащите наистина ще станат много но това е по-добре,защото ще се обсъждат повече въпроси и информация, освен ако вече не е обсъдена
Ако нямаш желание и като поставиш един въпрос и като ти извикат 3-4 човека за търсачката и кирилицата голям процент въобше няма да се занимават повече...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При всички положения вторият вартиант е по-добър. Освен това идеята с новата костенурка не е много удачна според мен, както казаха колеги по-горе, има доста по емблематични модели, като Голф например. Горния надпис може да е или малко по-голям и в центъра, или да отиде плътно в дясно. А, и освен това:
Varbona написа:Drivers found![]()