Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!

Мнениеот donotdisturb » Сря 24 апр 2013 20:27

Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.
Ето това ме подразни - "Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000" , но както и да е няма смисъл да се коментира повече. Ако някой се чуства много засегнат от моите въпроси или думи моля да бъда извинен :inidd

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 24 апр 2013 20:29

Благовест написа:А защо не се едитне заглавието на другата тема като ще е за броя на срещите? :icon_lol

Не схванАх какво искаш да кажеш :rolleyes
В другата тема с пише в заглавието, че е всеки четвъртък.
В заглавието на тази си пише, че е в края на всеки месец...
Наистина не схващам.

donotdisturb написа:Ето това ме подразни...

Да си призная - и мен! :icon_lol
За това и в началото доста по-остро реагирах.

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Сря 24 апр 2013 21:28

Заглавието няма как да се едитне понеже в едното изрично си пише,че си е всеки четвъртък и си е от години наред, при въпросната за края на всеки месец си пише края на всеки месец не можем да задължим хората инициирали четвъртъчните събирания да променят каквото и да било затова и пуснахме отделна тема и съществената разлика е че темата е за хората които работят до късно или са прекалено заети през седмицата да присъстват, ако имат възможност да идват 1 неделя в края на месеца все пак неделя е и библейски и както и да го погледнеш почивен ден и се предполага,че ще могат да дойдат хората които не могат през седмицата и нито сме някакви сектанти отцепници,които едва ли не ще правят отделен форум нищо подобно това е все едно събора на Крушуна или Узана и събора на VW в Пловдив,Варна и Бургас да не са едно и също нещо едно и също е просто едните са официални за цяла България другите са за конкретни населени места тук е за конкретен ден от месеца, примерно ако се даде една тема drag срещи на vw club където да става на въпрос само за дръпки и е един път в месеца какво пак ли ще е не по реда си нещо...?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Сря 24 апр 2013 21:34

donotdisturb написа:Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.
Ето това ме подразни - "Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000" , но както и да е няма смисъл да се коментира повече. Ако някой се чуства много засегнат от моите въпроси или думи моля да бъда извинен :inidd

какво та дразни не разбирам оповестявам събирането на групата и тука за да могат повече хора да дойдат и най вече само тези които имат желание..................

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 24 апр 2013 21:36

Имах предвид,че като се едитне другата тема за сБирката в четвъртък,то тогава срещите(месечните) ще са на ФАУВЕ клуб,а не на Фауве голф 6000. :biggrin

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Сря 24 апр 2013 21:41

Благовест написа:Имах предвид,че като се едитне другата тема за сБирката в четвъртък,то тогава срещите(месечните) ще са на ФАУВЕ клуб,а не на Фауве голф 6000. :biggrin

Вие не разбрахте,че това 6000 накрая няма да го махна кефи ме и ще остане който кокто иска да си го тълкува в мозъка ако има такъв !!!!!! :scare3 :love.vwclub

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 24 апр 2013 21:45

Колега,явно пак не разбра за какво иде реч...И това не е въпросната цифра,а:

"Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000"

:c010

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Сря 24 апр 2013 21:52

Благовест написа:Колега,явно пак не разбра за какво иде реч...И това не е въпросната цифра,а:

"Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000"

:c010

КОЛЕГА ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ПИШЕ
ЦИТИРАМ ТУК В ТЕМАТА И В ГРУПАТА ЩЕ СЕ РАЗБИРАМЕ ЗА ДЕН ЧАС И МЕСТО

Здравейте на всички! Бих искал да поканя всички които имат желание и възможност да посещават сбирките които ще се правят края на всеки месец !!! Тук в темата и в групата в facebook "VW CLUB PLOVDIV 6000" ще се разбираме за (ден,час и место) поздрави на всички!!! :lovevwclubbg :lovevw :thup

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Сря 24 апр 2013 21:53

Пич ти изобщо не схващаш за какво ти се говори :no :screwy

Потребителски аватар
mushmorok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mushmorok » Сря 24 апр 2013 22:10

Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Сря 24 апр 2013 22:43

mushmorok написа:Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?

първо група е второ ще лепим каквото си искаме трето на никой не съм казал да си лепи задължително или на сила по колата каквото и да е такаче поздрави ти пращам и недей да ревеш и ти като останалите че ми писна от палячовци които се чудят с кой да се заяват

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Сря 24 апр 2013 22:52

donotdisturb написа:Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.

Сега да попълня мнението на колегата, надявам се да не бъде цензурирано :eek
За втори път си го причинявам, нов потребител,"ние тук ще отваряме авто салон". Колкото и да ме привиквате вече, не искам да съм в клуба.
Докато си гледате едни и същи коли, така ще е.

Последна промяна от rufkata на Сря 24 апр 2013 23:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mushmorok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mushmorok » Сря 24 апр 2013 23:47

Golf6000 написа:
mushmorok написа:Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?

първо група е второ ще лепим каквото си искаме трето на никой не съм казал да си лепи задължително или на сила по колата каквото и да е такаче поздрави ти пращам и недей да ревеш и ти като останалите че ми писна от палячовци които се чудят с кой да се заяват

Няма да е зле да се научиш как и какво да говориш щото аз нямам проблеми да дойда на следващия ви клубен фест на гребната и да ти кажа кво мисля за теб и клуба ти като цяло. От кога смислено написаните мнения/запитвания се водят за заяждане? Чак да ме наричаш и палячо? По-принцип си имам по-важни неща за вършене ама РТП-та като теб, които си позволяват да наричат хора, които не познават и не са виждали, с някакви имена и епитети малко прекрачва границите и няма как да се подмине. Успех ти желая с клуба/страницата и един съвет подобри си стикера - не струва :c020

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Сря 24 апр 2013 23:53

mushmorok написа:
Golf6000 написа:

Няма да е зле да се научиш как и какво да говориш щото аз нямам проблеми да дойда на следващия ви клубен фест на гребната и да ти кажа кво мисля за теб и клуба ти като цяло. От кога смислено написаните мнения/запитвания се водят за заяждане? Чак да ме наричаш и палячо? По-принцип си имам по-важни неща за вършене ама РТП-та като теб, които си позволяват да наричат хора, които не познават и не са виждали, с някакви имена и епитети малко прекрачва границите и няма как да се подмине. Успех ти желая с клуба/страницата и един съвет подобри си стикера - не струва :c020

Какъв си ти бе приятелю, че след две мнения да си фактор, колите ми никога не са имали стикер. Нито една от колите ми няма стикер на клуба, да ти се обадя ли?
?

Последна промяна от rufkata на Сря 24 апр 2013 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Сря 24 апр 2013 23:54

Да ви кажа честно именно заради тези разделения се отказах да присъствам на каквито и да било срещи на Форума. 2 години организирах срещите в Асеновград, и в един момент се появяват някакви нови хора, който правят група в фейсбук и започва броене 1, 2 и т,н срещи. И защо са тези разделения не мога да разбера. Тук в тази тема ми става ясно, че събиранията са на някакъв новоприсъединен клуб на колегата Голф 6000. Радвам се, че има посещаемост, но мисля, че това събиране не е на форума ! Ако толкова имате желание срещите в Пловдив да са в друг ден различен от Четвъртък, спокойно може да се направи организация в другата тема, и да се знае, че сбирките са на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България", а не някой като мине отстрани и пита какво събиране има - отговорът да бъде - ами събираме се група Голф 6000 :stumm

Върни се в “Организационен”