Ето това ме подразни - "Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000" , но както и да е няма смисъл да се коментира повече. Ако някой се чуства много засегнат от моите въпроси или думи моля да бъда извинен

Благовест написа:А защо не се едитне заглавието на другата тема като ще е за броя на срещите?
donotdisturb написа:Ето това ме подразни...
donotdisturb написа:Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.
Ето това ме подразни - "Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000" , но както и да е няма смисъл да се коментира повече. Ако някой се чуства много засегнат от моите въпроси или думи моля да бъда извинен
Благовест написа:Имах предвид,че като се едитне другата тема за сБирката в четвъртък,то тогава срещите(месечните) ще са на ФАУВЕ клуб,а не на Фауве голф 6000.
"Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000"
Благовест написа:Колега,явно пак не разбра за какво иде реч...И това не е въпросната цифра,а:"Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000"
mushmorok написа:Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?
donotdisturb написа:Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.
Golf6000 написа:mushmorok написа:Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?
първо група е второ ще лепим каквото си искаме трето на никой не съм казал да си лепи задължително или на сила по колата каквото и да е такаче поздрави ти пращам и недей да ревеш и ти като останалите че ми писна от палячовци които се чудят с кой да се заяват
mushmorok написа:Golf6000 написа:mushmorok написа:Чакай чоек...ти ся всъщност клуб ли си направил или фейсбук страница, чрез която да обединяваш хората и да си правите сбирки? И ако не е клуб защо страницата се казва "VW CLUB PLOVDIV 'число'" , че даже и си лепите някви стикери гласящи именно "VW CLUB PLOVDIV 'число'"? Според мен всичко освен "VWclub.bg" си е опит за автономност. Не знам иначе кой би си лепнал някакъв охлюв на колата?
първо група е второ ще лепим каквото си искаме трето на никой не съм казал да си лепи задължително или на сила по колата каквото и да е такаче поздрави ти пращам и недей да ревеш и ти като останалите че ми писна от палячовци които се чудят с кой да се заяват
Няма да е зле да се научиш как и какво да говориш щото аз нямам проблеми да дойда на следващия ви клубен фест на гребната и да ти кажа кво мисля за теб и клуба ти като цяло. От кога смислено написаните мнения/запитвания се водят за заяждане? Чак да ме наричаш и палячо? По-принцип си имам по-важни неща за вършене ама РТП-та като теб, които си позволяват да наричат хора, които не познават и не са виждали, с някакви имена и епитети малко прекрачва границите и няма как да се подмине. Успех ти желая с клуба/страницата и един съвет подобри си стикера - не струва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта