Търговище (и наоколо) - 0898720277, 0887600616
Не отказвам и кафе (не пия, ама нищо). Ходя и по други краища на родината - абе има ли нещо, звънкайте.
Това с тефтерчето (още повече с написани номерата от печатница) ми се струва непрактично - номера се сменят, ...
Иначе и аз си имам тефтерче с номера на колеги от форума (ама аз си ги пиша, допълвам, променям, ...). Сега ако предложението е за някакво VW тефтерче special edition - защо не (ако е разумна цената) ?
До модераторите и членовете на клуба!
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Kahn_Fan написа:gr_kanev написа:Сега ако предложението е за някакво VW тефтерче special edition - защо не (ако е разумна цената) ?
Ем нещо такова ще е. Днес ще отида да говоря и ще видим за какво става дума.
Ако може (те и други преди мен го предложиха) да има в това тефтерче карта, разстояния (не че нямам в колата) и други такива полезни неща - с две думи нещо подобно на това, дето е в пакетите с жилетките от AGS - на ЕКО-ЕЛДА.
-
- Двигател:
Ходих до печатницата и разпитах за цени и тн. Значи цената зависи от това колко човека ще имат желанието да се включат. Цената се опеделя от листовете и от това дали ще е цветна самата книжка. За варианта Цветни корици и 8 безцветни листа ( само с данните на потребителите) ще излезе към 3.50 - 4.00 лева. Мисля че и хартията ще е гланцирана. Но окончателна цена ще мога да кажа чак след се съберат всчики които ще участват в тази идея.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kahn_Fan написа:Ходих до печатницата и разпитах за цени и тн. Значи цената зависи от това колко човека ще имат желанието да се включат. Цената се опеделя от листовете и от това дали ще е цветна самата книжка. За варианта Цветни корици и 8 безцветни листа ( само с данните на потребителите) ще излезе към 3.50 - 4.00 лева. Мисля че и хартията ще е гланцирана. Но окончателна цена ще мога да кажа чак след се съберат всчики които ще участват в тази идея.
Поздравявам те ,че си си направил труда да провериш! Надявам се и модераторите да одобрят и да помогнат

VW-fenka написа:Kahn_Fan написа:Айде някой мод да пуска една тема само за кординати, или да му пращаме на ЛС, за да няма спам и той да ги публикува в темата.
Аз тея дни ще отида до печатницата и ще питам за книжка, ще ви кажа и цена и ако има желаещи направо ще давам заявка.
Ама първо нека видим какво ще стане с темата за кординатите!
И аз това викам....трябва си цяла тема само за координати![]()
![]()
-
- Двигател:
-
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
n_i_x написа:Kahn_Fan написа:Ами примерно ако обикалям България и ми се наложи недай си Боже нещо закъсам в Бургас.
Не мога да имам кординатите на всички, пък няма да пътувам с компютър
...dobrinb написа:...
като който има нужда, си копира темата, или само телефоните на хората от градовете,
през които ще минава, и си ги разпечатва/преписва.
...
Да начинанието е много добро, браво на авторката на темата. Предложението на dobrinb е най-практично на този етап. Аз оставих данни в другата тема(пусната от Kahn_Fan), но не съм посочил квартал, защото не съм винаги там където се водя на постоянен адрес. Смятам(по повод на първия цитат), че е достатъчно всеки от нас да има на 3-4 колеги и тел. им от съответния град.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
hooligans написа:hooligans написа:сори за офф-а ама има ли вече издадена такава книжка ?
още като се регнах в форума оставих кординати , но мисля че не е издавана книжка?
http://vwclub.bg/~scuba/kniga.pdf
Направих си я в издателство "Самиздат"

Дано не се случва да търся някой за помощ , а само за