Събора и още нещо...:(
-
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от Atanas14 на Сря 29 юли 2009 11:37, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
леле,голяма боза ве
Дина,знаеш че аз ви редях на старта и гледах да ви наглася що годе на равни мотори,ама нямаше никой с твоя двг.Радвам се че си взела 3-о място
От там нататък що така се е получило незнам.
Последно което видях че остана от наградите ,бяха 2-3 комплекта лайсни за праговете и май някой филтър(не съм сигурен за филтрите),но мисля че е редно каквото е останало( и ако е останало) да бъде раздадено или върнато на Хеед-91

Дина,знаеш че аз ви редях на старта и гледах да ви наглася що годе на равни мотори,ама нямаше никой с твоя двг.Радвам се че си взела 3-о място

От там нататък що така се е получило незнам.
Последно което видях че остана от наградите ,бяха 2-3 комплекта лайсни за праговете и май някой филтър(не съм сигурен за филтрите),но мисля че е редно каквото е останало( и ако е останало) да бъде раздадено или върнато на Хеед-91

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
DIABLO 666 и XIKS .... епа относно Дина (за което е темата) съм по-компетентен от вас....
За това дали буфка е плъх секи си има мнение....
за броя на мненията въобще не искам да коментирам.... много е дъвкано...
а на некои хора им е най-лесно да критикуват, ебаси типичното дееба...
п.с. аз проблеми имам, ма те не са ваша работа
п.п.с. ебаси
П.С. Драго е прав, кво напрайхте за събора та да плюете, некои хора не могат да прежалат 5 лв. за бензин да дойдат на срещите на Бояна, а тук се изживяват като рацери (нема да посочвам)...., обаче дай след като е минало нещото да кажем ко не е било у ред....
А Дина според мен не е обидена от организацията и минусите в нея, а от личното отношение на точно определени хора...
п.п.с. ебаси
П.С. Драго е прав, кво напрайхте за събора та да плюете, некои хора не могат да прежалат 5 лв. за бензин да дойдат на срещите на Бояна, а тук се изживяват като рацери (нема да посочвам)...., обаче дай след като е минало нещото да кажем ко не е било у ред....
А Дина според мен не е обидена от организацията и минусите в нея, а от личното отношение на точно определени хора...
Последна промяна от batmilko на Сря 13 юни 2007 9:51, променено общо 1 път.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Събора според мен си беше добре.Не съм ходил на другите два и не знам как е било,но този се получи.Вярно,без грешки и пропуски не става ,все пак хора сме.Пък и със сигурност организацията на такова мероприятие не е лесна работа,поне не толкова,колкото изглежда от страни.Друг е въпроса дали е искано помощ и предложения от другите във форума.
Единственото ,което мен ме безпокоеше и не ми хареса е ,че НЯМАШЕ много участници и посетители. Което не е нормално в предвид народната марка VW която ние караме.ТОВА го СВЪРЗВАМ и с деня на събора-СЪБОТА ! Да ме извиняват несъгласните,но колко хора в това уж несоциалистическо общество НЕ РАБОТЯТ В СЪБОТА???Задайте си този въпрос и отговор и ще разберете защо събора беше СЛАБО ПОСЕТЕН.Лично познавам хора,които имат много добри коли и не са ходили ,защото са на работа,аз лично с много уговорки успях да накарам шефа да ме пусне и да не му работи един магазин.Надявам се ОРГАНИЗАТОРИТЕ да го имат на предвид за СЛЕДВАЩИЯ СЪБОР ,дано той е с повече посещаемост.
По въпроса с колежката Дина,аз също чух как няколко пъти я извикаха,но я нямаше.По принцип наградата трябваше да и се даде,дори и после,все пак и имаха имената и данните.При тези увъртания на колегата,мисля,че той трябва да даде обяснения лично,за да изчисти името си,ако то значе нещо за него,а не да правим темата боза.Мисля,че тогава ще се разбере всичко.Ако не съм прав-ПОПРАВЕТЕ МЕ !
Единственото ,което мен ме безпокоеше и не ми хареса е ,че НЯМАШЕ много участници и посетители. Което не е нормално в предвид народната марка VW която ние караме.ТОВА го СВЪРЗВАМ и с деня на събора-СЪБОТА ! Да ме извиняват несъгласните,но колко хора в това уж несоциалистическо общество НЕ РАБОТЯТ В СЪБОТА???Задайте си този въпрос и отговор и ще разберете защо събора беше СЛАБО ПОСЕТЕН.Лично познавам хора,които имат много добри коли и не са ходили ,защото са на работа,аз лично с много уговорки успях да накарам шефа да ме пусне и да не му работи един магазин.Надявам се ОРГАНИЗАТОРИТЕ да го имат на предвид за СЛЕДВАЩИЯ СЪБОР ,дано той е с повече посещаемост.

По въпроса с колежката Дина,аз също чух как няколко пъти я извикаха,но я нямаше.По принцип наградата трябваше да и се даде,дори и после,все пак и имаха имената и данните.При тези увъртания на колегата,мисля,че той трябва да даде обяснения лично,за да изчисти името си,ако то значе нещо за него,а не да правим темата боза.Мисля,че тогава ще се разбере всичко.Ако не съм прав-ПОПРАВЕТЕ МЕ !

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
batmilko написа:DIABLO 666 и XIKS .... епа относно Дина (за което е темата) съм по-компетентен от вас....
п.п.с. ебаси
виждам те колко си компетентен........говори си не ми пречиш.......малко е тъпичко да се говори зад гърба на хората....... не мислиш ли???........като имаш мнение за някой че е плъх........пази си го за тебе мнението......много е лесно да плюеш тука хоратата ........звъни му на колегата и му кажи ей плъх кво се криеш и четеш бе...........
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
хахаха,той си го прави редовно ве ХXIKS написа:batmilko написа:DIABLO 666 и XIKS .... епа относно Дина (за което е темата) съм по-компетентен от вас....
п.п.с. ебаси
виждам те колко си компетентен........говори си не ми пречиш.......малко е тъпичко да се говори зад гърба на хората....... не мислиш ли???........като имаш мнение за някой че е плъх........пази си го за тебе мнението......много е лесно да плюеш тука хоратата ........звъни му на колегата и му кажи ей плъх кво се криеш и четеш бе...........

- batmilko
- Контакти:
XIKS написа:.......малко е тъпичко да се говори зад гърба на хората....... не мислиш ли???........
на кой зад гърба съм казал нещо, на тебе, на Диабло или на Буфка.... щом твърдя, че чете тука и го пиша, тва зад гърба ли е.... абе що...
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:XIKS написа:.......малко е тъпичко да се говори зад гърба на хората....... не мислиш ли???........
абе що...
по полека само........
да те посъветвам.................
чичо митко.......
- batmilko
- Контакти:
XIKS написа:batmilko написа:XIKS написа:.......малко е тъпичко да се говори зад гърба на хората....... не мислиш ли???........
абе що...
по полека само........
да те посъветвам.................
чичо митко.......
съвети изслушвам секакви

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:абе хора вие У ред ли сте, събора ми хареса много, карах на писта, карах на драг, говорих си с готини хора, изгоря ми носа, досаждах на колежката надя, всичко беше идеално.
сам си го направих, организаторите организираха точно толкова колкото трябваше. това все пак не е концерт където някой трябва да те забавлява, всичко е както си го направиш.
освен това айде стига със сръдните, не сме малки деца.
Именно

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
ето пак се почва какви велики неща правя колко съм ощетен никой не те е карал на сила да се заемаш може да дам пример niksi си стоеше кротко до колата после си гледаше надпреварата и никой не плюе по него!след като в елена имаше два събора и хората и хареса защо се премести в калояново кой е виновен?нали имате претенций че не сме рацинг форум а събора го направихте такъв!това не е само мое мнение и точно поради тази причена доста дългогодишни членове на клуба не присъстваха на събора!правете си сами изводите!а относно това което си написал за опозицията мога ред по ред да ти отговоря но просто не ми се занимава че и до утре да пиша ще се окаже че клавиатурата ми е яловаDragoGT написа:Айде да напиша едно от мен като за последно
Така за начало правя уточнение за Дина
не знаехме коя кола е номера ако знаехме да сме звъннали и да сме те извикали разбра се твърде късно
но недей така всичко е поправимо не е умрял никои....
Дина СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЕБ! (да не стане грешка)
а сега по излезналата извън контрол тема
Много ви е лесно на вас опозицията ама много
СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЧЕ ВСЕКИ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ СИ ИМА РАБОТА СЕМЕЙСТВО ПРОБЛЕМИ И ГРИЖИ?????? че това го прави само за хоби и главно за кеф и благото на всички АААА???
никой не пита абе чакайте бе колко телефони са навъртяли някои.... абе колко бензин са изгорили.... да не си мислите че всичко става от само себе си?!??
Никой не го интересува кой организира пистата никой не го интересува тия с зелените елечета с радиостанциите дето търчаха цял ден наляво надясно вместо да пият биричка и да си гледат кефа
интересува ли го някой и за хората от пловдив които само търчаха по хотели и ресторанти и постоянно нагласяха нещата поради супер честите промени
знаете ли че часове преди събора се тичаше насам натам за какво ли не.... знаете ли че например купите и медалите едвам бяха готови и супер експресно направени и че човек от клуба трябваше да прелети софия за 15мин в последния момент... знаете ли колко ядове колко спорове колко въпроса са решени????
ЗНАЕТИ ЛИ КОЛКО ТРУДНОСТИ СМЕ МИНАЛИ ЗА ДА ИМА САМИЯ ФОРУМ?!?!?!?
колко много жертви са правили много хора!??!?!?
Колко хора са извадили лични средстав като ей така са се надявали че някога ще им бъдат върнати????
НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ!!!!!!!
само лаете... като на митинг пред парламента... лаят и не знаят какво точно искат... искат да имат всичко без да направят нищо....
искам искам искам искам искам - само това чета във вашите поустове
искате всичко да е много хубаво ама пък на вас да ви е позволено всичко (анархия...)
искате да серете и след вас някой да мете
държите се все едно някои са на заплата в тоя форум и клуб са ви длъжни
Я СЛЕЗТЕ ВИЕ НА ЗЕМЯТА!!! ....и се чукнете по главата "кой по-дяволите съм аз защо само искам като нищо не съм дал"
искам стрийт рацинг раздел.... - къде бяхте на пистата???
искам нови статии..... - защо няма една пратена от някой??? (то само и един човек прояви интерес да даде нещо...)
искам спам порнич простотии и ебавки - а после се питате къде са сериозните хора.....
и не ми говорете че повечето сериозно хора се отдръпнали защото все още са си тук
не ми говорете че форума отивал на зле и как хората щели да се махат защото и преди време имаше такива приказки и от тогава форума е 5 пъти по-голям
ЯВНО СИ Е ДОБРЕ!!!
айде лека нощ
п.п. и повечето трябва да ви е срам щото сигурно съм по-малък от вас и съм ги проумял тия неща....
п.п. п.п. българина си е егоист и си гледа неговата кочина....