4-ти VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. - 1-ви Септември 07г
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не искам да развалям ентусиазма (и на мен много ми се идва), но организаторите не са ли се замисляли че има вероятност 1 септември да не е почивен ден ? 6 септември (четвъртък) е почивен (празничен) ден, и за да се получи по-голяма почивка, 7 септември (петък) може да се "отработва" на 1 септември (събота). Така беше преди 6 години (и не само).
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
gr_kanev написа:Не искам да развалям ентусиазма (и на мен много ми се идва), но организаторите не са ли се замисляли че има вероятност 1 септември да не е почивен ден ? 6 септември (четвъртък) е почивен (празничен) ден, и за да се получи по-голяма почивка, 7 септември (петък) може да се "отработва" на 1 септември (събота). Така беше преди 6 години (и не само).

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Malok написа:Можели да попитам по кое време е уговорката за събора . Смисъл колко часа ще почне събитиетои колко като продължителност
Ние ще започнем от 31 август (петък вечерта), официално е обявено от събота сутринта - 1-ви септември, така че кой когато дойде. Ако някой иска да дойде още от петък, да заповяда, няма да го върнем

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Бях предложил 3 примерни дати и повечето избраха 1 септември. За нас, които сме си от този край ни е все едно коя събота ще е събора.
Аз немога да кажа, дали 1 септември ще се отработва
Дайте някакво предложение по този въпрос
Да не стане само, така че да отложим събора заради хора които след това пак няма да дойдат, както стана с някои миналата година.
Относно времето - доста хора от форума искаха темата за събора да се пусне доста по рано от определената дата, но толкова рано никой не може да каже какво ще е времето на определения ден. Като наближи датата и стане ясно, дали ще вали или не, тогава евентуално може да се отложи събора поради причината, че ако вали всичко се проваля
Аз немога да кажа, дали 1 септември ще се отработва

Дайте някакво предложение по този въпрос

Относно времето - доста хора от форума искаха темата за събора да се пусне доста по рано от определената дата, но толкова рано никой не може да каже какво ще е времето на определения ден. Като наближи датата и стане ясно, дали ще вали или не, тогава евентуално може да се отложи събора поради причината, че ако вали всичко се проваля

- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател: