Оф едва сега сварих да вляза..
-По въпроса за |tooltip| с последните 50 символа от темата:
ISRalien това беше реализирано в старото форум с допълнителна колона в Phpbbtopic която се попълваше при постване. в последствие само се дисплейвашше.
-Бутонето офлайн е кофти.. много пространство отнема.. предлагам да го махнем оттам и да го сложим до узернейма.. така както беше модератор като една малка иконка...
-Има големи разстояния м.у аватара, и всички работи под и над него.
-бутоните за модерация "шават" предлагам да ги качим както си бяха.. при другите бутони - цитирай и промени..
-Mod Мод едита работеше глупаво .. имам друго предложение, но трябва да го обсъдя с ISRalien..
-дата и час горе под заглавния хедър само вземат място.. би било добре да се преместят...
-гаража липсва.. ама това си е кофти работа там...
- не виждам и "подпис" на човека който има основна заслуга в направа на темплейта и вдигането на тази версия долу.. при веб мастер...
все си мисля, че заслужава един ред

-Въпроси и отговори горе в менюто мисля, че е излишно.. предлагам да го бухнем като една иконка "?" нейда в дясно от менютата...
-При писане на съобщения, би било добра идея изпрати и прегледай да ги сложим в дясно.. а запази и откажи в ляво.. и да са дистанцирани...
-стила на показване на датата под аватара е хубаво да се смени.. заедно с надписката... Да стане от "Регистриран на:" -> "Регистриран".. и датата DD.MM.YYYY за да не се пренася на нов ред.
Цялата ми идея отива да смачкаме целия хедър на 100-120 пкс... така че да има повече място за четене.. писане...
имам няколко още идей.. ама трябва да ги виуализирам.. и да помогна в пипането на темплейтите... че ме е срам ;(
така на готово да намирам кусури..