Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
nigga написа:ДАШЕ ВМЕСТО ДА ПИШЕШ ТУКА ФАНИ ЕЛА ДА МИ ПОМОГНЕШ ДА ОПРАВИМЕ МАЛКО ГОЛФА А?ИМАЧЕ ВСИЧКИ МНОГО ОЦЕНЯВАМЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ТИ МОЩ
Споко ве макси-ще ти дам интелектуални напътствия в ремонта
Тая Неделя,надявам се че пак ще сме на линия болшинството,макар че има месечна среща в София на НИМ-а.Така че ако решите може първо да отидеме с някои до София,а после да се върнеме в ПК.Както решите
- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:vladote написа:da6o_amvr написа:Тая Неделя,надявам се че пак ще сме на линия болшинството,макар че има месечна среща в София на НИМ-а.Така че ако решите може първо да отидеме с някои до София,а после да се върнеме в ПК.Както решите
Кажи къде ще се чакаме, аз ще дойда
Може от Лук ойла
Остава да кажеш и в колко часа. Не знам какво мислят другите колеги, но според мен там е удобно
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
vladote написа:da6o_amvr написа:vladote написа:Остава да кажеш и в колко часа. Не знам какво мислят другите колеги, но според мен там е удобно
Eми 13:15 ми се вижда добре.Тъкмо със спокойно каране ще сме там за трийсетина минути
ОК. В 13:00 ще съм там
ОК
Айде,други мераклии няма ли да се намерят за посещение на голема града-София
- armario
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:Skakauec написа:Аз още се чудя, защото искам да отида на ГТИ-срещата а тя е в 8 и некси не се връзват работите ....
Не се чуди,брат,айде с нас.Ще измислим в последствие план
Хайде идвайте!:director Ще ви чакам там, / пред НИМ / и после - заедно на "Лукойлската сбирка". Чакам и Бубо да се появи, за да си вземе нещо от мен.
почерпи за новият ник, а и да свършим нещо.