trash89 написа:откачалки с музика..за музика има дискотеки е колите не са за това
че за какво са колите за мазни гюбеци и цигански кючеци ли

Че аз с кого се дъвча? Тва като го прочетох, че никой от нас не е виждал и чувал толкова силна музика, ме накара да изригна в смях.Silver_Golf написа:еи тука стана едно голямо недорозумение ама както и да е и аз съм на мнение да спрем да се дъвчим Passat_bs тва си беше така едното момче с пежото доиде до багажника на burgasko и вика че бело слабо ма кат пуснаха бас теста да ги чуят и даде на заде направо си подскочи
Passat_bs написа:Че аз с кого се дъвча? Тва като го прочетох, че никой от нас не е виждал и чувал толкова силна музика, ме накара да изригна в смях.Silver_Golf написа:еи тука стана едно голямо недорозумение ама както и да е и аз съм на мнение да спрем да се дъвчим Passat_bs тва си беше така едното момче с пежото доиде до багажника на burgasko и вика че бело слабо ма кат пуснаха бас теста да ги чуят и даде на заде направо си подскочиНедейте се излагайте така, не съм тръгнал да се хваля, ама който ме познава от преди, сигурно знае преди 3-4, че и повече години каква музика имах аз в Пасата, едва ли не съм виждал силни музики.
батка тва за дъвченето не се отнасяше за тебе беше за другите работи които се писаха във форумаPassat_bs написа:Че аз с кого се дъвча? Тва като го прочетох, че никой от нас не е виждал и чувал толкова силна музика, ме накара да изригна в смях.Silver_Golf написа:еи тука стана едно голямо недорозумение ама както и да е и аз съм на мнение да спрем да се дъвчим Passat_bs тва си беше така едното момче с пежото доиде до багажника на burgasko и вика че бело слабо ма кат пуснаха бас теста да ги чуят и даде на заде направо си подскочиНедейте се излагайте така, не съм тръгнал да се хваля, ама който ме познава от преди, сигурно знае преди 3-4, че и повече години каква музика имах аз в Пасата, едва ли не съм виждал силни музики.