Велико Търново - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Съб 08 дек 2007 19:24

mhihi
Наско ти ще дойдеш ли? :roll:

Потребителски аватар
MANIAK87
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MANIAK87 » Съб 08 дек 2007 20:20

G60 написа:
MANIAK87 написа::banana още 8 дена остават до срещата
:sly :No :screwy

ами така си е има си и мигове на малко лудост :lol:

G60

Мнениеот G60 » Съб 08 дек 2007 21:57

rossko написа:mhihi
Наско ти ще дойдеш ли? :roll:
:dontknow:

Потребителски аватар
D-I-A-B-L-O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D-I-A-B-L-O » Нед 09 дек 2007 15:50

Колега G60 стига скромничи кат гледам твойта бегачка....щом мислиш че не е наточена какво да кажем ние останалите :beer
до колкото си спомням ти говореше нещо за някакъв по-мощен двигател има ли развитие?

G60

Мнениеот G60 » Нед 09 дек 2007 17:16

За сега не поради финансови причини :wink: но на пролет със сигурност :D а и тои не е по мощен от моя Г60 имам предвид ВР6 но ще стане

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Нед 09 дек 2007 19:17

една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а :wink:

G60

Мнениеот G60 » Нед 09 дек 2007 21:58

rossko написа:една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а :wink:
дааа в Горна има 100 морги ти в Търново търсиш браво бе Роско

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Пон 10 дек 2007 11:33

G60 написа:
rossko написа:една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а :wink:
дааа в Горна има 100 морги ти в Търново търсиш браво бе Роско

Наско остеиго rossko доло на калтинец на моргата сигорно има над 100 вида прожини тои търси в търново

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Пон 10 дек 2007 12:00

Той е ходил по моргите и щом продължава да търси явно не е намерил !

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Пон 10 дек 2007 12:21

xP_NiRee написа:Той е ходил по моргите и щом продължава да търси явно не е намерил !

Доло на калтинец на моргата има мн видове аз като ходих с наско бяха сложили кам 10 вида на плаца сигорно щеги разглобяват

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пон 10 дек 2007 14:08

xP_NiRee написа:Той е ходил по моргите и щом продължава да търси явно не е намерил !

точно :да: за да пиша Дидо в тази тема значи съм ги обиколил не мислиш ли? :sly

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Пон 10 дек 2007 14:32

rossko написа:

точно :да: за да пиша Дидо в тази тема значи съм ги обиколил не мислиш ли? :sly

Rossko май само аз те защитавам бате ;) mhihi

G60

Мнениеот G60 » Пон 10 дек 2007 18:13

Ами то с питане става бе Роско ако беше ме попитал щях да ти кажа точно къде има червени пружини за 3-ка :wink:

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Пон 10 дек 2007 18:39

G60

Мнениеот G60 » Пон 10 дек 2007 19:24

Хехе е къф е проблема и жълти на сини точки мога да ти ги докарам :004: П.П не гледаи цвета

Върни се в “Организационен”