Наско ти ще дойдеш ли?

дааа в Горна има 100 морги ти в Търново търсиш браво бе Роскоrossko написа:една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а
G60 написа:дааа в Горна има 100 морги ти в Търново търсиш браво бе Роскоrossko написа:една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а
rossko написа:една молба към колегите от В.Т. та търся си пружини предни за голфа (сини или жълти)дет свалят с 40мм(че да стават с обикновен амортисиор)и в Горна не мога да си намеря по моргите и ако е възможно някой от вас ако се познава с някой дет бачка в автоморга или минавате покрай някой автоморга да попитате дали имат такива и цената естесвено и да ме информирате къде се намира тази автоморга че да ида да ги видя и естесвено ако ми харесат да ги взема.Благодаря предварително.П.П.извинявам се за офф-а
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта