толкова от мен, а за заведението един колега от Г.О. снима с един тел.но незнам защо не е качил снимки.
Велико Търново - Архив
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
нека се пофаля
нали точно това чаках. предната вечер разчертах на олимпииски кръгове обращалото на тролеите, а предната вечер обикалях Обращалото до старческия дом:D и за да не остана длъжен и на този неделен ден към Арбанаси минах по първата отбивка покраи цървката и там пак ррръъъъъъъъъъъъъъъчка
. това Половерче немогат да му се задвижат задните гуми
толкова от мен, а за заведението един колега от Г.О. снима с един тел.но незнам защо не е качил снимки.
- D-I-A-B-L-O
- Автомобил:
- Двигател:
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
селдващата дата на събиране викам да е на 20.01.2008
а за мястото оставям на вас, защото видях,че има хора с незимни гуми:) и баирите малко им се узорват:)
а за мястото оставям на вас, защото видях,че има хора с незимни гуми:) и баирите малко им се узорват:)
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
и аз това си мислех, но си викам ще земе пак някои да се не съгласи, че било рано и затова. 13.02.2008 е добре 
Re: re
grishitu написа:и аз това си мислех, но си викам ще земе пак някои да се не съгласи, че било рано и затова. 13.02.2008 е добре
Не 13.02.08 бе
Според мен най-добре е на 13.01.08
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
да бе, грешата е моя.
ИВИНЯВАМ СЪ, исках да кажа 13.01.2008
ИВИНЯВАМ СЪ, исках да кажа 13.01.2008