3-4 месеца да беше по-рано. Човека си взе Хлопел Вежда . Много ме е яд. Кога ще се сберем отново за една добра сбирка, не като оная миналата неделя ли беше, кога?
де е тая камера >? има една на моста откъм главната-на високо една черна топка е ама май не работят.....или поне никой не ги гледа до лук-ойл до гробищата има 3 камери и едната е забита и гледа към земята от 2 години и никой не я е нагласял от тогава те тия камери са по скоро за любителско наблюдение а не за КАТ
ами като идваш от центъра и завиваш към Георги Данчев,на стълба точно дето е на завоя има няква горе,ама нз дали работи,че днеска на розова градина ремонти,коли задръствания и се наложи да карам 10-15 метра в насрещното......то ще се чуе,дано си прав,че са за украса
Извинявам се ако темата ми не е в правилния раздел,но искам да попитам къде и кога ще е следващата сбирка на форума,че съм навит да дойда и да се запознаем.
moimoimoi казвам се Ники от вчера съм собсвтеник на Голф 3 GT 1.6 100 коня.Преди това имах Корса,но я махнал заради тъпата ръжда.Много ме кефи Голфчето ми и от карането му от вчера насам съм с много добри впечатления.Ако искате колеги може някой ден да си направим среща,било то на Екото,паркинга на Билла или на Кауфланд