Велико Търново - Архив
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за сбирката

- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм против да е събота щото почти всеки работи и в събота и ще е малко багер като свършваш работа в 17:00 да си на сбирка в 15:00
мисля даже че в попредните страници се бяхме разбрали да е всяка последна неделя от месеца ако на някой му се търси да порови в темата и ще разбере
така че аз си оставам за последната неделя в месеца вие си преценете кога ще бъде а за отиването до мола за тези дет са от Горна и Лясковец(които преобладаваха на предните сбирки)дори и дядо коледа да е разчистил пътя до мола ако е забравил арбанаси или шереметя ша е голям зор да се стигне то в града виняги е разчистено
помислете пак кога и къде ще бъде следващата сбирка и дайте някви по приемливи и за трите града мнения за място/дата/час.Поздрави 

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
здравейте и от мен, малко ме нямаше ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОЛФАДЖИЙ, за арбанаси съм навит от гледна точка,че е посредата. нече ме бърка и до ГО да доида но ми е малко глупаво сам да пътувам, а и хора кажете събота или неделя да отидем някъде да попързаляме, че сега тъкмо заваля и се лизнах натай натъй ма у ВТ много коли и бакшишите вече ма мразят
. ако някои друг иска да ходиме заедно
ще взема и камера ихихихихихих:)