Велико Търново - Архив
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
за МНОГО ГОДИНИ ПИЧОВЕ,
да ви спохождат само хубави моменти, драве, щастие, повече мацки в колиците и много без проблемни километри(АКО СИ ПИЛ,СПРИ,ИСКАМ ДА СТИГНА ЖИВ).
да ви спохождат само хубави моменти, драве, щастие, повече мацки в колиците и много без проблемни километри(АКО СИ ПИЛ,СПРИ,ИСКАМ ДА СТИГНА ЖИВ).
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
ЕЙ сладури, кажете освен мен има ли някои друг които да иска да отидем някъде и да се полизгаме малко,без значение Горна или ВТ.
става въпрос за събота след обед или неделя
става въпрос за събота след обед или неделя

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
говорете и за збирките бе хора
да са запознаем и ние с такива мацоци, приканвам за дрифт всеки които има VW(не че и другите неможе
).ако довечера си влезна в кота ще попързалям малко 

- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
xP_NiRee написа::D![]()
така става понякога
Аз бях свидетел на същото място по същия начин само че едно Е36 в кошовете пред чарлито
Голям смях беше. А тази със синия голф е май на dido_vw комшийката му
Коя бре Данчето ли ами него разбират сички като теб и мен нали xP_Niree то маи сме само аз и ти дето по улиците обикаляме и се пързаляме.До въпроса със сбирките и аз сам съгласен даго правим само на с.Арбанаси дам е наи одачно за всички зада няма сърдити ама тез от ВТ не идат в ГО и тем подобни работи на добре горе на баира че убава и гледката

Извинявам се маистори,ако може и мен да научите да дърпам ръчнаdido_vw написа:xP_NiRee написа::D![]()
така става понякога
Аз бях свидетел на същото място по същия начин само че едно Е36 в кошовете пред чарлито
Голям смях беше. А тази със синия голф е май на dido_vw комшийката му
Коя бре Данчето ли ами него разбират сички като теб и мен нали xP_Niree то маи сме само аз и ти дето по улиците обикаляме и се пързаляме.До въпроса със сбирките и аз сам съгласен даго правим само на с.Арбанаси дам е наи одачно за всички зада няма сърдити ама тез от ВТ не идат в ГО и тем подобни работи на добре горе на баира че убава и гледката

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
аххаххахаха, заповядаи бате, но май ти мен ще научиш не аз тебе