Форумаси е екстра,На мене ми е много удобен за работа.Единственната забележка ми е за качването на снимките-адрес вместо директно от харда.
Имам и предложение да се направи shop с аксесоари с логото VW.Мисля,че ще има интерес
За конструктивни предложения към админи и модове
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
Re: Желани промени по форума
е адрес [img][/img]
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
suba написа:Форумаси е екстра,На мене ми е много удобен за работа.Единственната забележка ми е за качването на снимките-адрес вместо директно от харда.
Имам и предложение да се направи shop с аксесоари с логото VW.Мисля,че ще има интерес
Точно под бутона "Изпрати" на мнението, което си написал, има секция "Прикачи файл".
- dvigatel4o
- Автомобил:
- Двигател:
а неможе ли да се направи раздел ПОДАРЯВА - защото всеки има части които не му трябват и възнамерява да ги изхвърли ,а така или иначе на някой колега могат да му бъдат полезни 

- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Готовоdvigatel4o написа:а неможе ли да се направи раздел ПОДАРЯВА - защото всеки има части които не му трябват и възнамерява да ги изхвърли ,а така или иначе на някой колега могат да му бъдат полезни
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Има ли възможност, като кликна на "Активни теми" да НЕ ми се показват темите от Купува/Продава? В смисъл, ясно ми, че сега не може, но може би бихте го приели като "за в бъдеще" - "конфигурация на разделите, които ме интересуват при търсене per default".
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има бъгче в анкетките... Когато иззтриеш старата или я редактираш и възможните отговори ги повтаря по няколко пъти... 
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Намерих много неприятен бъг с емотиконите - може и някой да е споменал ама да кажа и аз :
-пишеш някаква тема,тръгваш да добавиш емотикон и ако добавиш от директно показаните - няма проблем.Цъкнеш ли обаче да видиш другите се отваря нов прозорец с тях ама и прозореца с темата зарежда също емотиконите.
Дори да се върнеш с back обратно на полето за писане на отговор а в другия прозорец си оставиш отворени емотиконите като цъкнеш на тях в отговора не се появява емотикона....доста дразнещо е понеже дефакто няма как да сложиш емотикон а и се затриват писанията понякога
Internet Explorer 6.0.29
-пишеш някаква тема,тръгваш да добавиш емотикон и ако добавиш от директно показаните - няма проблем.Цъкнеш ли обаче да видиш другите се отваря нов прозорец с тях ама и прозореца с темата зарежда също емотиконите.
Дори да се върнеш с back обратно на полето за писане на отговор а в другия прозорец си оставиш отворени емотиконите като цъкнеш на тях в отговора не се появява емотикона....доста дразнещо е понеже дефакто няма как да сложиш емотикон а и се затриват писанията понякога
Internet Explorer 6.0.29
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
защо да нямаме и рубрика само за авто софтуер??
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Под имената и снимките бяхме записали данни за автомобилите-мотор,кубатура,година.Тези данни сега трябва да ги пишем в съобщенията,пък и по-лесно намирахме колеги със същите коли.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Данните от 'Гараж' се пазят!
Когато остане възможност- колегите програмисти ще го добавят отнново.
Иначе и на мен ми е терсене така, ама...
Когато остане възможност- колегите програмисти ще го добавят отнново.
Иначе и на мен ми е терсене така, ама...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
zfa159 написа:Намерих много неприятен бъг с емотиконите - може и някой да е споменал ама да кажа и аз :
Internet Explorer 6.0.29
ъпдейтни си браузъра поне до версия 7 или използвай някой по-нормален.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че е логично като се маркират темите като прочетени да се връща в самото начало на форума а не да остава в текущия.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
leonardo_vd написа:защо да нямаме и рубрика само за авто софтуер??
Никой ли не ме взима на сериозно???
В търсачката където се избира в кой раздел на форума да се търси прозорчето е прекалено тясно и неудобно с това малкото скролче. Може да се увеличи поне 2 пъти по височина. И по дефолт да се направи - Покажи резултатите като: Теми (обикновенно човек търси тема за неговия проблем и по рядко само едно определено мнение).
Инъче всичко друго е доста подредено и по-добре направено от стария формат на форума.
за добрата работа.
Инъче всичко друго е доста подредено и по-добре направено от стария формат на форума.
за добрата работа.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта