endless написа:kokobraiz написа:Смятам , че в града има прекалено много хора с клубни стикери, които и те незнаят защо са ги сложили.....
какво е вашето мнение?
че не му е мястото тука да се коментрира това (:
а къде?
endless написа:kokobraiz написа:Смятам , че в града има прекалено много хора с клубни стикери, които и те незнаят защо са ги сложили.....
какво е вашето мнение?
какво е вашето мнение?
hristiqn84 написа:колеги наван вали сняг а вие се карате за стикерите който си е фен си личи по броя посешения на збирките. забравете сички караници и да караме които иска да заповяда на ОМВ сяка вечер в 20:00 час на трагване 20:30 (някаде из града да си покараме на хубавото време )
Е аз пък нямам стикери и КВО? Няма значение имате ли стикери нямате ли това не ви прави фенове ,както и сбирки и глупости важно е да си харесвате колата(ФВ)-то и да си правите каквото сте си наумили и както ви кефи ,аз на сбирки не ходя не познавам повечето Ви лично ,а от тези които познавам има хора които не ми допадат ,някои от вас са ме виждали знаят къде работя и ако има нещ с което да помогна знаят къде съм!А колкото до това дали съм фен,тези които ме познават да кажат .И не се карайте за глупости Файда нема.kokobraiz написа:явно говорим на различни езици........и на тавана си сложете стикареи ако искате
ANDREYO написа:Е аз пък нямам стикери и КВО? Няма значение имате ли стикери нямате ли това не ви прави фенове ,както и сбирки и глупости важно е да си харесвате колата(ФВ)-то и да си правите каквото сте си наумили и както ви кефи ,аз на сбирки не ходя не познавам повечето Ви лично ,а от тези които познавам има хора които не ми допадат ,някои от вас са ме виждали знаят къде работя и ако има нещ с което да помогна знаят къде съм!А колкото до това дали съм фен,тези които ме познават да кажат .И не се карайте за глупости Файда нема.kokobraiz написа:явно говорим на различни езици........и на тавана си сложете стикареи ако искате
Потребители, разглеждащи този форум: oxwewe и 25 госта