момчета мен ми се стоеше още но шофьора ми имаше ангажимент а аз трябваше да правя пасатко (затова бях без него) надявам се, че утре вечер ще бръмча вече с него
кога казахте ще е следващия път?
ей другия път може да направим една обиколка из града, цялата колона на клаксони, да видят хората едни хубави VW-та
вярвам че всички си изкараха повече от добре в гората.днес се подхвърли идеята на великден(другата неделя) пак да сме на поляната. ако сте навити може да повторим занятието(и тоя път може да минем през града да ни видят).чакам мнения.
аз за града не съм навит( с тая врата мале мале) ама беше готино в гората , а за другия пат за мача мисля аз и момичетата срещу левскарите хахахаха всички си изкарахме суперско!!!!!!!!!!
за велик ден може и да не стане!!!!ама за понеделник,нали няма да се работи.....това е моето мнение!на велик ден съм зает маи на обед, и за това предлагам в понеделник!ако не да оставим за почивните дни от 1 маи до 6 ??????
абе около 6-ти май други банкети ще има,ама за понеделник след великден е добре.ами значи в неделя ще се видим на сбирката и ще уточним банкета ае адаш как така "случайно" попадаш на тия снимчици ве?!
Последна промяна от George Nedelchev на Пон 13 апр 2009 18:49, променено общо 1 път.