Oxyde написа:group® написа:
Проблем ли е да се смени датата?
Според мен да!!!
Твърде много ще дойде.
Това време е изпитано и работи

ISRalien написа:Понеже ще стане гъз връз глава на зеленчуковата наистина не смятам, че ще е оферта...
Тинко ме хвърли в замисъл със старото място - Ако паркираме колите напряко на пътя, така че да го запречим и оставим някакъв отвор, колкото да влизат наши хора, не е ли оферта? Рацинги по този начин няма как да стават, а за отвора може да измъкнем от някъде от ония заграждения дето ги слагат по концертите... А нека минат мотористите
Bobi_S13 написа:ISRalien написа:Понеже ще стане гъз връз глава на зеленчуковата наистина не смятам, че ще е оферта...
Тинко ме хвърли в замисъл със старото място - Ако паркираме колите напряко на пътя, така че да го запречим и оставим някакъв отвор, колкото да влизат наши хора, не е ли оферта? Рацинги по този начин няма как да стават, а за отвора може да измъкнем от някъде от ония заграждения дето ги слагат по концертите... А нека минат мотористите
Колега, мислех го и аз като вариант, но се досетих, че господата полицай ще ни погнат заради този начин на спиране.
cardan написа:и аз съм за булгарплод.
а имам и едно предложение. не може ли да направим по една пробна среща на трите места от анкетата и после да гласуваме. така хората ще могат по добре да преценят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта