Разбирам какъв е замисъла ти.Да бъде нещо от този тип:
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php,
но това е невъзможно в нашия случай.Концепцията на форума е направена по модели.
Сега да се преправя е абсурдно.
Не визирай само двигателите.
и при спирачките,окачването и т.н. има много еднакви неща.
За конструктивни предложения към админи и модове
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
предложение за уговорките за VW-срещите: в страниците на организационен има различни заглавия на една и съща тема, но повечето с дати.. може ли да се отделят "срещи" или "сбирки" и снимки от срещи във форумната зона или като подфорум на организационен, или като само една тема за всяко населено място, в което се провежда сбирка? и ако има дати в заглавията след определено време темите да се заключват или да има само една за тия снимки? защото всеки пише за новата сбирка върху другата и с тая част от форума в това отношение е една каша.
благодаря
благодаря
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
joser написа:.....
имаш право.
стараем се да бъде така.
темите за организацията на локални сбирки се почистват след проведена сбирка.
снимките се отделят в отделна тема.
все пак изисква отделяне на време.
а и за съжаление самите потребители не пишат нови теми където да слагат само снимки от проведена среща.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
group написа: Според мен 'темата' за титлите и начина по който се дават и възприемат си струва да се обсъди.
аз съм тука разбирач, ама това какво означава - определен брой мнения ли? щото аз нито от VW разбирам толкова, колкото би ми се искало, нито от организация на форуми.. така ли ще остане - разбирач=...мнения. може ли да бъде даден някъде ясно критерият за определенията под никовете. благодаря
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами предложението ми е относно навигацията и е следното - за основните раздели на форума /офф топик, продава, копува и т.н./ да се създаде възможност за отварянето им от всяка една страница на форума /както е да речем за търсачката/, ще дам и пример - разглеждам си форума за голф и виждам че има нов пост в раздел продава, при сегашното положение се налага да отварям отделен прозорец за всеки раздел който ме интересува или пък винаги да се връщам през основната страница
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предлагам да се допълни в правилата на форума че е недопустимо да се обижда държавата
Както и всяка друга държава. За институциите явно че няма как да стане
но на мен лично не ми е никак приятно постоянно да чета изказвания колко ни е скапана държавата и тем подобни, защото хубава или не ми е родна и това зверски ме обижда
Дребен пример:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0&start=15
Смятам че е крайно недопустимо по такъв начин да се нагрубява татковината ни, както и която и да било друга държава. Мисля че към нея трябва да се оказва необходимото уважение

Дребен пример:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0&start=15
Смятам че е крайно недопустимо по такъв начин да се нагрубява татковината ни, както и която и да било друга държава. Мисля че към нея трябва да се оказва необходимото уважение

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Раздел : Благодарности ...
Значи едва ли ще е голям проблем да се направи един такъв раздел и да се пускат темите с благодарности към еди кого си там, защото като отвориш OFF-a и гледаш десетки теми с благодарности -лошо няма, но според мен ще е по-добре да се отделят, а не да се месят с другите офф-теми,защото тези са си доста важни и определено не са ОFF
Значи едва ли ще е голям проблем да се направи един такъв раздел и да се пускат темите с благодарности към еди кого си там, защото като отвориш OFF-a и гледаш десетки теми с благодарности -лошо няма, но според мен ще е по-добре да се отделят, а не да се месят с другите офф-теми,защото тези са си доста важни и определено не са ОFF