Мето, нямаш сърце

За кво си го снимал тоя беззъбия
Exell написа:ААааа жената го е снимала , а и си е много хубав голфу![]()
Tishku написа: Инъче срещичката беше екстра, ама много непознати хора имаше и нещо се бяхме разцепили на хиляда групички..
То не е хубаво така да се говори,ама "нека ти е" колко пъти търчах по теб и ти казвах да не даваш газ м-у хората,а ти ше ми викаш,че всичко било преценено,е прецени ли да събереш мантинелите по витоша??? Цялата с-ща го играх като регулировчких спирах мотори,коли да им кажа да престанат да карат бързо м-у колите и хората,а земете се засрамете малко!!!AVTO_JAMBAS написа:стана перфе среща само нз защо откачените ни глави се качихме на витоша и навръщане събрахме мантинелите![]()
![]()
group® написа:Tishku написа: Инъче срещичката беше екстра, ама много непознати хора имаше и нещо се бяхме разцепили на хиляда групички..
Както винаги е било![]()
Дидо видеото е супер![]()
Страшна идея![]()
![]()
pironski написа:То не е хубаво така да се говори,ама "нека ти е" колко пъти търчах по теб и ти казвах да не даваш газ м-у хората,а ти ше ми викаш,че всичко било преценено,е прецени ли да събереш мантинелите по витоша??? Цялата с-ща го играх като регулировчких спирах мотори,коли да им кажа да престанат да карат бързо м-у колите и хората,а земете се засрамете малко!!!AVTO_JAMBAS написа:стана перфе среща само нз защо откачените ни глави се качихме на витоша и навръщане събрахме мантинелите![]()
![]()
Като сте толкова големи "шофери" защо не бяхте на калояново миналата седмица,а ми се правите на майстори на място което е отредено да се видиш или да намериш нови приятели,а не да гледат простотията на хора като теб!
Ако нещо не си съгласен имаш ми skype!
pironski написа: да престанат да карат бързо м-у колите и хората,а земете се засрамете малко!!!...
GOLF написа:И другия път мисля да се паркирам съвсем напреки, та да не може никой да минава!!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта