Как се оценяваха колите на Елена

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: Как се оценяваха колите на Елена

Мнениеот leonardo_vd » Пон 22 юни 2009 18:39

Aз следващия път ще дойда с Буса. Никой няма да ми гледа кривите врати и малките дискове а аз ще си изкарам супер. Не че сега не ми е било добре. Ясно ми е всичко около оценяването, значи да бях дошъл с 4-ката щеше да имам поне прави врати. :banana
Заключвайте темата за пореден път ми се изясниха много неща.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 22 юни 2009 18:46

leonardo стига бе,човек!
Вместо да си благодарен, какво ти даде този клуб, тези хора в началото, а сега голямо плюене. Спомни си какво можеше в началото без помощта на тези хора и докъде стигна.
Искам да ти кажа,че колата ти никога нямаше да е такава, ако го нямаше форума!

За награда ли отиде на този събор?
Ако си отишъл да взимаш купа приеми критиката и за следващия събор оправи нещата.
Сигурен съм,че изминатите километри с подобна кола са ти доставили много по-голям кеф, отколкото една купа.
Феновете признават труда ти и без купа.

Спрете да се хващате за думите на хората.
Хем искате да разберете защо не сте се класирали,хем като ви кажат се цупите и сега ще повтаряте за тези врати и дискове 1-2 месеца като нападки. Не става така.

Колата ти е страхотна,лично на мен ми харесва
Труда е огромен, знам горе-долу за кво става дума.
Карай си колата и се кефи.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 22 юни 2009 18:56

лично за мен без да съм пристрастен по лични наблюдения от предавания за автомобили и тунинг(от чужбина)за най миродавно и най търсено се счита мнението на публиката и именно за това то е крайното.публиката е многобройната комисия -всеки минава и оглежда автомобила или мотора или там каквото е,пита собственика гледа и после си има урнички и си гласува-нее правилно и най малкото реално тя да е от 3-4 човека които имат свои разбирания за тунинг(екстериорен и интериорен) и те да решават

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 22 юни 2009 19:05

FreeSoul написа:leonardo стига бе,човек!
Вместо да си благодарен, какво ти даде този клуб, тези хора в началото, а сега голямо плюене. Спомни си какво можеше в началото без помощта на тези хора и докъде стигна.
Искам да ти кажа,че колата ти никога нямаше да е такава, ако го нямаше форума!

За награда ли отиде на този събор?
Ако си отишъл да взимаш купа приеми критиката и за следващия събор оправи нещата.
Сигурен съм,че изминатите километри с подобна кола са ти доставили много по-голям кеф, отколкото една купа.
Феновете признават труда ти и без купа.

Спрете да се хващате за думите на хората.
Хем искате да разберете защо не сте се класирали,хем като ви кажат се цупите и сега ще повтаряте за тези врати и дискове 1-2 месеца като нападки. Не става така.

Колата ти е страхотна,лично на мен ми харесва
Труда е огромен, знам горе-долу за кво става дума.
Карай си колата и се кефи.

Точно защото всички знаят кога дойдох в този форум и какво съм направил ми е обидно някакси че някаква 3-ка на която собственика сигурно сам и един болт не може да завие.
Точно заради това си свалих и стикерите и сигурно оценяващите са го забелязали. Кефил съм се ДА наистина кефа беше мнооооого голям. Където и да минавах през града всички спираха и се обръщаха въпреки че не разбираха нищо от VW. Майната му не съм отишъл за купи, нито съм би и когато са оглеждали колите.
Мога само да обещая че тази кола повече никога няма да отиде на събор. :да:
2-рия шампионат когато 1-ката беше с КР пропуснаха да ме повикат да карам, но така или иначе имах проблем с колата и го преглътнах /не че не можех да участвам/
Следващия шампионат отидох с 4-ката. Там стана такова объркване че пак не карах :? А колегата с другата синя 4-ка кара и зарад мен /объркали колите/ :screwy
Сега и тези резултати...... На мое място какво би направил......?
Щото аз вече съм си взел решение.
Щом всички участници в събора уважиха труда ми и всички до един се спряха да разгледат колата, а тези които колата им се намира в собствения гараж VWclub.bg не я оценяват, то следва .............
Айде със здраве на всички.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 22 юни 2009 19:15

@leonardo: Разбирам разочарованието ти. Основен белег на истинския победител е, че може да понесе загубата.

Много хора, вкл. Добрин и Брабуса ти казаха, че си потенциален фаворит, ако изгладиш още малко колата. Не разбирам защо си зазиждаш пътя към признанието, което е толкова важно за теб?

Предложения към бъдещите организатори:

1. Жури 50/50 от публика и клубни членове. С билетчета, които не са поименни и са с номерца. Ако изтегления от публиката не се чувства компетентен, то да може да даде билетчето на някой авер, които да оценява "достойно".
2. Пред всяка кола да има написано какво и е подобрено. За да може лаиците също да вникнат в "същността", а не да гледат само оптика

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 22 юни 2009 19:16

Rijo написа:Предложение за следващия път - награди, определени от журито + любимец на публиката (с листчета и гласуване).
По този начин се вижда не само мнението на оценяващите, а и на хората, отишли да зяпат.

подкрепям мнението ти :да:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 22 юни 2009 21:56

Леонардо , след миналия събор рева , след този също...
нека ти го кажа направо, отстрани изглеждаш като ощипана госпоица :roll:
като си решил , не карай колата , ем няма да ревеш после по форумите , че не си взел купата...
детски истории...
на кой колата му е по лачена
ама защо на петко от 3-та група е по хубава от на тошо от 6-та група , пък аз не взех балонче за награда...

БРАВО :applause: :banana

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Пон 22 юни 2009 22:29

"приятелче",леонардо ли си какъв си,нито те знам ,нито искам да те знам,що не дойде да ти обясня нагледно как завивам болтове и тем подобни а,? какво ми се палиш след дъжд качулка,смешник !Не си този който ще ми дава определения за колата "някаква си тройка",пак повтарям –смешник !От такива като тебе сме на това дередже,завистници,злобари,и тем подобни,ако беше станал първи никога нямаше да се изкажа по такъв начин за твоята кола,и щях да те поздравя за труда хвърлен по нея,поне аз така съм възпитан.Сори за по суровите думи по горе ,мислех да не пиша никакъв отговор ,но пък този ще ми е последния :cry: Разберете хора ,всяка крачка ,едва забележима дори ,която сме направили за да изглеждат колите ни,малко по различни на пътя,трябва да бъде окуражавана :idea,какъв е смисъла иначе?,май няма такъв :screwy .Слизам да си отлепя стикерите ,защото мислех че ще бъда сред хора, обединени от една идея,но уви :не: Благодарности на всички с които се запознахне на Елена,беше готино ,свалям ви шапка :bowdown ,организатори,и хора дошли от всички краища на страната,да се видим запознаем,да си прекараме добре,за това са и тези сбирки :) Беше ми приятно ,но не мисля ,че ще се видим :не: .поздрави Arni 74 :да:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 22 юни 2009 22:43

Не знам тази ли е била целта на темата, но май някаква цел беше постигната! :evil:
Знаех си, че трябваше да заключа още като я видях!
АМАН!

Върни се в “Организационен”