Мрънкане за Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: След Калояново 2011

Мнениеот Tyan » Вто 24 май 2011 11:00

VR6_12 написа:нямам думи пълен провал сме6на работа от другата година мисля да мина на бмв там поне като направи6 някоя гре6ка може да се разбере6 с организаторите а тук са само комплексар4ета до6ли от някаде си.ти им кара6 няи бързата кола на драг а те се ебават с теб еми тогава ходете се сустезажаите с реисовете.

Как може на 24-ти май точно да го напишеш това, по този начин ... :shock

Потребителски аватар
respeckt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respeckt » Вто 24 май 2011 11:02

VR6_12 написа:нямам думи пълен провал сме6на работа от другата година мисля да мина на бмв там поне като направи6 някоя гре6ка може да се разбере6 с организаторите а тук са само комплексар4ета до6ли от някаде си.ти им кара6 няи бързата кола на драг а те се ебават с теб еми тогава ходете се сустезажаите с реисовете.

Като за начало никой не те е накарал на сила..Второ се научи да пишеш поне малко....И как реши,че твойта кола е най-бързата...Аман от такива като теб :beat_butt2

Потребителски аватар
exroro
Автомобил:
Двигател:

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот exroro » Вто 24 май 2011 11:20

Искам и аз да изкажа моето мнение на недоволен.Записах се да карам в клас среден с кола голф 2 двигател АЦЕ от ауди 140 коня абселютен сток.Отиваме на пистата слагам си аз сликовете които изкарах буквално от кофата в регламента когато го четохме и се записах пишеше РАЗРЕШЕНО Е ИЗПОЛЗВАНЕТ НА СПЕЦИАЛНИ ГУМИ на 19.05.2011 е направена промяна която забранява чистия слик и разрешава само семитата.Както и да е минаваме някакъв измислен технически преглед тоя които го прави вижда че колата е с сликове и никва реакция излизам на пистата с цялото оборудване барабар с резервната гума и даваме второ време 30 стотни след първия.Прибираме се в боксовете доволни сигорни че ще караме и утре и след 1 час колата си седи в бокса и идва един с жълта фланелка и ми вика ОООООООО АМА ТИ СИ СЛИКОВЕ 10 СЕКУНДИ НАКАЗАНИЕ :063:.Според вас чесно ли е или не е става еъпрос за черния матовия голф.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 май 2011 11:40

mhihi
Чичи, не ти ли писна бе?
Всеки път пуснеш некоя кукичка е така, да видиш дали ще се закачи някой.
Съответно някой, който не те познава се закача и следващото ти мнение веднага е от типа "аре ела се пробвай".

Венто, доколкото разбрах си въртял гуми на правата до паркингите, между хората :bowdown Евала, велик си. Жалко, че не те изгониха още тогава.

Също така и някои от тунинг автомобилите въртяха гуми между хората, които отиваха към драга... Ама на никой вече не му се занимаваше да ги гони...

Хора, сдържайте си малко адреналина... Ще стане касапница...
И спортната злоба... То бива бива, ама вие..

Относно що са се въртели 5 коли на пистата, а не 2 - щото така едвам се събрахме във времето, кво оставаше ако се въртят 2 умрели коня, па и по 5 обиколки едва ли не...

exroro, сликовете може и да не ги е видял Радо, ти откъде знаеш? И да, по-късно се реши за сликовете и ти си знаел, че са забранени и въпреки това си ги взел. Кой е виновния тука? :stll think:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 24 май 2011 11:42

ISRalien написа:Венто, доколкото разбрах си въртял гуми на правата до паркингите, между хората :bowdown Евала, велик си. Жалко, че не те изгониха още тогава.
Хайде да си провериш информацийката и да се извиниш, ако не е вярна, какво ще кажеш? :shock И на теб ли ти е кофти, че не ме изгониха - съжалявам! mhihi :063:
НЕ СЪМ въртял гуми никъде, нито по какъвто и да е начин да съм нарушил правилата на Събора! :idea: Ако някой има доказателства за друго - да ги изнесе, ама такива селски подхвърляния, 'айде ако обичате на село на мегдана, не тук!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 24 май 2011 11:44

и двете страни да престанат! и едините и другите. Не сме малки деца, за да има заяжданя. Градивна критика никъде не видях. Виждам само "кръчмарски свади"!

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 24 май 2011 11:46

Боби, не може така - дай да видим каква е истината! Излиза някой си и казва нещо - а може ли да го докаже, свидетели нещо, снимки, видео? Утре може да каже, че съм блъснал човек на паркинга. :screwy

Потребителски аватар
exroro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот exroro » Вто 24 май 2011 11:49

До последно бяха разрешени и за кво е тоя технически преглед маи само за протокола как може да не видиш сликовете :insane После питах искам да направа 2 обиколки с стриит гуми времето ще буде еднакво отговора беше НЕСТАВА и дали можеш да спечелиш 10 секунди от сликовете че да ти слагат такова наказание.Не се заяждам с никои изказвам мнение

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 май 2011 11:49

Прав ти пАт mhihi
Ще видим като покажат колегите класиранията къде си отишъл ти с най-бързата кола (54 номер).
П.П. Що като си с най-бързата кола се записа само на драг? Не знаеш как се завива ли, кво? mhihi

Потребителски аватар
vw__fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw__fen » Вто 24 май 2011 11:52

ми отивай във BMW форума никой не те е спрял ....
такива като теб - с лопата да ги рине човек :ahoy :bishop

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 24 май 2011 11:55

Аз ти предлагам първо да завършиш основно образование, че пишеш по-зле от 6 годишната ми племенница. :lol:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 24 май 2011 11:55

Пипъл, Венто със слаба кола обикновено винаги е първи по време в класа си и в по горния .... така е било, така ще е и занапред .... Аз като съм в един клас с него директно си го слагам една позиция пред мен и се надявам да сбърка .... :) Не може да се анатемосват хора, само защото са бързи или са им подготвени колите .... всеки може да сложи окачване и гуми .... не е забранено от закона .. ... ако ги няма подготвените коли ще се умре от скука на Калояново ...

VR6_12
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR6_12 » Вто 24 май 2011 11:59

хах е нека излезат де с какжо ги засичахте с някои будилник ли смешна работа скачатеми ок от такива хора самовлубени семкари ми е писнало да наи бързата е в субота маи ви показах а за неделя я дисклалифицираха без дори да е била на пистата смешното е това зашто колата си седеше извън пистата а някакуж глиган ми скъса номерата

Последна промяна от Pichaga на Вто 24 май 2011 14:01, променено общо 1 път.
Причина: заключвам това мнение, за да видят хората на 24 май колко сме грамотни

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 24 май 2011 12:05

VR6_12 написа:хах е нека излезат де с какжо ги засичахте с някои будилник ли смешна работа скачатеми ок от такива хора самовлубени семкари ми е писнало да наи бързата е в субота маи ви показах а за неделя я дисклалифицираха без дори да е била на пистата смешното е това зашто колата си седеше извън пистата а някакуж глиган ми скъса номерата

Значи има правила, видяхме те как с чуждия бял Голф 3 от Перник пилеше гуми на изхода от пистата, когато хората отиваха към стената да наблюдават драга. Такива хора са опасни за околните и се отстраняват. Ами ако удариш човек, знаеш ли кой е отговорен и ако има дело до къде ще стигне и кой ще носи негативите. Махнати бяха твоите стикери, на твоята кола. Грешката беше, че Владо махна стикерите и на белия Голф, преди да му кажа коя е твоята кола.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 май 2011 12:06

exroro написа:До последно бяха разрешени и за кво е тоя технически преглед маи само за протокола как може да не видиш сликовете :insane После питах искам да направа 2 обиколки с стриит гуми времето ще буде еднакво отговора беше НЕСТАВА и дали можеш да спечелиш 10 секунди от сликовете че да ти слагат такова наказание.Не се заяждам с никои изказвам мнение

Сам си каза, че не е до последно, а до 2 дни преди старта.
То и на мен ми се искаше да икарам гоуфу да поджиткам малко, ама заваля :(
Пък на другия ден освен да бях спрял драга, да мога да се накефя и аз?

Венто, така чух по станцията, може и да е станала грешка, ИЗВИНЯВАЙ, връщам си думите назад.

Страхо, евала му турам, и мен ми се иска, никой не го анатемосва за това, че е бърз, всеки се опитва да направи състезанието МАКСИМАЛНО РАВНОСТОЙНО за всички.
Това за подготвените - тоя събор не е ли за ежедневки? Нали едно време така се казваше "VW любителски шампионат"?
Верно, тъпо е да гледаш умреляци като моя гоуф да се дърпат, ма пък на италианското по 5 си беше доста по-интересно!

Върни се в “Организационен”