niki7878 написа:И аз виждам само питанки
И аз така

Ми влезна в едно TDI-GTI и едвам го изкарахме-как ще го видиш?dobrinb написа:L&R написа:Още нещо, всеки път не се запознавам с доста хора с които си пишем тук.
Трябва да се направи нещо по въпроса.
По едно листче с ника следващия път в краен случай
Предполагам и други имат същия проблем.
Ми аз ти видях Bora-та, ама колкото и да гледах, не можах да те видя.
neon написа:Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така!
Brezel написа:neon написа:Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така!
По вероятно да получиш удар като седнеш да я караш...нищо че е дизел и нищо че си с KR (да не кажа че на макс. скорост може и двойката да увисне)
neon написа:Brezel написа:neon написа:Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така!
По вероятно да получиш удар като седнеш да я караш...нищо че е дизел и нищо че си с KR (да не кажа че на макс. скорост може и двойката да увисне)
Т'ва какво означава- смяташ че ще ме пляска на ускорение или..... За макс. скорост- мен ме ограничава ск. кутия- 235км/ч.
niki7878 написа:до това колко е силна има време и ще си покаже, аз съм навит принципно да пробвам някои КР или АБФ
niki7878 написа:...Brezel-чо не се прай, бате на тапа, чипа с който е колата в момента е от теб, не се прай на скромен молим!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта