24.09.06 г. 17:00 пред НИМ срещата на клуба - София

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 26 сеп 2006 20:43

niki7878 написа:И аз виждам само питанки :cry:

И аз така :не:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 26 сеп 2006 20:43

inoi, може ли да се тегли клипа от този сайт или ако може да ми го изпратиш на пощата.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 26 сеп 2006 21:59

а каква е историята на очуканата пазарджишка тройка?

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 26 сеп 2006 22:09

DragoGT написа:а каква е историята на очуканата пазарджишка тройка?

Поразпитай ето този човек :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 26 сеп 2006 22:26

Още нещо, всеки път не се запознавам с доста хора с които си пишем тук.
Трябва да се направи нещо по въпроса.

По едно листче с ника следващия път в краен случай :twisted:

Предполагам и други имат същия проблем.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 26 сеп 2006 22:30

L&R написа:Още нещо, всеки път не се запознавам с доста хора с които си пишем тук.

Ми аз ти видях Bora-та, ама колкото и да гледах, не можах да те видя. :dontknow:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 26 сеп 2006 23:33

dobrinb написа:
L&R написа:Още нещо, всеки път не се запознавам с доста хора с които си пишем тук.

Ми аз ти видях Bora-та, ама колкото и да гледах, не можах да те видя. :dontknow:
Ми влезна в едно TDI-GTI и едвам го изкарахме-как ще го видиш? mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 27 сеп 2006 0:50

DragoGT написа:а каква е историята на очуканата пазарджишка тройка?

Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така! :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 27 сеп 2006 7:51

колега си я е взел така
ама аз не го познах.... :)

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Сря 27 сеп 2006 12:20

neon написа:Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така! :wink:

По вероятно да получиш удар като седнеш да я караш...нищо че е дизел и нищо че си с KR (да не кажа че на макс. скорост може и двойката да увисне :wink: )

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 27 сеп 2006 19:40

Brezel написа:
neon написа:Ами както се казва "Кора за яица с колела!" Не пожелавам на никой да си види колата така! Аз сигурно ще получа удар! Като гледам колегата го б'оли фара и си я кара така! :wink:

По вероятно да получиш удар като седнеш да я караш...нищо че е дизел и нищо че си с KR (да не кажа че на макс. скорост може и двойката да увисне :wink: )

:shock Т'ва какво означава- смяташ че ще ме пляска на ускорение или..... За макс. скорост- мен ме ограничава ск. кутия- 235км/ч.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Сря 27 сеп 2006 20:08

neon написа:
Brezel написа:

:shock Т'ва какво означава- смяташ че ще ме пляска на ускорение или..... За макс. скорост- мен ме ограничава ск. кутия- 235км/ч.

Не бе бртале. KR мотора си е звер и никой не го отрича аз съм му много голем почитател. Колата за която спомена че е кора за яйца наистина изглежда малко очукана обаче всъщност е много яка (поне за мен) Юбилейна е до колкото знам 20 години ГТИ и на всичко отгоре е дизел GTI-TDI. Серийно 110 коня и е с VGT турбо (променлива геометрия и то при тройка) Салона е супер ....абе правена е с мерак още в завода. Сега е и с чипче и долколкто разбрах върти гуми на 3-та а е с 16" и 215 гуми (да не забравяме че говориме за дизел) Преди чипосването на амгистралата 210 е вдигнало. Сега няма ограничител и върви повече ма не е изпробвано.

А относно това ли KR е по силен ....мисля че да.

Та затова исках да кажа че не всичко е както изглежда, пък и дупките току виж ги оправил :wink:

Потребителски аватар
niki7878
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niki7878 » Сря 27 сеп 2006 21:29

Айде да си кажа и аз. Колицата така е купена от Германия, да боли ме фара за дупките, е верно, че след 220км/ч спира да върви и си мисля че е от нарушената аеродинамика ама на мен си ми харесва, пък и така е наистина УНИКАЛНА :wink: . Колкото до това колко е силна има време и ще си покаже, аз съм навит принципно да пробвам някои КР или АБФ. А и чесно да си кажа не я правя за да е бегачка а просто да и се радвам. Само за инфо този мотор стига 180 коня без особена преработка на мотора само с една по-дебелка гарнитура на главата.

п.с. Brezel-чо не се прай, бате на тапа, чипа с който е колата в момента е от теб, не се прай на скромен молим!!!!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 27 сеп 2006 21:46

niki7878 написа:до това колко е силна има време и ще си покаже, аз съм навит принципно да пробвам някои КР или АБФ

Ами карал съм ТДИ 130 кончета и наистина дърпа маниашко на ниските обороти, но не е баш като бензина. Незнам, но за да биеш КР или АБФ ти трябват поне 170 к.с., иначе да не помислиш нещо лошо - фен съм на бързите дизели и следващата кола може да е някоя нафтова резачка :)

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Сря 27 сеп 2006 21:48

niki7878 написа:...Brezel-чо не се прай, бате на тапа, чипа с който е колата в момента е от теб, не се прай на скромен молим!!!!!

Абе нема значение че е от мен чипа :D мисълта ми беше че сърцето (мотора) на тая кола много ме кефи. А и може и аз да съм малко тъп ама не знаех че има тройки с променлива геометрия(за турбото имам предвид). А и си е GTI изпълнение и си е красива. А и ми хареса на клипчето което е на миналата страница това си ти нали? Убаво бръмчи :wink:

Върни се в “Организационен”