Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Re: Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!

Мнениеот rufkata » Чет 25 апр 2013 0:05

donotdisturb написа:Аз нямам против това да има още дни за събиране и т.н.
Ето това ме подразни - "Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000" , но както и да е няма смисъл да се коментира повече. Ако някой се чуства много засегнат от моите въпроси или думи моля да бъда извинен :inidd

Когато кажете, може да спретнем събиране, само кажете къде. Титулярите няма да играят спокойно, няма да го има момента на пренебрежението.

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Чет 25 апр 2013 0:52

donotdisturb написа:Пич ти изобщо не схващаш за какво ти се говори :no :screwy

Само грозни Голфове, с кристални фарове, и това е. Смях, имам един дизел, ако има претенденти?

Последна промяна от rufkata на Чет 25 апр 2013 1:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 0:57

Добре и като обобщение само да вметна из между дразгите че самата тема в този форум е именувана "Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец" не виждам да има никъде цифри и прочие.FB групата е създадена от колегата golf6000 и той има право да си я кръщава както сметне за добре затова и носи неговите инициали понеже пари за авторски права не вярвам да му се дават,а самата група във FB е за улеснение на комуникацията между хората от Пловдив,което си е много креативно и не виждам нищо лошо в това,понеже хубаво е да си чешем пръстите на ЛС във форума,но комуникацията отнема години.И да хората които са най-дейни и не пропускат четвътъчните сбирки също са членове на FB групата и са видяли ползата от улесненото комуникиране по един или друг начин, а за това кой какво мисли ами няма лошо човек да мисли то мозъка си е като всеки друг мускул иска си тренировка, въпроса е че колегата който започна дразгата ако не се лъжа е от Пазарджик, присъствал е на наше събиране в Пловдив не сме го върнали, дори на Крушуна лично с колегата raix му оказахме помощ и не разбрах кое е лошото което е видял, което сме направили или прочие в крайна сметка става на въпрос за хора които сме фенове на марката и всичко се прави с една единствена цел да се видим да обменим опит да си кажем някоя и друга приказка и да се сплотяват хората...нека вече се приключи с глупостите hater-и винаги е имало и ще има, но нека не го играят чул не дочул кой какво бил казал докато паркирал на 100 метра от групичката или от нямане какво да се прави решил, че не му харесва заглавието на fb групата е решил да го направи на проблем във форума където колегата е пуснал първо темата още преди да създаде групата, за да може хората от vwforum да са осведомени за начинанието,смятам че преди всичко е редно да се зачете постъпката на колегата организатор и е похвално че е приел инициативата да се прави нещо, а другите които критикуват ако имат по-добра идея нека да я кажат, но идеи от сорта преименувайте четвъртачната сбирка ами тя си е за четвъртък ние си присъстваме на нея тази си е за неделя като я има защо да не се ходи все пак любовта към марката ни събира, а не към honda bmw или прочие :beer

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 1:07

И колега rufkata на такива бързаци като тебе сме се нагледали и все пак караш сеат а не самолет и ако не се лъжа и ти имаш голф е да не си с кристални фарове... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Чет 25 апр 2013 1:11

Отговарям на кратко, пристигам поздравявам и тотално отсвирване, паля си KR-a с който бях поканенн на Крушуна за спец. гост. :biggrin

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 1:18

Извинявай,че си бяхме забравили червеното килимче колега другия път няма да се повтори,но може би ако беше спрял, а не беше минал транзит можеше и да се поздравим и да се запознаем, опитай го някой път може и да се получи, не вярвам някой от колегите да тръгне да тича към теб с отворени обятия от далече за да ти каже здравееей може да си бил спец. гост, но колкото ти си специален толкова и другите които карат и си обичат автомобилите и може би другия път вместо да си подвиеш опашката ще слезнеш и ще дойдеш да кажеш момчета как сте никой няма да ти откаже внимание бъди сигурен :th_up

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 1:25

Да колега разбирам защо са те отсвирили някои хора които те познават, те тези които летят в космоса не ги налюбват много да знаеш, а пък бъди си специален ама недей да ревеш като малко момченце после отношението е такова каквото си го направиш айде поздрави, че времето за сън ми е по-специално, а ако случайно минеш през сбирката табу ще ти осигурим специално място из между голфовете с кристалните фарчета и стопчета ама да знаеш че безплатни кафета не раздаваме да не се нацупиш и за това :th_up

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Чет 25 апр 2013 1:35

:eek

Последна промяна от rufkata на Чет 25 апр 2013 1:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Чет 25 апр 2013 1:38

Jocha, не съм казал нищо против теб и момчетата с който беше на Крушуна, и също ви благодаря за помоща.
А колкото до присъствието ми на 1 сбирка да наистина дойдох, НО след това разбрах, че не е било сбирка на vwclub.bg а сбирка на vw club golf 6000, затова и не си направих труда да присъствам повече !
Единствения проблем ми е, че пише сбирка на неговия си клуб а не на привърженици или фенове на фолксваген и т.н., не ми преиначавай думите така :th_up

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 1:41

Бях там видях мисля че бях достатъчно изчерпателен не слезна дори от колата да дойдеш на крака при хората да поздравиш не знам какво очакваш само стига се оплаквай колко сме лоши :beer

Потребителски аватар
jocha

Мнениеот jocha » Чет 25 апр 2013 1:54

Сериозно,че вече стана спам, дойде бяхме се скупчили, в движение поздрави имаше 1,2 които те познаваха и ти махнаха другите ти кимнаха и чакаха да се запознаете в това число и аз,но ти явно прецени,че не ти е достатъчно вниманието което получи и реши да си обърнеш колата и да си заминеш точно така изглежда в очите на хората които не те познаваме, а после сам си го тълкувай...според мен редното е да си дойдеш да си се запознаеш с хората които не познаваш да си направите приказката, а пък тогава да съдиш затова и погледнахме много негативно на теб след като си тръгна и е време да се прекрати всякакво писане по тази тема от този род ако решиш все пак да се запознаеш с някои хора и да си поприказваме като нормални човешки същества си добре дошъл,но мисля, че колегата и неговата тема не са ти виновни за това какво си си помислил и как си го тълкувал :love.vwclub

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Чет 25 апр 2013 2:30

jocha написа:Сериозно,че вече стана спам, дойде бяхме се скупчили, в движение поздрави имаше 1,2 които те познаваха и ти махнаха другите ти кимнаха и чакаха да се запознаете в това число и аз,но ти явно прецени,че не ти е достатъчно вниманието което получи и реши да си обърнеш колата и да си заминеш точно така изглежда в очите на хората които не те познаваме, а после сам си го тълкувай...според мен редното е да си дойдеш да си се запознаеш с хората които не познаваш да си направите приказката, а пък тогава да съдиш затова и погледнахме много негативно на теб след като си тръгна и е време да се прекрати всякакво писане по тази тема от този род ако решиш все пак да се запознаеш с някои хора и да си поприказваме като нормални човешки същества си добре дошъл,но мисля, че колегата и неговата тема не са ти виновни за това какво си си помислил и как си го тълкувал :love.vwclub

Бъркаш ме с някой друг брат, аз дойдох и казах здравейте
Поздрави.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 25 апр 2013 7:14

За момента заключена по молба на автора:
Golf6000 написа:Колега понеже много спам стана в тая тема и много недоволни има и мрънкащи и ревящи искам да бъде истрита благодаря предварително поздрави

jocha, не пускай постинг след постинг.
Ако си се сетил, че имаш да допълваш нещо - използвай бутона 'Промени'
И слагай тук-таме по някой препинателен знак! :banghead
Опитах се да чета какво си написал - никакъв шанс! :no

Върни се в “Организационен”