Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот hooligans » Пон 15 апр 2013 21:19

BeckoTDI написа:Смешно е да спиш на хотел и да дойдеш до поляната да притесняваш хората спящи на палатки под дъжда. До колкото помня ти също си спа на топло в хотела, така че ще те помоля да не даваш оценки кое е смешно.

Весенце, това къде аз съм спал не те засяга и не гледай в чуждата купичка!

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Пон 15 апр 2013 21:20

Събитието беше 6+++.Аз се изкефих супер много и съм доволен от всичко :bowdown БРАВО :bowdown
Много яко си изкарах и много се кефя че се запознах с още хора като батко миро,кунцавия,работника,сашко трг,даскала,гошко,апокалиптико и много други.Главния виновник да присъствам е Роуд рънъра както и не на последно място Лучано с който между другото доста полафих ...аве всички сте много готини и искам да се съберем същата яка маса на следващите събития :bowdown
Колкото до "инцидента" в събота през ноща...какво да кажа НЕ съм ви и чул камо ли да ви видя :drunk :drunk разказаха ми ама нямам грам спомен :mhihi палатката ми се намираше малко зад Варненската група - зад двете коли на работника (сегашната и предишната),така де на работника и на даскала :mhihi :Mr Green Fun , но съм си спал супер силно и не съм усетил нищо.
А незнам какъв е проблема и да съм усетил...та това е СЪБОР :11 не е зелено училище все пак е ясно че там ще се дивее на максссс :biggrin
Аз нямам забележки към никой.На мен ми беше кеффф :mrgreen
Искам само да се извиня на всички с които бях така да се каже в една компания че изчезнах рано в неделя и не останах да помогна да съберем боклука след себе си :redface стана ми гадно като се прибрах че все едно избягах да не чистя.На другия събор ще обера всичко :beer дано се съберем пак всички които бяхме и да бъде пак така весело :bowdown :bowdown :bowdown :love.vwclub :love.vwclub

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 15 апр 2013 21:31

Алоуууу! Това е автосъбор! Не е погребение! Всеки е отишъл да се забавлява по един или друг начин. Кой ще удря прекъсвачи, кой тъпанчета , кой чалга , кой рок. От 5 години ходя на събори,основно Рожен и Крушуна. Винаги е имало това за което се дъвчете. И аз съм ги правил тези неща, не се гордея. Просто идва момента, когато ти писва да ги правиш и спираш.
Варненци, не ги ли разбрахте че тези момчета така се забавляват това е техния начин. 3-та година вече така си правят. Атрактивни са си, въпреки че и мен не ми харесва. Ама какво да ги прави човек :screwy
Наздраве и лека вечер от мен.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 15 апр 2013 21:33

Тази година не бях на крушуна.
Всяка година селянията се повтаря и лично за себе си реших, че вече ми идва в повече.
Жалко за всички усилия на организаторите, след като за пореден път едни и същи хора развалят прекарването на другите. Знам какво е да мръзнеш в мокра палатка на фона на долна ориенталска музика под акомпанимента на 1.6 на газ и рев на пияни младежи. Забравяш и за природа и за водопади и за наточени голфове.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 15 апр 2013 21:38

Добре бе хора, тия с прекъсвачите (визирам варненските печки) Когато изкарате от AHF 300 коня на колелата, може да говорите, кой избива комплекси. Как на мен не ми пречиха, как не си легнах заради дъжда, почвам да си мисля, че аз съм сбъркан. МРАЗЯ чалга, но не ми пречеше да си изкарам перфектно двата дни, страшно драматизирате според мен...

Поздрави и без лоши чувства :drunk

п.с. разказах на жената и и казах за негативните отзиви от събитието и написа следното(а тя е присъствала на почти всички мероприятия):

"тая година беше най-културно сякаш"

Така, че кво да си говорим...

Последна промяна от Kuncavia на Пон 15 апр 2013 21:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Пон 15 апр 2013 21:46

Калоян Крумов написа:Алоуууу! Това е автосъбор! Не е погребение! Всеки е отишъл да се забавлява по един или друг начин. Кой ще удря прекъсвачи, кой тъпанчета , кой чалга , кой рок. От 5 години ходя на събори,основно Рожен и Крушуна. Винаги е имало това за което се дъвчете. И аз съм ги правил тези неща, не се гордея. Просто идва момента, когато ти писва да ги правиш и спираш.
Варненци, не ги ли разбрахте че тези момчета така се забавляват това е техния начин. 3-та година вече така си правят. Атрактивни са си, въпреки че и мен не ми харесва. Ама какво да ги прави човек :screwy
Наздраве и лека вечер от мен.

ДОбре де... събор е. Имаше някви такива "рацерчета" където си мислеха, че колата им върви страшно много на мократа трева и хвърляха слама на метър - два над колите си? А помислиха ли преди това, че тая кола трябва и да спира някога? Кво правим ако някой случайно им излезе на пътя, пак на тая, мократа трева? Това, че слава Богу, не се е случвало за 1-2-5 или 10 години не осначава, че следващият път не може да се случи и този случаен човек да сте Вие! Помислете малко, преди да правите глупости, мамка му! Иначе нямам против тези с прекъсвачите, наистина са смешни някои, но все пак не всеки може да си позволи, както каза колега по - горе, ВР - и или АБФ... Поздрави!

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5

Мнениеот Благовест » Пон 15 апр 2013 21:47

Доколкото си спомням има събитие за подобни раЦери организирано от клуба...И по тази логика да им се кланим от небето до земята ли?
Колкото до кИчеците-жалко,че заваля точно тогава по-силния дъжд.Бяхме готови да носим масата :beer После работата беше отекла вече... :smile А и в другия край късно разбрахме,че купона е на входа на поляната! :c020

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 15 апр 2013 21:48

Калоян Крумов написа:...

Коко, не си прав. Изцепки е имало, има, и винаги ще има ако мислим по този начин. Преди тези хора да съберат акъл и да преценят как е правилно да постъпват, много от истинските фенове на марката ще са се отказали от този род събои. Сам виждаш колко много истински фенове липсваха на поляната. Аз също не бих дошъл, ако не бях обещал на Здравко и на Сашо, че ще ги уважа с присъствието си за петия юбилеен събор па макар и само за час - два. Добре, че се случи да дойда с Nero, който се грижеше за музикалното оформление при представянето на колите та да останем до неделя, иначе още надвечер в събота щях да съм си тръгнал :wink

Клипа от събора е готов и мисля че стана добре :biggrin Колко хора искат да го озвуча с някой турбо кючек, та да отговаря и на обстановката :mhihi

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пон 15 апр 2013 21:53

Събора беше перфектен! Евала на Варна! ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕЗ ДА ВИ ПУКА, другия път пак гледайте да се наместите близо до нас! Който иска да му е спокойно да ходи на санаториом. Ние сме отишли да си направим чори-папа, анти-конти и мн. други опасни работи :)

Със здраве и да живеят хейтърите!

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 15 апр 2013 21:56

И аз да споделя приятни емоции от мероприятието, тръгнахме заедно, пристигнахме по един или друг начин но важното е, че пристигнахме. Компанията беше много приятна, дори родителите ми дойдоха с Lupo-то и се запалиха и те, времето не можа да ни развали настроението и като цяло сме супер доволни и щастливи, че имахме възможността да присъстваме и да се откъснем от ежедневието ни особено с толкова много и приятни колеги. Благодаря на всички направили това събиране възможно и живот и здраве другата година пак :bowdown

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 апр 2013 21:57

Чакай сега, кое е инцидент?
Че минахме с клаксон в 4:30 на 1ва с 241 оборота?
Това ли е инцидент?
Ей на тая поляна другия път да сложите табелка от 08:30 - 22:00ч.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 15 апр 2013 21:58

Luciano написа:Чакай сега, кое е инцидент?
Че минахме с клаксон в 4:30 на 1ва с 241 оборота?
Това ли е инцидент?
Ей на тая поляна другия път да сложите табелка от 08:30 - 22:00ч.

Ааххахаахахха :bowdown

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Пон 15 апр 2013 22:00

Не се сдържам вече! :h020 :h020 :h020

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Контакти:

Мнениеот microelement » Пон 15 апр 2013 22:02

Затова написах "инцидент" ве адаш - в къвички (ирония) :th_up
Аз казах - не съм ви и чул :drunk . А дори да се бях събудил кво толкова.Аз съм силно ЗА да има всякакъв вид изцепки ...купон да става.
Както каза брат ти който иска спокойствие има санаториуми :wink

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пон 15 апр 2013 22:07

Яд ме е, че бях камък и не съм се сабудил... Туку виж се бях подкарал наново :)

Върни се в “Организационен”