arseslav написа:предложение за среща във вт:
Има една местност на 2-3 км от града - казва се ксилифор/намира се точно до арбанаси/.има няколко евтини хотелчета,езерце, барбекю на открито с ного детски люлки и прочие, ресторантчета и т.н.
-удобни пътища и наблизо ного забележителности.
-могат да се запазят места за вечер с банкетче и барбекю през деня
-забавления за фенове с половинки и без половинки
-некво състезанийце за разтуха
-волна програма
-хем гут -хем евтино
Хихихи - ще ти дам едно кръгче да видиш дали вървят G40-китеAnbuch написа:Решавйте ,решавайте и вкарвайте после ОФЕРТАТА. Помислете и за това какво точно ще правим, добре ще е да има и таква неща:
arseslav написа:предложение за среща във вт:
Има една местност на 2-3 км от града - казва се ксилифор/намира се точно до арбанаси/.има няколко евтини хотелчета,езерце, барбекю на открито с ного детски люлки и прочие, ресторантчета и т.н.
-удобни пътища и наблизо ного забележителности.
-могат да се запазят места за вечер с банкетче и барбекю през деня
-забавления за фенове с половинки и без половинки
-некво състезанийце за разтуха
-волна програма
-хем гут -хем евтино
че да дойдем до Софето за по бира и един слалом по Цариградско,не ,че няма да дойда
ама..
Чудя се и тези G40 -ки дали вървят повече, ще трябва да се провери
![]()
туко виж съм откъснал някоя като "куцо пиле - домат" (направих си малко тУнинг на делкото с 3 мм предварение
![]()
)
еееее--е-е шегувам се разбира се - важно е участието и оптимизма
Ми това е готино според мен, но аз си мислех, че на другите ще им се стори много детско или нещо такова и за това не го предложих, но все пак аз бих си принтнал Ника, аватара и описанието от долу в малко по-уголемен вариант и бих си го сложил отпред на джама (мисля, че ще е cool), а пък и ще е практично (няма да се питаме през 5 минути "Чакай ся, ти кой беше, оффф, не мога да се сетя, ама как ти изглеждаше аватара, ама кво беше тва твойто поло" и т.н.).Lizard написа:аз може да дойда и на 25-ти още да се запозня сус някой колеги.
Но тъй като несъм ходил на наквис мероприятия до сега незма как...
Таблека ли да си сложа нещо със ника. Като никой не познавам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта