Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Re: Отзиви, оплаквания, похвали след събора на Узана
Дамянчо, стига си търсил лична конфронтация!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
ZeroCool написа:Слушайте хората те са съборЪТ....ако ги няма тях и 200 гайдара да извикате и цялата поляна да постелите с трансперанти събор няма да има, на повечето хора не им пука и за двете, пука им за хората и за колите.
Вие сякаш леко се отдалечавате от колите а и от хората, незнам кой от вас има "проект" и прави нещо по колата си.
От цялата ти плеяда това е единственото, което има някаква стойност

Ето колегата Gigabyte е успял да напише повече от едно смислено изречение в доста по-къс пост и ще му отговоря:
Gigabyte написа:Защо не бяха засегнати исторически модели за Фолксваген ,като всеки един собственик да разкаже за автомобила си? - мк1-та ,специални модели ФВ ,които не се срещат всеки ден и т.н.
Зашо нямаше някакво оценяване стоков вид / за феновете на мунинга да имаше за оптичен тунинг(нищо ,че много хора ще скочат ,че мина времето на тунинг тупалките)
Защо нямаше кар-аудио оценяване - също много хора може да са отрицателно настроение ,но те ще са тези с децата и ,които не се интересуват вече от тунинга на своят автомобил ,а само да ги вози.
Защо нямаше така станалото известно лимбо с автомобили? - още една атракция за публиката
Ето нахвърлих само няколко идеи ,с които съборът би бил повече автомобилен ,отколкото пенсионеро-пиянски :)
Исторически модели доколкото имаше, собствениците им не са имали желание да ги представят. Както видя, всички имаха възможност да представят автомобила си. Насила не става.

Оценяване в стоков вид нямаше, защото преценихме, че оценяването разделя хората, а не ги обединява. Осен това кой решава дали стоков вид или тунинг е по-достоен за оценяване? Достатъчно е всеки да представи автомобилът си - хората ще го оценят всеки за себе си.
Кар-аудио имаше на Калояново, където самата концепция е съвсем различна.
Лимбо също имаше на Калояново.
Тук постоянно се повтаря, че съборът не бил автомобилен. Аз хора с автобуси не видях. Видях много коли, различни коли и си говорих с много хора за коли.
И понеже ми се обяснява как преди 3-4-5 години съборите били други. Тогава имаше ли лимбо, тунинг състезание, драг и т.н. на Рожен примерно, та бяха по-автомобилни?
Отново стигаме до двете основни причини за недоволството: Гайдарите, които развалят купона на маанетата и 50-те стинки за стикерите, които отиват за тоалетни, които не щем.
Колкото и да пишете глупости, това ще е. Ще има и гайдари и тоалетни на есенния събор в планината сред природата.
П.П. Качвам няколко снимки, защото страничните наблюдатели ако прочетат глупостите в темата ще си помислят, че сме били на банкет в ресторанта на Азис, а не на VW Събор. Нека всеки сам си направи изводите:

Ето и още снимки - цял албум
- PaSSaT_DieseL
- Автомобил: Vw Sharan
- Двигател: 1.9tdi AHU
Изкарах си прекрасно и мисля ,че нашата група(или с бор от няколко Групи)беше една от примерните!Не ми хареса ,че всички искаха да се натикат при нас!И аз да отдележя за гайдите добре като дойдоха традиция ок,но защо преди това колоните бичеха само гайди (на запис)това беше супер дразнещо!
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Влад723 Стигам до извода, че с теб неможе да се стигне до някакъв консенсус....просто защото си като кон с капаци, бих споделил идеите си как да стане по добре с Добрин защото по може да ги оцени но не и с теб.
Едно със сигурност ще направя или по-скоро няма да направя ако аз съм в организацията на събор.
Няма да правя, вечерна програма и да ходя да казвам на хората който купонясват на 300% да спрат да копунясват щото ми пречат на програмата, макар аз да чувах повече гайдите отколкото музиката от колата на Сандо (мисля че от неговата кола се пускаше тъй като знам че той има)
И няма да заплашвам че ще отнемам ключове за един ударен прекъсвач и да гледам лошо всеки път когато някой стигне 6700rpm
Мисля, че сме отишли на поляната освен да се видим през деня и да хапнем привечер........просто да се счупим през нощта докато имаме сили. Дет се вика да избухнем.
И ти не разбра, че гайдарите не ми пречат....пречи ми че се оправдавате с тях за това че за пръв път на vw събор стикерите се продаваха.
Едно със сигурност ще направя или по-скоро няма да направя ако аз съм в организацията на събор.
Няма да правя, вечерна програма и да ходя да казвам на хората който купонясват на 300% да спрат да копунясват щото ми пречат на програмата, макар аз да чувах повече гайдите отколкото музиката от колата на Сандо (мисля че от неговата кола се пускаше тъй като знам че той има)
И няма да заплашвам че ще отнемам ключове за един ударен прекъсвач и да гледам лошо всеки път когато някой стигне 6700rpm
Мисля, че сме отишли на поляната освен да се видим през деня и да хапнем привечер........просто да се счупим през нощта докато имаме сили. Дет се вика да избухнем.
И ти не разбра, че гайдарите не ми пречат....пречи ми че се оправдавате с тях за това че за пръв път на vw събор стикерите се продаваха.
Последна промяна от ZeroCool на Вто 03 сеп 2013 10:02, променено общо 1 път.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
ZeroCool написа:Па и ма беше страх RoadRunner (NEVER DIES) да не ме пребие!
На другия събор ела при мене... Специялно ще купя 1 шпеков салам от тия много дългите и ше те бия

ZeroCool написа:Сега ще намеся VWatterfalls, колко и клуба да му е трън в очите тоя събор.
на номер 4 отидох без очаквания и без да познавам никой.....ама никой! И ми хареса изкарах си добре
на номер 5 отидох с очакването, че като се прибера ще сея недоволство в темата за отзиви...
Някой хора сееха негативни отзиви, а дори не бяха на събора...
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Дамянчо ,става на въпрос за такива невръстни дечица като тебе... въпроса не е в годините ,мойто момче
Roadrunner ,обещал си... ама да е от хубавия шпек... Орехите минимум

- bluepowerbg
- Автомобил:
- Двигател:
Събор,клуб,маниаци...Очакване:Отиваш си с твоята групичка,паркирате се,пристигат още куп хора,ядене,пиене,веселие,истории,правите си невероятен уикенд...Реалност:Първа вечер-всичко по план,гърми музика,пълнят се чаши,режат се мезета,говори се за автомобили,хора танцуват навсякъде,вечерта минава повече от добре!Втора вечер:Всичко тръгва нормално,половината събор се беше събрал пред няколко коли,танци,пиене,смях.И в един момент се чува реплика ''Ей мангали спрете тази музика,не виждате ли че свирят гайдите,ако на някой не му изнася да си тръгва,тук сме се събрали да слушаме народна музика'' и в същия момент започва да свири Орк.Кристали...Наистина това е народна музика,правят се забележки за дадено нещо и в същия момент се прави абсолютно същото от хората които правят забележки...Не можах да разбера,на кой-какво му пречеше нашето забавление...Все пак сме на събор,не на училище да си правим забележки и да се гоним от час...Охраната обикаляла,за да проверяват дали се слушало чалга,другия път когато пиете искам всички да си пуснете метал или нещо от рода..... Хайде сега започвайте да ме плюете 

- RoadRunner
Gigabyte написа:Дамянчо ,става на въпрос за такива невръстни дечица като тебе... въпроса не е в годините ,мойто момче![]()
Дебело ще изеле ама ще оправим нещата

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
ZeroCool написа:ние простите клиенти на мероприятието
ZeroCool написа:Влад723 Стигам до извода, че с теб неможе да се стигне до някакъв консенсус....просто защото си като кон с капаци
Аз ли съм кон с капаци господин КЛИЕНТ? На какво точно си КЛИЕНТ ти?
ZeroCool написа:Едно със сигурност ще направя или по-скоро няма да направя ако аз съм в организацията на събор.
Няма да правя, вечерна програма и да ходя да казвам на хората който купонясват на 300% да спрат да копунясват щото ми пречат на програмата,
Не на 300%, а на 500% който иска да купонясва, стига да не пречи на останалите. Ако за теб купонът се изразява с ЦИГАНСКА МУЗИКА И МААНЕТА на капака на голфа, сигурен съм, че за много хорa не е така. Попрочети отзивите от миналите събори.

А относно прекъсвачите - не са били забранени, но през деня. Нощно време пияни, заляни - сега прекъсвач, след малко ще тръгнат да обикалят. Някой като направи някоя глупост и има пострадали - ти ли ще носиш отговорност после, г-н КЛИЕНТ? М?
Ама кой те е спрял освен собственото ти ограничено мислене да избухваш? Или избухването е свързано с Азис и турски маанета и без него не става, г-н КЛИЕНТ?
Стикерите се продаваха, защото така сме решили и никого не задължаваме да си купи. А и цента не е баснословна - горе долу покрива рзходите за направата им. Ти ако искш на следващият събор разпечатай стикери и ги подарявай. Ама надали ще стане, защото ти г-н КЛИЕНТ си отишъл там да си правиш кефа на готовото и да сееш простотия и слабоумие тук във форума. Защото си такава плюнка, че там като те питах на място какво мислиш, освен мънкане нищо конкретно не можа да кажеш, а сега ми пишеш тук, че си бил КЛИЕНТ и т.н. Даже и хората, с които си отишъл на събора ми казаха да не ти обръщам внимание, защото си си такъв - комплексарче. Когато ние правихме този клуб събирахме пари за сървъри и за какво ли още не. Всеки един от по-старите членове е давал от себе си по много, както финансови средства, така и време, енергия, нерви и какво ли още не. Постарахме се да е културно, да има сигурност за хората, че няма да ги сгази някой на събора, или да им запали палатката. Да има общ огън, където да се съберем заедно, да им тоалетни, за да не се чудим къде да се крием и да не засмърдява цялат поляна на един огромен кенеф. Да има нещо уникално като гайдите нпример, които не се виждат всеки ден. А ти какво даде г-н КЛИЕНТ, та сега изискваш и си чак и недоволен, че има и програма? С какво допринесе ти за клуб, форум и VW идеята?
bluepowerbg написа:''Ей мангали спрете тази музика,не виждате ли че свирят гайдите,ако на някой не му изнася да си тръгва,тук сме се събрали да слушаме народна музика'' и в същия момент започва да свири Орк.Кристали...Наистина това е народна музика,правят се забележки за дадено нещо и в същия момент се прави абсолютно същото от хората които правят забележки...
Айде още един от шатрата с кючеците се обади недоволен

Така че момчета и момичета, съветвам ви ако ходите на други събори на VWclub.bg, се настройте, че циганиии и маанета няма да има, за да няма и недоволни после!
- RoadRunner
Метъла пречи ли на гайдите

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не може да ми казвате дали да си водя детето на поляната или не, нали ви е ясно това?!? Които точно сте вие, че да ми давате наклон? Децата винаги са били и ще бъдат част от съборите, още то самото им начало, когато някои от вас хабер не са имали от това какво е Volkswagen и vwclub.bg. Научете значението на думата "толерантност"!
Нямало автомобилна насоченост, "стафовете" (страшна дума) били улегнали и нямали проекти, ала бала ... Бъркате местата и целта на този събор. Калояново е мястото за състезания, оптичен и аудиотуниниг, лимбо и т.н., там ги имаше и предоволно при това, ама не видях част от радетелите за автомобилна насоченост там или дори да бяха, дойдоха само за пиенето и яденето.
Като махнем иронията, хапливите забележки и подмятания от мнението на ZeroCool, може да видим някои верни неща. Но пропуска почти всички основни моменти, което е нормално - гледайки от страни и само от своята камбанария не е възможно човек да е напълно обективен. Пропусна първото ремарке с боклуци, което беше изнесено именно от Vlad777. Пропуска и момента с обирането на боклуци пак от нас. Пропуска и това, че общия огън беше запален от нас и в последствие поддържан основно пак от нас и най-вече от Влад777, а твоята намеса по обезопасяването на огнището преди тръгване не беше единствена. Да, не е голяма работа, вярно е. То затова и не го изтъкваме. Останал си до края - значи така ти е харесало. Миналата година пък ние останахме - да видя някъде да сме го написали? Това сравняване кой какво е свършил не е нужно.
Съборът не го правят гайди, тоалетни, заря, огнено шоу, нестинари, охрана или още по-малко стикерите. Това не означава, че трябва да се лишим от тези неща, за да покажем колко заклети или чистокръвни Фолксваген фенове сме. Съборът са феновете, събрани на едно място от една идея и това е съвсем ясно, едва ли някой мисли по друг начин.
Важното е тези фенове да се забавляват и да им е приятно. Всеки по своя начин, но БЕЗ ДА ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ!
И едно уточнение, дано е последно за платените стикери. Досега винаги са били безплатни - вярно е. И никога не са стигали. Защото като е без пари - дай два, дай осем, дай десет, да имам и за един приятел, дето не можа да дойде. Сега стикерите стигнаха и имаше за всички желаещи, без да има вариант, в който някой има 10, а друг - нито един. В неделя дори стикерите се раздаваха безплатно.
Нямало автомобилна насоченост, "стафовете" (страшна дума) били улегнали и нямали проекти, ала бала ... Бъркате местата и целта на този събор. Калояново е мястото за състезания, оптичен и аудиотуниниг, лимбо и т.н., там ги имаше и предоволно при това, ама не видях част от радетелите за автомобилна насоченост там или дори да бяха, дойдоха само за пиенето и яденето.
Като махнем иронията, хапливите забележки и подмятания от мнението на ZeroCool, може да видим някои верни неща. Но пропуска почти всички основни моменти, което е нормално - гледайки от страни и само от своята камбанария не е възможно човек да е напълно обективен. Пропусна първото ремарке с боклуци, което беше изнесено именно от Vlad777. Пропуска и момента с обирането на боклуци пак от нас. Пропуска и това, че общия огън беше запален от нас и в последствие поддържан основно пак от нас и най-вече от Влад777, а твоята намеса по обезопасяването на огнището преди тръгване не беше единствена. Да, не е голяма работа, вярно е. То затова и не го изтъкваме. Останал си до края - значи така ти е харесало. Миналата година пък ние останахме - да видя някъде да сме го написали? Това сравняване кой какво е свършил не е нужно.
Съборът не го правят гайди, тоалетни, заря, огнено шоу, нестинари, охрана или още по-малко стикерите. Това не означава, че трябва да се лишим от тези неща, за да покажем колко заклети или чистокръвни Фолксваген фенове сме. Съборът са феновете, събрани на едно място от една идея и това е съвсем ясно, едва ли някой мисли по друг начин.
Важното е тези фенове да се забавляват и да им е приятно. Всеки по своя начин, но БЕЗ ДА ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ!
И едно уточнение, дано е последно за платените стикери. Досега винаги са били безплатни - вярно е. И никога не са стигали. Защото като е без пари - дай два, дай осем, дай десет, да имам и за един приятел, дето не можа да дойде. Сега стикерите стигнаха и имаше за всички желаещи, без да има вариант, в който някой има 10, а друг - нито един. В неделя дори стикерите се раздаваха безплатно.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Искам да се намеся точно за платените стикери. Много ми е интересно, тези, които се оплакват, че стикерите са имали някаква символична цена, купуваха ли си по 3 лв стикери от момчето със синьото Polo?
Поздрави.
Поздрави.
- X_PERT_166
- Автомобил:
- Двигател:
хубав събор - на централно място удобен за всички в България на чист въздух - а хейтърите нека си пишат
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Вместо да се дръгнете за дреболии,се радвайте,че има изобщо подобни събития!Щото другите марки седят 5 коли и 10 човека чоплят семки до някой стадион или паркинг на Метро!
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Не съм присъствал на събора, макар да имах огромно желание. Просто имаше пречки — не мога да взема отпуск, а-и финансите са ограничени. Догодина живот и здраве ще се опитам да присъствам... Въпреки, че в темата се изписаха доста негативни коментари, те нямат да убият моето желание на присъствам на един събор на любимата марка
. Все пак част от коментарите тук, негативните, ми направиха доста лошо впечатление, по-точно техните автори.
Първо... Не виждам нищо лошо в това на събора да присъстват деца... Напротив, това е много хубаво и лично на мен ще ми е много приятно да виждам малчуганите, събрани около любителите на марката...
Втора... Имало тоалетни. Мога да поздравя само организаторите на този събор за това! Евала. Трябва да се пази околната среда, а-и наистина няма да е приятно там където ядеш, да правиш и другите работи...
Трето... Гайди. Че какво лошо и неприятно има в това? Според мен това е наистина нещо уникално и добро. Какво по-хубаво от група хора, събрани от любовта си към любимата марка, приятелски настроени и българска народна музика?!?!
Четвърто... Стикерите се плащали. Нищо лошо в това, а-и цената е била символична. Че ние трябва да даваме и пари за достъп до този форум ако питате мен. Все пак тук открива решение на част от проблемите по автомобилите си. Тук намираме помощ...
Може би, това да хейтваме ни е заложено в кръвта на нас българите.

Първо... Не виждам нищо лошо в това на събора да присъстват деца... Напротив, това е много хубаво и лично на мен ще ми е много приятно да виждам малчуганите, събрани около любителите на марката...
Втора... Имало тоалетни. Мога да поздравя само организаторите на този събор за това! Евала. Трябва да се пази околната среда, а-и наистина няма да е приятно там където ядеш, да правиш и другите работи...
Трето... Гайди. Че какво лошо и неприятно има в това? Според мен това е наистина нещо уникално и добро. Какво по-хубаво от група хора, събрани от любовта си към любимата марка, приятелски настроени и българска народна музика?!?!
Четвърто... Стикерите се плащали. Нищо лошо в това, а-и цената е била символична. Че ние трябва да даваме и пари за достъп до този форум ако питате мен. Все пак тук открива решение на част от проблемите по автомобилите си. Тук намираме помощ...
Може би, това да хейтваме ни е заложено в кръвта на нас българите.