Русенски Фолксваген клуб "АЗОТ"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Krasi_Pavlov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi_Pavlov » Пон 25 юни 2007 15:23

valdemir написа:Ей всичките сте голямата работа само храните. Името на тази тема е А3ОТ и който не му харесва клуба или хората в него просто да не я четат. То егати интрихантите брат. Вижте си егенетата бе на колко сте на 15 ли, вместо да се радвате че в града ни има толкова много съфорумци вие ще се избиете тука. Всеки е човек и има право на собствено мнениеи желание. Това че няколко хора се опитват да направят нещо повече за всички ни вие го оплювате и търсите недостатъци. Успокойте се всички. Който не му харесва идеята за сбирките на А3ОТ да не влиза и да не пуска разни фитили. Все едно да отидете в районното и да кажете "всички полицаи са педераси", едно и също е. Няма смисъл разберете, не се знае какво ще стане утре и кой ще ви помогне. Живейте спокойно има по-важни неща от простотията.

п.с. МИР

Прав си колега жалко че пропуснах тази седмица.

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пон 25 юни 2007 15:47

road runner написа:Тази тема много взе да наподобява русенския раздел в един популярен български авто форум :lol:

Остава само някой да пусне рецепта за кисело зеле ... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 25 юни 2007 15:54

road runner написа:Тази тема много взе да наподобява русенския раздел в един популярен български авто форум :lol:

Ами ще прилича една тема съсипаха сега втора няма ли мод-ове да им дадат :red card

Потребителски аватар
Krasi_Pavlov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi_Pavlov » Пон 25 юни 2007 15:55

znainainai написа:

Ами ще прилича една тема съсипаха сега втора няма ли мод-ове да им дадат :red card
:да:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 25 юни 2007 16:22

znainainai написа:
Iavor написа:Споко,ве,много сте нервни!
Тва от жегата ли е ?
Майтап да става! :wink:

Човече прочети по назад мненията и ще разбереш защо се нервя.
Който ме познава знае че съм спокойна личност и рядко се ядосвам ама днес направо :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014:
prodaljavai taka s oblacite belkem zahladneee

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Пон 25 юни 2007 16:56

Е пичиве ОСРАХТЕ се вече. Аз се отказвам от тая тема. Всички сте ебаси лиглъовците. Вземете пораснете

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 25 юни 2007 17:31

Ужасно е просто! Детската градина зове!

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Пон 25 юни 2007 20:03

znainainai написа:
ivo_barns написа:
bu4komobil написа:
znainainai написа:Тая седмица направо задръстихме OMV това е най голямата среща до момента
:kef:
ivo_barns написа::f_ckyou:
адеш тея не са добре маи тикаде се изпари

Айде без неприлични Emoticons за тях май има тема и ако не се лъжа ти си нейния автор от 2 седмици никой нищо не е писал там нито е обиждал,а ти пишеш тук и правиш изцепки айде спри се моля :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
пи4ага по споко сас ре4ника да не станат засе4ки някаде и да се разцепи някои без да иска нали.не си ми на годинките да ме у4иш как да се даржа.като ми варнат салфетката ще се видим пак.до тогава ще 4ета само за Русенския клуб АЗОТ,макар 4е за мене клубат е един и името го пише по горе аиде сас здраве :)

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Вто 26 юни 2007 6:42

ivo_barns написа:
znainainai написа:
ivo_barns написа:
bu4komobil написа:
znainainai написа:Тая седмица направо задръстихме OMV това е най голямата среща до момента
:kef:
ivo_barns написа::f_ckyou:
адеш тея не са добре маи тикаде се изпари

Айде без неприлични Emoticons за тях май има тема и ако не се лъжа ти си нейния автор от 2 седмици никой нищо не е писал там нито е обиждал,а ти пишеш тук и правиш изцепки айде спри се моля :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
пи4ага по споко сас ре4ника да не станат засе4ки някаде и да се разцепи някои без да иска нали.не си ми на годинките да ме у4иш как да се даржа.като ми варнат салфетката ще се видим пак.до тогава ще 4ета само за Русенския клуб АЗОТ,макар 4е за мене клубат е един и името го пише по горе аиде сас здраве :)
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 26 юни 2007 6:43

ivo_barns написа:споко сас ре4ника да не станат засе4ки някаде и да се разцепи някои без да иска нали.като ми варнат салфетката ще се видим пак.

За протокола това е заплаха :!: Нали го осъзнаваш :?: Айде да не се страхуваме ко ша кайш :?::!:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Вто 26 юни 2007 6:51

znainainai написа:
ivo_barns написа:споко сас ре4ника да не станат засе4ки някаде и да се разцепи някои без да иска нали.като ми варнат салфетката ще се видим пак.

За протокола това е заплаха :!: Нали го осъзнаваш :?: Айде да не се страхуваме ко ша кайш :?::!:
BAA ti ne spi6 deeea

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 26 юни 2007 7:10

Тъй ли? Аз мислех че спя ама щом казваш :!:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 26 юни 2007 8:03

А кой е патрона :?: :D

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Вто 26 юни 2007 8:10

Бах, верно Знайнайнай тебе сън не те хваща да пишеш на компютура бе у интеренета.
Андро ко ше каеш, ау-бау ъъннн, фъшшш :D :D :D

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Вто 26 юни 2007 8:14

NovobranecGT написа:

А кой е патрона :?: :D

Новобранка, сега кат писа Знайнай като види колко поста имаш болен ше се разболее да пише че има да наваксва близо 2000. Пак на всяко гърне мирудия. :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Върни се в “Организационен”