Събора и още нещо...:(

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 13 юни 2007 22:36

Tyan написа:те и в Елена се изгейзериха ....иначе и там беше готино много :)
не искам да се забърквам в неща който не са ми работата просто дочух какво се говореше на събора защо и този не е в елена затова попитах кой е виновен да се преместим в калояново?

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Сря 13 юни 2007 22:46

titi28 написа:
Tyan написа:те и в Елена се изгейзериха ....иначе и там беше готино много :)
не искам да се забърквам в неща който не са ми работата просто дочух какво се говореше на събора защо и този не е в елена затова попитах кой е виновен да се преместим в калояново?
[list=]

какво му е на калояново, нещо не разбрах?[/list]

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 13 юни 2007 22:49

titi28 написа:след като в елена имаше два събора и хората и хареса защо се премести в калояново кой е виновен?нали имате претенций че не сме рацинг форум а събора го направихте такъв!

Не виждам нищо лошо в това да има състезания на писта. Само който не се е "пуснал" не знае какво е изпуснал. Все пак сме АВТО форум.

Хора бол, място бол. Който не му е интересна пистата, можеше да се отдаде на друго, но никой не го организира. Ти като си толкова опозиция на организаторите, защо не пое инициатива да организираш нещо, за тези, които не обичат да се състезават :?:

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Сря 13 юни 2007 22:58

много се извинявам но все пак съм от 9 месеца в този форум просто съм един от многото потребители във форума с две думи никой!някой колеги членове на клуба имат големи претенций те да организират!аз досега с каквото мога погмагам и организирам на местно ниво може да провериш някой ден може да стане и на клубно за което се съмнявам защото съм от провинцията!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 13 юни 2007 23:07

titi28 написа:ето пак се почва какви велики неща правя колко съм ощетен никой не те е карал на сила да се заемаш може да дам пример niksi си стоеше кротко до колата после си гледаше надпреварата и никой не плюе по него!след като в елена имаше два събора и хората и хареса защо се премести в калояново кой е виновен?нали имате претенций че не сме рацинг форум а събора го направихте такъв!това не е само мое мнение и точно поради тази причена доста дългогодишни членове на клуба не присъстваха на събора!правете си сами изводите!а относно това което си написал за опозицията мога ред по ред да ти отговоря но просто не ми се занимава че и до утре да пиша ще се окаже че клавиатурата ми е ялова :arrow:

честно ти казвам пишеш глупости.
замесваш трети лица в нещо абсолютно безмислено.
знаеш ли още колко народ си гледаха кротко и никой нищо не казва по техен адрес?

на първи и втори събор беше ли? - не!
като не знаеш факторите за преместване по-добре си замълчи.
и още по-добре потърси отговора има много написано.

кои са тези дългогодишни членове на клуба, които не са присъствали поради това, че е имало съревнования с коли?
това изказване е направо безумно....баси!

наистина не сме рацинг форум.
не мериме пишки зад клавиатурата.
тука си стигнал до истината.

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Сря 13 юни 2007 23:15

Няма ли кои да тегли ключа на тази тема? :lock: :x :evil:

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Сря 13 юни 2007 23:16

един пример ivcho и спрямо теб нямам претенций не опирай пешкира ти заради други!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 23:39

titi28 написа:един пример ivcho и спрямо теб нямам претенций не опирай пешкира ти заради други!

епа той е от баш организаторите бре...
я давай давай говори ми... пиши ми де...

знаеш ли как ги обичам такива като теб
аз не съм бил и не знам ама да си кажа мнението...
абе трай си по-добре да ти кажа че ми лазиш по нервите чак...
от Елена се преместихме след миналогодишната гавра от страна на общината по-малко от 24 часа преди събора е за тва се преместихме

ако не си дошъл заради състезанията не те помня и от кръчмата да ти кажа... може и да си бил ама не те помня...

аджеба за какво дойде ти? какво очакваше да видиш?
и дай си забележките.....

а още нещо големия герой ако всички стояха отстрани какво ли щеше да стане?!?
май едно голямо нищо....
знаете ли вече съжалявам че отвори невероятния шанс и успях въобще да присъствам......

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 13 юни 2007 23:42

мдааа в Елена се изгейзериха повече отколкото в Калояново ... щото се опитаха да ни изтребят на оная ливада с тоя тесен път :ihihih: :ihihih: :ihihih:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 23:43

още нещо
това не че не ти се занимава да пишеш говори много
много ще се радвам ако въобще спреш да пишеш....

Искаш да кажеш че съборите на Елена са били по-добри и защо не сме там и защо не е организиран събора като преди това ли искаш да кажеш?
може би намекваш че е трябвало и хората които са организирали предишния да са организирали сегашния??

пиши по-ясно...

а и нещо което няма да ти онеме много време
изброй моля те нещата които ти си организирал...

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Сря 13 юни 2007 23:44

големи са ви правомощията във форума!няма да споря аз съм до тук :idea: чудя се накрая да пусна ли една тема да ви благодарим за всичко което сте направили и ненаправили за събора :screwyна местно ниво доста неща провери сам!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 23:49

не бягай по тъч линията
имаш отговори....
всеки уважаващ себе си човек като каже нещо и държи на думата си
а не да бръкне в кошера и да побегне - така че не ми бягай...
питах те някой неща... айде отдели 10мин от времето си

какво общо има па правомощията във форума?!?!

последно - кой точно обвиняваш за проваления ТИ събор....

Потребителски аватар
titi7707

Мнениеот titi7707 » Сря 13 юни 2007 23:54

колега не бъди толкова нервен целта на всички писания е да си признаете грешките ако искаш да си попишем ще го направим утре вечер сега отивам към леглото че утре съм на бачкане и няма кой да виси по прозорците вместо мен!обещавам ти че утре ще си довършим спора!държа на думата си!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 14 юни 2007 0:09

и още нещо

абе аджеба защо не дойде на място да кажеш така и така това не става така дайте да ви помогна и т.н.????? (това се отнася към всички...)

или зад клавиатурата е по-лесно... след като си гледал сеир-а на 5 човека как се омотаха после да им се караш като шефче....

всички отидохме с нагласата че от пистата поемат цялата организация - а тя каква стана....

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Чет 14 юни 2007 1:13

Vlad777 написа:
titi28 написа:след като в елена имаше два събора и хората и хареса защо се премести в калояново кой е виновен?нали имате претенций че не сме рацинг форум а събора го направихте такъв!

Не виждам нищо лошо в това да има състезания на писта. Само който не се е "пуснал" не знае какво е изпуснал. Все пак сме АВТО форум.

Хора бол, място бол. Който не му е интересна пистата, можеше да се отдаде на друго, но никой не го организира. Ти като си толкова опозиция на организаторите, защо не пое инициатива да организираш нещо, за тези, които не обичат да се състезават :?:

Наистина,какво ви е виновна пистата? :dontknow: Някои хора май не могат да проумеят,какъв шанс е бил предоставен на масовия VW фен,да се постави поне малко на мястото на един пистов пилот и да ИЗПИТА НЕВЕрОЯТНАТА ТрЪПКА И АДрЕНАлИН ,каквито другаде не може да изпита,да стъпи на стълбичката на победителя в едно истинско състезание и да бъде награден за това! :drive Всичкото друго в програмата може да се направи и на друго място,но това ,ако не е кеф.....?Ако е само да ходя на събор за да купонясвам-има барове,ако е за общуване и запознанства-има форуми и интернет ,ако е за гледане на коли-има бая яки сайтове с лудо направени коли в интернета,но такава тръпка като пистата няма другаде(освен картинга...).рАЗбЕрЕТЕ ГО ПрАВИлНО!!!

Върни се в “Организационен”