Събора в Калояново през мойте очи.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 14 юни 2007 22:43

jafara написа:Абе Данчотее ... къде се беше покрил ... видех пасатя с еленовите рогаа ..... снимах го даже ... питах хората там къде е собственика амаа така и не те открих хахаха :079:

Ама и аз ти видех пасата сив с бесни 18-ки и се оглеждах да видя кой ще се качи в него но не те видях. Сега на 24-ти съм може да се видиме пред НИМ. Мисля че нямам ангажименти и ще дойда.

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 14 юни 2007 23:52

Dan4ote написа:
jafara написа:Абе Данчотее ... къде се беше покрил ... видех пасатя с еленовите рогаа ..... снимах го даже ... питах хората там къде е собственика амаа така и не те открих хахаха :079:

Ама и аз ти видех пасата сив с бесни 18-ки и се оглеждах да видя кой ще се качи в него но не те видях. Сега на 24-ти съм може да се видиме пред НИМ. Мисля че нямам ангажименти и ще дойда.

аре тоя път вече сериозно :)

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 18 юни 2007 11:40

Stefan написа:
asentm написа:Ох, неиздържах!!!
Искам да споделя нещо, като "страничен" наблюдател... :D
повечето от вас знаят ли как се прави организация ...

Ето кой следващия път трябва да бъде организатор на събора, а не както сам казва, че е бил "страничен" наблюдател, защото от там погледнато е много лесно :wink:

Стийефко, ама аз си ги организирам тези прояви и нямам проблем, обаче ....вземам много скъпо, а и като гледам какви неща и хора с какво мислене пишат ще вдигна цената и за "вредни" :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 18 юни 2007 11:52

asentm написа:
Стийефко, ама аз си ги организирам тези прояви и нямам проблем, обаче ....вземам много скъпо, а и като гледам какви неща и хора с какво мислене пишат ще вдигна цената и за "вредни" :lol:

От 2 на 5лв. няма да ни бутнат, важното е всички да са доволни :wink: На мен лично много ми хареса събора, тъй че :dontknow:

След два месеца ще е събора при нас на Рожен. Офицялно искам да те поканя за организатор на това мероприятие и много ще се радваме ако приемеш, за да видим какво точно трябва да се очаква от един такъв събор :handshake

Върни се в “Организационен”