Русенски срещи - архив
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Re: Русенски срещи!
Можи да дойда,можи и да не дойда.Стикери имаш ли на колата бре eras3r,ако имаш а на сбирката ги няма тия дето ги познаваш,стоиш в колата нии ще те познаем по стикерите.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
За жалост нямам 
не вярвам да бъка там от маслено зелени полота
Аз съм с такова.
Ще седя пък...ако някой ме забележи да свирка :>
21:49 : (sorry za latineca no ne6to se precaka kirilicata)
Ta...golemi neserioznici ejjjjjjjjjj...samo az i Emil...kak moje. syrdq vi se !

не вярвам да бъка там от маслено зелени полота

Аз съм с такова.

21:49 : (sorry za latineca no ne6to se precaka kirilicata)
Ta...golemi neserioznici ejjjjjjjjjj...samo az i Emil...kak moje. syrdq vi se !

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
за неделя обещавам 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Аз ти казах че няма как да се раздвоя единия да е на сбирка а другия на бачкане 

- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
колегиииии,
ама абсолютна несериозност към сбирките как да има хора като никой не идва
В Русе сме поне 15 - 20 човека а изведнъж всички имат работа в деня и часа,аз затова повдигнах въпроса за четвъртък ама НА пак никой!!! Има няколко човека които са по сериозни ама да се събираме с тях да пушим по някоя цигара няма смисъл!Аз лично нямам оправдание защо не идвам,живея на по малко от минута а и работя на нормален работен ден, Е понякога на всеки се налага,но чесно казано при такава организация няма и да идвам
ХАЙДЕ бе хора ние си го правим и ние се виждаме няма кой да го организира това освен нас така че малко по сериозно и може да се получе нещо някой от вас са писали че имат работа а съм ги засичал в града да пият кафета НО те си знаят няма да цитирам
п.п.Бъдете всички живи и здрави и се надявам на по висока организация за напред за да се виждаме

п.п.Бъдете всички живи и здрави и се надявам на по висока организация за напред за да се виждаме

- eras3r
- Контакти:
Сега неделя поне дано има повече хора 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Колеги утре ви чакам на ОМВ аз малко ще закъснея че съм до 19ч на работа ама който ме изчака ще получи награда 

- valdemir
- Автомобил:
- Двигател:
Това не е първия път когато след продължително време на редовни посещения идва момент в който почти никой не идва. Петко като един от най-старите (
редовните де) е преживял доколкото знам 3 такива периода, но е факт че след това сбирките отново зачестяват (лошото е че долкото си спомням с нови членове). Идеята ми е специално за Светльо да не се отчайва и определено да не се отказва, защото е много полезна и интересна личност в нашата "секта". Не знам дали е вярно, но май Ред Райдъра не идва вече, а този човек беше винаги готов и редовен на сбирките, независимо дали са били четвъртък, неделя или пък извън Русе на събор. Спомням си едно негово теглене на кола на съфорумец от Разград до Русе и на полигона като идваше директно от работа с буса. Както и да е, много се отплеснах, обратно към темата - съвсем скоро времето ще се стопли и съм сигурен, че като изкарат масичките навън всички ще искат четвъртък вечер и неделя да излязат да пият по една бира и да лафят с часове (аз съм ходил и в двата дена, но лично според мен четвъртък вечер е по-яко). Не знам за вас, ама на мене тия сбирки са ми били част от живота, която няма с какво да запълня сега, и съм си обещал веднага щом си дойда да доведа и най-малкия член на русенската секта, па макар и момиче съм сигурен че ще е много колоритна като баща си (умря циганката дето ме хвали).

- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
Браво бе Влад

- Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
утре имам време ще дойда
- eras3r
- Контакти:
ееееее Mamaligar аз в Неделя като ти звънях що не вдигна бе...хм...
п.с. Утре 18:30 ли?
п.с. Утре 18:30 ли?
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей колеги Честит ви Трифон Зарезан мен незнам дали го зачитате този празник, да ви питам Аз вас спомняте ли си за Силистренските си колеги който ви бяха доста време на гости предната година ........
P.S>>>>> И така много поздрави на всички днес когато се съберете и специално за тези който ги познавам лично Znainainai, Светослав, Kokobraiz и всички останали .....
P.S>>>>> И така много поздрави на всички днес когато се съберете и специално за тези който ги познавам лично Znainainai, Светослав, Kokobraiz и всички останали .....
- valdemir
- Автомобил:
- Двигател:
Spasov_G написа:да ви питам Аз вас спомняте ли си за Силистренските си колеги който ви бяха доста време на гости предната година .......
Гошо едва ли има някой да не ви помни. Реално погледнато приятелството което създадохме и услугите които си направихме според мен доказват идеята на форума, а именно дружба и помощ.
Много сте яки и едва ли има някой който да го отрече това.

Много поздрави на всички от силистра и специално на Радо (РАМБО)