Велико Търново - Архив
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
кой са били на сбирката вчера и до колко е продължила. аз дойдох към 16:30, 5 без нещо и нямаше никои.а и немога д а долетя от софия до В.Т. за по малко от 3 часа и то с 4 още.
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
grishitu написа:кой са били на сбирката вчера и до колко е продължила. аз дойдох към 16:30, 5 без нещо и нямаше никои.а и немога д а долетя от софия до В.Т. за по малко от 3 часа и то с 4 още.
Колега тиси ми ясен ама другите хора от ВТ са несериозни оня кибо-том ли кибо-тром ли беше нз момчето със широкото маи идат само на сбирките когато се правят в ВТ толкова ли нямат 5 лева за бенз да доидат до баира единпат как можа колегата от Елена да бие 50 км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
ами тоя шопа той не е ли писал повече или да пита някои друг за збирките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
забравих да кажа за тоя софинци дето се сърдеха че като идвали у В.Т. -то невидели коли със стикери на стъклата.
е аз като видях един с нещо като Голф с разширени вежди отзад и малки (стандартни) отпред и беше със железни джанти с гуми сигурно 205/50/15" тип боядисани преди ................. а отпред с едни сякаш бяха 13" /145/60.и отзад на стъклото пишеше MAMA TEAM, имаше също и сткер на форума(с толкова незрачни букви, че едва не го ударих за да го прочета) и си светих и го изпреварвах, това няколко пъти, и той се едно нема никои.
така,че другия път като реши някои от тях да доиде, преди каже каквото и да е, да си помисли малко.
е аз като видях един с нещо като Голф с разширени вежди отзад и малки (стандартни) отпред и беше със железни джанти с гуми сигурно 205/50/15" тип боядисани преди ................. а отпред с едни сякаш бяха 13" /145/60.и отзад на стъклото пишеше MAMA TEAM, имаше също и сткер на форума(с толкова незрачни букви, че едва не го ударих за да го прочета) и си светих и го изпреварвах, това няколко пъти, и той се едно нема никои.
така,че другия път като реши някои от тях да доиде, преди каже каквото и да е, да си помисли малко.
- D-I-A-B-L-O
- Автомобил:
- Двигател:
dido_vw написа:
колега не мисля, че имаш право да се сърдиш, защото всеки може да бъде възпрепятстван в последния момент (ако не се лъжа миналата година, през ноември, бяхме се уговорили за втори път да се съберем пред стадиона но тогава никой не дойде, бях сам, но не се разсърдих на никого) който имал свободно време отишъл, който не - не е отишъл...
Няма смисъл да се оправдавам защо не съм бил на сбирката при вече свършен факт
Мога да кажа едно ГОЛЯМО ЕВАЛА на колегата от Елена
Колега тиси ми ясен ама другите хора от ВТ са несериозни оня кибо-том ли кибо-тром ли беше нз момчето със широкото маи идат само на сбирките когато се правят в ВТ...
колега не мисля, че имаш право да се сърдиш, защото всеки може да бъде възпрепятстван в последния момент (ако не се лъжа миналата година, през ноември, бяхме се уговорили за втори път да се съберем пред стадиона но тогава никой не дойде, бях сам, но не се разсърдих на никого) който имал свободно време отишъл, който не - не е отишъл...
Няма смисъл да се оправдавам защо не съм бил на сбирката при вече свършен факт

Мога да кажа едно ГОЛЯМО ЕВАЛА на колегата от Елена

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
и ти си прав D_I_A_B_L_O, а за абирката като каза, че си бил сам. минах тогава обаче като незнаех какво да гледам и затова не спрях 

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
този пич с буса ми изпълва сърцето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
ако има как да е сега, че е толкова хубаво времето че чак не ми се работи.
но няма как
на 24.02.2008, кои има против тази дата:D.
но няма как

на 24.02.2008, кои има против тази дата:D.