Велико Търново - Архив
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
абе тука нашата тема май позаспа малко, кога ще е следващата сбирка? а колегата от търговище хубаво предложение дава и ако не му е проблем да пише пак тук кога и къде ще се проведе съборът. или на на лични на мен аз ще пиша тук и на другите, надявам се, че ще се посъберем хора.
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
grishitu написа:абе тука нашата тема май позаспа малко, кога ще е следващата сбирка? а колегата от търговище хубаво предложение дава и ако не му е проблем да пише пак тук кога и къде ще се проведе съборът. или на на лични на мен аз ще пиша тук и на другите, надявам се, че ще се посъберем хора.
Май май никой не пише
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
cba_vw написа:на 24 каде ще е срещата пак ли на арбанаси или някаде другаде.На 27 никои неизка да ми обясни каде се намира това кафе и затова не додох,надявам се тоя път да ми обясни някои че много ми се идва.
Колега пак ще е на Арбанаси най-добре се разбери със колегата grishitu той щете доведе или ако тои няма да идва може дасе разберем на кръстовището точно на завоя има една чешма от другата страна на пътя дасе чакаме и от там щете заведа на заведението
-
- Автомобил:
- Двигател:
RE
да се извиня на колегата CBA_VW, че не му се обадих. ще се чуем сега тази седмица и да се разберем за сбирката.
аре да си остане на Арбанаси, в Горна къде предлагате да се съберем(уважаваите малцинството от В.Т.)
аре да си остане на Арбанаси, в Горна къде предлагате да се съберем(уважаваите малцинството от В.Т.)
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RE
grishitu написа:да се извиня на колегата CBA_VW, че не му се обадих. ще се чуем сега тази седмица и да се разберем за сбирката.
Колега ни е като идвахме в В.Т. вие уважихтели ни да дойдете в нашия град нече казвам че е кой знаи какъв град.Предния път бяхме само хора от Г.О. малко тъпо се получи от ВТ само ти идваш оня киботом или криботром къв беще нз той несе появи на нито една среща от както почнахме даги правим на Арбанаси и другите момчета от ВТ също не идват амчи да е**а и сбирките му тогава толкова ли немат 5 лв да дойдат на някой хора от ГО колите им горят по 15-20 на 100 и пак идат че тези дето са на GAS не идат.Неме бърка каде ще е сбирката дали в ВТ или в ГО или Арбанаси няма значение стига да има хора да става готино
- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
cba_vw написа:Каде то каже те,ако е в Горна нея я знам все пак в седмицата трипати хода до там,иначе за Арбанаси ще требва да ме води някои.
Колега дай си номера и аз лично щесе ангажирам дате водя щесе разберем на някое място дето го знаеш и там щесе чакаме ако няма кой дате води от ВТ...Значи последно ко остана 24.02.2008г. с.Арбанаси 15:00 ч.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
добре тогава пичОве, къде да бъде в Горна збирката.днес по някое време ще звъна на колегата СВА... да се видим няиде и да се запознаем официално хихихиххихиих
и да има поне един от клуба с които може да се излезне у В.Т.

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
и лудото поло
:D