Старозагорски срещи - Архив
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги, имам нужда от малко помощ, трябват ми от тия спортните пружини "под наем" искам да ги сложа да видя просто как ще седи на колата защото мисля да слагам 15-ки и да видя ефекта и в последствие ако ми хареса и имам пари да взимам... ако някой има в гаража си и би ми услужил ще съм му благодарен
ПП: а относно срещите ако е до 14 можеби и аз ще мога да присъствам
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега надали някой ще има спортни пружини и те няма да са сложени на колата муStiks написа:здравейте колеги, имам нужда от малко помощ, трябват ми от тия спортните пружини "под наем" искам да ги сложа да видя просто как ще седи на колата защото мисля да слагам 15-ки и да видя ефекта и в последствие ако ми хареса и имам пари да взимам... ако някой има в гаража си и би ми услужил ще съм му благодарен

- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
е има и такива който ги махат. В моя град 2 АБФ-а са вече без щото не им допада - единия заради визията а др заради 17-ки
а и то ясно че ще е по красиво но искам да знам до колко ще слезе надоло че колата предимно се разкарва до Габрово а там с тия байри може и да и сваля бронята непредвидено затова искам първо да пробвам
все пак мерси за съвета може да пробвам начина който ми казваш но не ми се занимава да режа и затова искам само за проба ако някой има в излишък.
а и то ясно че ще е по красиво но искам да знам до колко ще слезе надоло че колата предимно се разкарва до Габрово а там с тия байри може и да и сваля бронята непредвидено затова искам първо да пробвам
все пак мерси за съвета може да пробвам начина който ми казваш но не ми се занимава да режа и затова искам само за проба ако някой има в излишък.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Stiks написа:е има и такива който ги махат. В моя град 2 АБФ-а са вече без щото не им допада - единия заради визията а др заради 17-ки
Тези които ги махат, най-вероятно не им е практично/личен опит/, няма по-хубава комбинация от хубава джанта и ниско окачване.
Относно доколо ще слезе- има си размери 40мм надолу, 60 мм надолу каквото си избереш и ще ти е най-подходящо. Щом ще я ползваш за пътувания мисля че 40мм ще са ти идеални, малко по-ниска ще е колата = по-добра стойка + стабилност и също така запазваш проходимостта си/почти/
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
ДАНЧО написа:Кой беше в неделя срещу Игълс , около обед беше със стикер мисля на задното стъкло.Сив или син беше голфа 3-ка с готини джанти , на СМ завършваше и имаше мисля поне една 8-ца в номераВзе си снимките от мене от Фотото
Ако е тази тройка :
http://forum.vwclub.bg/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=15498
e driver неговия номер завършва на СМ