:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Старозагорски срещи - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 20 яну 2008 16:15

Колеги дали мога да помоля някой от вас, който има свободно време разбира се, да огледа една Костенурка намираща се в Стара Загора?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 20 яну 2008 17:50

trunner написа:Колеги дали мога да помоля някой от вас, който има свободно време разбира се, да огледа една Костенурка намираща се в Стара Загора?

Нямаш грижа, аз към средата на седмицата се пребирам, така че ако има нещо пиши на ЛС, мога и снимки и клипчета на определени места които те интересуват :wink:

Потребителски аватар
Голф2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Голф2 » Съб 26 яну 2008 1:07

Утре ще ходи ли някой на среща?

Потребителски аватар
asd_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asd_ » Вто 05 фев 2008 1:30

момчета хаиде да направим една срещичка ама да се сабереме повечко хора!
нека се разберем за подходящ ден и час когато ще имат вазможност да доидат повече колеги :)

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Вто 05 фев 2008 10:55

то май всеки път се разбираме и накрая нищо - и аз се каня от сумати време да дойда и все нещо става и не мога

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 05 фев 2008 11:06

И аз от доста време се каня да дойда, ама на последък няма срещи.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 05 фев 2008 19:51

Winner25 написа:И аз от доста време се каня да дойда, ама на последък няма срещи.

mee to :!:

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Вто 05 фев 2008 20:03

здравейте колеги, имам нужда от малко помощ, трябват ми от тия спортните пружини "под наем" искам да ги сложа да видя просто как ще седи на колата защото мисля да слагам 15-ки и да видя ефекта и в последствие ако ми хареса и имам пари да взимам... ако някой има в гаража си и би ми услужил ще съм му благодарен

ПП: а относно срещите ако е до 14 можеби и аз ще мога да присъствам

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Сря 06 фев 2008 0:18

Stiks написа:здравейте колеги, имам нужда от малко помощ, трябват ми от тия спортните пружини "под наем" искам да ги сложа да видя просто как ще седи на колата защото мисля да слагам 15-ки и да видя ефекта и в последствие ако ми хареса и имам пари да взимам... ако някой има в гаража си и би ми услужил ще съм му благодарен

ПП: а относно срещите ако е до 14 можеби и аз ще мога да присъствам
Колега надали някой ще има спортни пружини и те няма да са сложени на колата му :roll: Винаги стои по добре в това не се съмнявай а ако държиш за пробата и не те марзи отрежи си твоите и ако ти хареса си вземи истински а ако не нормалните пружини са евтини,ще си вземеш други :wink:

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Сря 06 фев 2008 0:27

е има и такива който ги махат. В моя град 2 АБФ-а са вече без щото не им допада - единия заради визията а др заради 17-ки

а и то ясно че ще е по красиво но искам да знам до колко ще слезе надоло че колата предимно се разкарва до Габрово а там с тия байри може и да и сваля бронята непредвидено затова искам първо да пробвам

все пак мерси за съвета може да пробвам начина който ми казваш но не ми се занимава да режа и затова искам само за проба ако някой има в излишък.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 06 фев 2008 16:55

Stiks написа:е има и такива който ги махат. В моя град 2 АБФ-а са вече без щото не им допада - единия заради визията а др заради 17-ки

а и то ясно че ще е по красиво но искам да знам до колко ще слезе надоло че колата предимно се разкарва до Габрово а там с тия байри може и да и сваля бронята непредвидено затова искам първо да пробвам

все пак мерси за съвета може да пробвам начина който ми казваш но не ми се занимава да режа и затова искам само за проба ако някой има в излишък.

Тези които ги махат, най-вероятно не им е практично/личен опит/, няма по-хубава комбинация от хубава джанта и ниско окачване.
Относно доколо ще слезе- има си размери 40мм надолу, 60 мм надолу каквото си избереш и ще ти е най-подходящо. Щом ще я ползваш за пътувания мисля че 40мм ще са ти идеални, малко по-ниска ще е колата = по-добра стойка + стабилност и също така запазваш проходимостта си/почти/

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Сря 06 фев 2008 22:06

еми аз затова искам пъвро да видя как ще е че ме е страх с тия 15-ко 195(не съм сигурен)/50 дали ще опира някаде ... най вече тва и долната част на бронята(предната) на колко от земята ще е, а тоя ясно че стойката и ще е доста добра с ниско и джанта

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пон 18 фев 2008 22:12

Кой беше в неделя срещу Игълс , около обед беше със стикер мисля на задното стъкло.Сив или син беше голфа 3-ка с готини джанти , на СМ завършваше и имаше мисля поне една 8-ца в номера :) Взе си снимките от мене от Фотото :lol:

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Сря 20 фев 2008 13:57

ДАНЧО написа:Кой беше в неделя срещу Игълс , около обед беше със стикер мисля на задното стъкло.Сив или син беше голфа 3-ка с готини джанти , на СМ завършваше и имаше мисля поне една 8-ца в номера :) Взе си снимките от мене от Фотото :lol:

Ако е тази тройка :
http://forum.vwclub.bg/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=15498

e driver неговия номер завършва на СМ :wink:

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Сря 20 фев 2008 21:07

Тц не беше тази и неговата е спирала там , ама не съм го виждал а и мисля че той няма стикери.Друга беше имаше 8-ца на номера сигурен съм.

Върни се в “Организационен”